DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 22:46

Liknande nyheter

Taggar: Nordic, Capitalhar , såltsina , Resurs-aktiermed , rabatt
PrivataAffärer - 15 mar 19 kl. 08:30

Nordic Capital sålde storpost i Resurs

  Nordic Capital sålde 15 miljoner aktier, i enlighet med förhandsbeskedet och motsvarande cirka 7,5 procent av aktierna i Resurs. Priset motsvarar en rabatt om cirka 4,8 procent. Nordic Capital fick in totalt cirka 870 miljoner kronor.

Realtid - 21 feb 17 kl. 23:10

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs Holding

Genom en accelererad bookbuilding-process säljer Nordic Capital 17,5 miljoner aktier i Resurs Holding till institutionella investerare..

DI - 21 feb 17 kl. 17:43

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs Bank

Nischbanken Resurs största ägare, riskkapitalbolaget Nordic Capital, har anlitat investmentbanker för att via en så kallad accelererad book-building-process sälja upp till 17,5 miljoner aktier..

Realtid - 15 mar 19 kl. 08:47

Nordic Capital storsäljer aktier i Resurs

Nordic Capital har sålt 15 miljoner aktier i Resurs Holding. Priset i placeringen blev 58 kronor, vilket motsvarande en rabatt med knappt 5 procent..

Affärsvärlden - 22 feb 17 kl. 07:21

Nordic Capital storsäljer i nischbanken Resurs

Nischbanken Resurs största ägare, riskkapitalbolaget Nordic Capital, har anlitat investmentbanker för att via en så kallad accelererad book-building-process sälja upp till 17,5 miljoner aktier. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 22 feb 17 kl. 08:16

Så blev prislappen när Nordic Capital sålde i Resurs

Nordic Capital sålde 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs i den placering som aviserades efter stängning på tisdagen..

DI - 13 feb 18 kl. 17:46

Nordic Capital vill sälja en del av sitt innehav i Resurs Bank

Nordic Capital har uppdragit åt investmentbanken Carnegie att utforska möjligheten att sälja 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs till institutionella investerare genom en placing efter börsens stängning på tisdagen.  Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 13 feb 18 kl. 18:04

Nordic Capital vill sälja storpost i Resurs

Nordic Capital har uppdragit åt investmentbanken Carnegie att utforska möjligheten att sälja 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs till institutionella investerare genom en placing efter börsens stängning på tisdagen....

Affärsvärlden - 13 feb 18 kl. 18:08

Nordic Capital letar köpare till Resurs

Private Equity-bolaget Nordic Capital vill sälja 17,5 miljoner aktier i Resurs Bank genom en accelererad bookbuilding-process..

DI - 14 feb 18 kl. 08:17

Nordic Capital miljardsäljer i Resurs Bank

Nordic Capital har via sitt bolag Cidron sålt 17,5 miljoner aktier i nischbanken Resurs i den placing som aviserades när börsen stängde på tisdagen. Försäljningen skedde till kursen 56 kronor per aktie, vilket ger en totalsumma på 980 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stuteri i konkurs: Topphästar auktioneras ut

Ett danskt stuteri, som tidigare levererat tävlingshästar i toppklass, har gått i konkurs. Därför går nu i helgen 48 hästar på auktion på nätet. .

DI - 45 minuter sedan

Schlingmann: Näringslivsprofil inspirerade min ”svenska House of Cards”

Ett svenskt House of Cards – och med en välkänd styrelseordförande som förlaga för den fiktiva statsministern. Det är beståndsdelarna i en ny Viaplay-serie som är fritt baserad på Per Schlingmanns roman ”I maktens öga”..

DI - 1 timme sedan

Nya H&M-chefen: ”Det sker en omställning”

Framtidens tillväxt ligger i tätare koppling mellan näthandeln och de fysiska butikerna. Det säger H&M:s nytillträdde Sverigechef, skåningen Filip Ekvall, i samband med invigningen av den ombyggda flaggskeppsbutiken vid Gustav Adolfs torg i Malmö. .

DI - 1 timme sedan

Nikes resultat något bättre än väntat under tredje kvartalet

Sportartikeljätten Nike redovisar en omsättning i linje med förväntat under tredje kvartalet..

DI - 1 timme sedan

May uppges vara redo att acceptera avtalslös brexit

Medan diskussionerna fortsätter i Bryssel rapporterar flera brittiska medier att premiärminister Theresa May är redo att acceptera ett avtalslöst utträde. Bland annat uppger källor inom regeringen för tidningen Guardian att risken för en avtalslös brexit har ökat tydligt..

DI - 1 timme sedan

Macron håller minitoppmöte med Kina

Frankrikes president Emmanuel Macron plockar med sig såväl Tysklands förbundskansler Angela Merkel som EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker när han tar emot Kinas president Xi Jinping på tisdag..

DI - 1 timme sedan

Larmet: Äldre befolkning pressar Portugals ekonomi

Antalet personer i arbetsför ålder i Portugal kommer att minska med nära en tredjedel fram till år 2050, enligt en rapport från Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling, OECD..

DI - 1 timme sedan

Fjärde generationen Ax:son Johnson: “Haft en stark förebild i Antonia”

Caroline Berg är den femte generationen som styr i handelsjätten Axel Johnson AB.  ”När jag tog över kände jag mig redo. Jag tycker att ansvar är kul och får energi av det”, säger hon i sin första stora intervju.

DI - 1 timme sedan

Teknikfest på Wall Street – S&P 500 går mot stark stängning

Storbolagsindexet S&P 500 går mot sin högsta stängningskurs sedan mitten av oktober på torsdagskvällen. Wall Street stiger med stöd av teknikaktier..

DI - 2 timmar sedan

S-veteranen vill samarbeta med M i migrationsfrågan

Lars Stjernkvist var under åren 1991-1998 riksdagsledamot och eller åren 1999-2004 var han Socialdemokraternas partisekreterare. Efter partiets sämsta val i mannaminne hoppas han nu att partierna vågar ta tag i de tuffa frågorna. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.