DI > Ekonomi

Sunday, 24 March, 11:47

DI - 15 mar 19 kl. 07:18

MQ genomför garanterad nyemission om 176 miljonerFallande försäljning och brakförlust för MQ i andra kvartalet – klädkedjan har beslutat om nyemission på 176 miljoner..
Läs mer på DI
Läs mer om:
MQ

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MQ genomför, garanterad, nyemissionom , 176miljoner
Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Kungsleden genomför nyemission

Fastighetsbolaget genomför garanterad nyemission om 1,6 miljarder kronor..

DI - 19 nov 18 kl. 07:00

GoldBlue AB (publ) genomför en 100 procent garanterad nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare

Stockholm, 19 nov 2018 07:00 CET Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till USA, Kanada, Australien, Hongkong, Japan, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore eller Sydafrika. GoldBlue’s styrelse har, enligt bemyndigande från årsstämman den 20 juni 2018, beslutat om en nyemission av aktier och teckningsoptioner i form av units med företrädesrätt för befintliga aktieägare (”nyemissionen”) om cirka 14,2 MSEK före emissionskostnader..

DI - 23 jun 15 kl. 21:49

Cybaero genomför inte nyemission

Cybaero, som utvecklar och tillverkar fjärrstyrda helikoptersystem, meddelar i dag att bolaget inte genomför den riktade nyemission som aviserades genom ett pressmeddelande den 22 juni. Orsaken är att det framkommit att tidpunkten för genomförande av riktad nyemission inte är gynnsam för bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 07 mar 14 kl. 07:11

Oasmia genomför riktad nyemission

Oasmia Pharmaceutical genomför en riktad nyemission till "internationella institutionella investerare och kvalificerade investerare i Sverige"..

Affärsvärlden - 07 mar 14 kl. 08:16

Oasmia har genomfört riktad nyemission

Oasmia Pharmaceutical har genomfört en riktad nyemission om 72 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 10 mar 14 kl. 08:40

Anoto genomför riktad nyemission

Anoto Group genomför en riktad nyemission om drygt 16 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 14 mar 14 kl. 08:42

Nexam har genomfört riktad nyemission

Nexam har genomfört den riktade nyemission som aviserades efter börsens stängning i går..

DI - 18 mar 14 kl. 08:07

Sportamore har genomfört riktad nyemission

Sportamore har genomfört en fulltecknad riktad nyemission av 1,1 miljoner nya aktier, vilket tillför bolaget 60,5 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader..

DI - 02 apr 14 kl. 08:34

Crown Energy genomför riktad nyemission

Crown Energy genomför en riktad nyemission av konvertibler.Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 02 apr 14 kl. 08:57

Oljebolag genomför riktad nyemission

Oljebolaget Crown Energys styrelse har "efter externt intresse" beslutat att genomföra en riktad nyemission av konvertibler i den befintliga konvertibelserien "CRWN KV1" som handlas på NGM Equity..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Socialdemokrater fruktar klyftan stad-land

Socialdemokraterna är rädda för att fortsatt tappa stöd på landsbygden. Varningarna hördes tydligt på den socialdemokratiska partikongressen..

DI - 45 minuter sedan

Succékedjans chefer ska rädda dem ur krisen

Klädhandlarna Kapp-Ahl och MQ kämpar som övriga branschen mot ändrade kundbeteenden. Nu sätter båda sitt hopp till vd:ar från finske konkurrenten Lindex.  .

DI - 1 timme sedan

Stormar stänger Australiens gruvor

Delar av Australien har drabbats av det värsta stormarna sedan 2015 och gruvor och hamnar har tvingats stänga och evakuera personal. .

DI - 2 timmar sedan

Ministrarna redo att hugga Theresa May i ryggen

Premiärminister Theresa May hotas av revolt i sin egen regering. Flera av ministrar vill få bort henne så snart som möjligt, rapporterar brittiska medier. .

DI - 3 timmar sedan

Metros ägare hotar stämma Kinnevik på 300 Mkr

Metros vd och ägare, Christen Ager-Hanssen, hotar att stämma investmentbolaget Kinnevik på 300 miljoner kronor. Det skriver Expressen..

DI - 3 timmar sedan

Chefstips: Så lämnar du dåliga besked till personalen

Ingen chef kommer undan tuffa samtal, där medarbetare ska avskedas eller få veta att de underpresterar. Här är retorikexperternas tips på hur du levererar besvärliga besked som ett ledarproffs. .

DI - 3 timmar sedan

Motorer i gång på kryssningsfartyg i sjönöd

Hundratals passagerare är kvar på kryssningsfartyget som råkade i sjönöd vid Norges kust. ”Tre helikoptrar går i skytteltrafik”, säger Per Fjeld vid räddningscentralen HRS. Fartyget var nära att gå på grund, men tar sig nu långsamt framåt för egen maskin..

DI - 3 timmar sedan

S vill tillåta CSN-lån för yrkeskörkort

Det är sedan ett drygt halvår tillbaka möjligt att få CSN-lån för att ta körkort för personbil. På Socialdemokraternas kongress som pågår i Örebro i helgen, föreslås nu att möjligheterna breddas till att inkludera yrkeskörkort som lastbils- och busskörkort, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 3 timmar sedan

Estnisk valsegrare nobbas för populister

Reformpartiet – som fick allra störst väljarstöd i valet i Estland – sätter segerropet i halsen. Regerande Centerpartiet nobbar en bred koalition och för i stället informella samtal med högerpopulistiska, nationalkonservativa Ekre..

DI - 13 timmar sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.