DI > Ekonomi

Saturday, 23 March, 09:24

DI - 15 mar 19 kl. 08:20

Råvaror: Oljepriserna stabila efter svaga konjunktursprognoserOljepriserna höll sig stabila på fredagsmorgonen efter de senaste dagarnas prisökning. Sanktionerna mot Iran och Venezuela i kombination med produktionsminskningar antas skapa utbudspress under första kvartalet. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Iran, Venezuela

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Råvaror, Oljepriserna, stabilaefter , svaga, konjunktursprognoser
DI - 05 jul 18 kl. 07:53

Råvaror: Oljepriserna sjunker

Basmetallpriserna utvecklas oregelbundet på torsdagen medan oljepriserna uppvisar något sjunkande kurser. USA:s president Donald Trump twittrade på onsdagskvällen återigen att oljepriserna är för höga och uppmanade Opec-länderna att agera för att sänka priserna..

DI - 31 maj 12 kl. 08:33

Råvaror: Oljepriserna stabiliseras

Oljepriserna har stabiliserats efter onsdagens kraftiga fall, men ett svagt sentiment och starkare dollar kan behålla nedåttrycket. Basmetallerna visar en blandad utveckling med relativt små förändringar..

DI - 12 aug 13 kl. 11:42

Råvaror: Oljepriserna tappar

Priserna på främst ädelmetaller, men även basmetaller, pekade högre på måndagen. Samtidigt sjönk oljepriserna tillbaka något..

DI - 24 okt 13 kl. 07:58

Råvaror: Oljepriserna stiger

Oljepriserna har stigit och även basmetallerna är överlag något upp på torsdagen i spåren av starkare Kina-data än väntat..

DI - 06 nov 13 kl. 08:35

Råvaror: Oljepriserna återhämtar

Råoljepriserna har rekylerat upp under onsdagsmorgonen, efter att ha tappat rejält till de lägsta nivåerna på fem månader under tisdagen..

DI - 27 feb 14 kl. 08:49

Råvaror: Oljepriserna något ned

Råoljepriserna visade åter på begränsade nedgångar under torsdagsmorgonen efter en blandad utveckling på onsdagen då Brentoljan stängde oförändrad samtidigt som WTI-oljan steg..

DI - 10 apr 14 kl. 08:55

Råvaror: Oljepriserna nedåt på handelsdata

Oljepriserna backar på morgonen efter svag kinesisk handelsdata vilket tar udden av gårdagens tydliga uppgångar..

DI - 30 jun 14 kl. 18:43

Råvaror: Oljepriserna backar

Oljepriserna backade under måndagen, i takt med att investerare tycks bli alltmer säkra på att oljeproduktionen i Irak inte i någon större utsträckning kommer att påverkas av oroligheterna i landet. Basmetallerna rörde sig samtidigt brett högre..

DI - 08 sep 14 kl. 18:59

Råvaror: Oljepriserna tappade

Oljepriserna tappade under måndagens handel, där Brent emellanåt handlades under 100 dollar per fat för första gången sedan juni 2013. Även ädelmetallerna rörde sig lägre, medan utvecklingen var blandad för basmetallerna..

DI - 07 maj 15 kl. 21:34

Råvaror: Oljepriserna sjönk

Oljepriserna sjönk under torsdagen, bland annat på oro för att efterfrågan av oljan inte är tillräckligt stor för att matcha utbudet..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Fjällturismen hotad av halverad budget

Fjällturismen ökar och Sveriges fjälleder behöver rustas upp. Men budgeten har halverats och pengarna räcker inte till, enligt Naturvårdsverket. ”Vi har avbrutit upprustningen av lederna och lagt det på is”, säger Erik Hellberg Meschaks vid Naturvårdsverket..

DI - 15 minuter sedan

Rapport: Därför är dåliga chefer farliga för personalen

En kass chef är inte bara ett sänkte för produktiviteten, utan också rena säkerhetsfaran. På arbetsplatser med dåliga ledare är nämligen olycksrisken fem gånger så stor. ”Varje olycka är ett misslyckande”, säger Sofie Johansson, chefsanalytiker på företaget Brilliant Future.

DI - 1 timme sedan

Beskedet: IS är besegrat i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

DI - 1 timme sedan

Socialstyrelsen öppnar för ett tredje kön

Nu öppnar Socialstyrelsen för att lägga till ett tredje kön i officiell statistik, rapporterar SVT. Anledningen är att de vill väcka frågan om hur statistik kan bli mer inkluderande..

DI - 2 timmar sedan

Stjärninvesterare åker på kurssmäll

Forskningsbolaget Bioarctic rasade i veckan efter konkurrentens bakslag – trots att grundaren bedyrar att nyheten är positiv. På centralbanksfronten verkar Fed ha mjuknat rejält. Missade du något i veckan?

DI - 10 timmar sedan

Ingenjörskonst räddar det marina arvet

Luften gick ur resterna av varvsnäringen när oljepriset djupdök 2014. Men mariningenjörerna Mattias Heribertsson, Johan Ringnér och Hauke Laffrenzen gav inte upp, utan grundade Crest Consultants för att rädda kvar specialkompetens i Göteborg..

DI - 11 timmar sedan

Muellers utredning av Trump och rysk inblandning är klar

Den särskilde åklagaren Robert Muellers utredning av kontakter mellan Donald Trumps kampanjstab och den ryska regeringen är färdig..

DI - 11 timmar sedan

Stretchad värdering bakom jeansmärkets rusning

Jeansmärket Levis Strauss gjorde stor succé på New York-börsen under första handelsdagen när aktiekursen rusade med över 30 procent. .

DI - 11 timmar sedan

Expertens svarta lista: De har Sveriges sämsta fonder

Två fondbolag delar på jumboplatsen när man synar utvecklingen för aktiefonder på fem års sikt. ”Höga avgifter slår nästan alltid igenom”, säger Jonas Lindmark på Morningstar. De utpekade bolagen tycker att jämförelsen är orättvis..

DI - 11 timmar sedan

Pinterest ansöker om börsnotering

Sociala nätverket Pinterest ansöker om börsnotering på New York-börsen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.