Alingsås tidning > Nyheter

Wednesday, 20 March, 16:14

Liknande nyheter

Taggar: Misstänkt, misshandel, anmäld
Västerbottens Folkblad - 30 jul 16 kl. 07:49

Misstänkt misshandel på krog i Umeå

En misstänkt misshandel ägde rum på en krog i centrala Umeå natten mot lördag. En man och en kvinna började bråka. Polispatrullen som skickades till platsen upprättade en anmälan om misshandel.

Länstidningen i Jämtland - 11 jan 16 kl. 11:01

Misstänkt misshandel på Icaparkeringen i Sveg

Strax efter åtta på måndagsmorgonen fick polisen samtal om en misstänkt misshandel på Icaparkeringen i Sveg. En patrull for till platsen och tog upp en anmälan. Enligt den ska en man ha slagit en annan och sedan sprungit från platsen.

NSD - 13 apr 17 kl. 13:46

Misstänkt misshandel i Luleå

En person har anmält en misstänkt misshandel på Hertsön i Luleå..

Dalarnas tidningar - 01 aug 17 kl. 12:44

Classic Car Week: Tre fall av misstänkt misshandel, grov rattfylla och polis förverkade alkohol vid 167 tillfällen

En förare grovt misstänkt för rattfylleri som körde in i en buss, tre fall av misstänkt misshandel, sju personer som omhändertogs av polisen enligt LOB och 167 tillfällen där alkohol förverkades och hälldes ut. Så kan måndagen i Classic Car Week i Rättvik sammanfattas..

Magazin24 - 16 sep 12 kl. 09:27

Misstänkt misshandel på asylboende

En misstänkt misshandel har ägt rum på ett asylboende i Surahammar. Onsdagen den 12 augusti ska en misshandel ha inträffar på ett asylboende i Surahammar. Den målägande som är i 25-årsåldern fick motta 15 till 20 slag mot kroppen av en jämnårig gärningsman.

ÖstersundsPosten - 04 okt 14 kl. 14:50

Flera fall av misstänkt misshandel

Under fredagskvällen fick polisen rycka ut på flera fall av misstänkt misshandel i länet..

NSD - 15 feb 15 kl. 15:51

Misstänkt misshandel

En misstänkt misshandel har ägt rum på Kanslihusvägen i Boden vid 15-tiden på söndagen..

ÖstersundsPosten - 21 mar 15 kl. 16:08

Misstänkt misshandel på Storsjöbadet

Vid halv tre-tiden på lördagseftermiddagen skedde en misstänkt misshandel på Storsjöbadet i Östersund, och händelsen är polisanmäld..

Västerbottens Folkblad - 27 mar 15 kl. 12:21

Misstänkt misshandel på Ersboda

Polisen har ryckt ut till en misstänkt misshandel på Ersboda. Det ska enligt uppgift handla om en kvinna som blivit misshandlad. Polis och ambulans är på väg till platsen..

Sydsvenskan - 03 jun 15 kl. 20:07

En till sjukhus – misstänkt misshandel

En person har förts till sjukhus efter en misstänkt misshandel på Thomssons väg..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 7 timmar sedan

Två olovliga körningar

Vid åttatiden på tisdagskvällen stoppades en bilist för kontroll på Lövekulle. Föraren saknade körkort och rapporterades för olovlig körning. Senare under natten mot onsdagen, vid 02-tiden, rapporterades ytterligare en bilist för olovlig körning på Sidenvägen..

Alingsås tidning - 10 timmar sedan

Förslag: Ersätt inte sjuka ambulansförare

Akutverksamheten på SÄS gick 24 miljoner kronor back förra året. Nu genomför regionen neddragningar där ett förslag är att inte ersätta en sjukanmäld ambulansförare.
Katarina Zamac är akutklinikens verksamhetschef på SÄS där ambulansverksamheten ingår.

Alingsås tidning - 23 timmar sedan

Narkotikabrott på Bolltorp

Vid lunchtid på tisdagen kontrollerade polis en person på Smålandsgatan. Mannen ifråga visade tecken på drogpåverkan, och på honom hittades även misstänkt narkotika. En anmälan om ringa narkotikabrott har upprättats..

Alingsås tidning - Igår: 07:56

Lättare krock utanför Vårgårda

Vid kvar i sjutiden på tisdagsmorgonen kolliderade två personbilar vid infarten mot Fullestad på väg 42 utanför Vårgårda. Enligt räddningstjänsten var det endast en lättare sammanstötning och och det blev inga personskador som följd. Orsaken bakom olyckan är oklar.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

När framtiden kom till skolan

Ta hand om en skadad mopedist, åka krocksläde och släcka bränder. Det och mycket mer fick åttorna på Altorpskolan prova på under förra veckans arbetslivsdagar.
– Jättelärorikt, tyckte Elna Barkenfeldt.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

43-åring åtalas för dråpförsök

Efter vinterns skjutning i Sollebrunn åtalas en 43-årig man för försök till dråp. Mannen medger att han avlossat ett skott, men menar att han handlat i nödvärn.
Det var i mitten av februari som polis och ambulans larmade till en adress i Sollebrunn efter att han man blivit skjuten i bröstet.

Alingsås tidning - I förrgår: 07:50

Kassör åtalas för förskingring

En kvinna åtalas för grov förskingring efter misstankar om att hon för eget bruk tillskansat sig pengar från en förening som hon varit kassör i.
Det är ekonomiska transaktioner som inträffat i en förening, med start 2013 och fram till slutet av 2015, som nu resulterar i att en kvinna åtalas för grov förskingring. Kvinnan var under den aktuella perioden kassör i föreningen, vilken bland annat är verksam i Alingsåsområdet.

Alingsås tidning - I förrgår: 16:17

Misstänkt grov olovlig körning

Vid lunchtid på lördagen ligger en bilist bakom en bil som kör vingligt på väg 42 utanför Sollebrunn, och larmar polisen. En polispatrull kan invänta bilen norr om Kobergs Slott. Bilen kommer inom synhåll och polispatrullen kan stanna den vinglande bilen utanför Ica i Väne Åsaka.

Alingsås tidning - 17 mar 19 kl. 16:07

Misstänkt narkotikabrott på Backgårdsgatan

Strax innan midnatt på fredagskvällen ser ett vittne en ruta krossas på Backgårdsgatan och två ungdomar lämna platsen. Anmälaren möter upp polisen utanför adressen, polispatrull spanar i området och en av de två ungdomarna hittas  med en stulen cykel. Mannen med cykeln grips och är nu misstänkt för narkotikabrott och stöld..

Alingsås tidning - 17 mar 19 kl. 12:10

Narkotikabrott utanför McDonalds

Två killar födda år 2000 stoppades av polis klockan halv tre på söndagsmorgonen. De båda befann sig utanför McDonalds i Alingsås och uppvisade tecken på narkotikapåverkan. De medtogs till polisstationen för provtagning, och är nu misstänkta för ringa narkotikabrott för eget bruk..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.