DI > Ekonomi

Friday, 22 March, 04:56

DI - 15 mar 19 kl. 06:35

Äntligen: Tittarnas favorit Börsrådet är tillbakaI dag gör ett av Dagens industris mest populära och efterfrågade tv-program comeback: aktiemagasinet Börsrådet.  I premiäravsnittet får vi veta hur stjärnförvaltarna Max Mitteregger, Gladiator, och Lotta Faxén, Lannebo Fonder, resonerar just nu. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Börsrådet, Dagens, Max Mitteregger, Lotta Faxén, Fonder

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äntligen, Tittarnas, favorit, Börsrådetär tillbaka
Helsingborgs Dagblad - 28 jan 16 kl. 13:34

PRO Höganäs säger det med toner

Ett nittiotal medlemmar infann sig till PRO Höganäs tisdagsmöte som gick i sångens och musikens tecken. Conny Fahlcrantz och Jukka Tukiainen svarade för medryckande underhållning som omspände allt från odödliga hästar och tjärbrännare, Cornelis Vreeswijks "Somliga går med trasiga skor" och Provencale" till Dan Anderssons "Till min syster" och "Helgdagskväll i timmerkojan. Det informerades om föreningens pådrivande arbete i Kommunala Pensionärsrådet med bl.

Skånskan - 26 jun 18 kl. 14:00

”Måste tänka långsiktigt”

SVALÖV
– Det här har vi tjatat och försökt att få igenom i många år. Skönt att Centern äntligen insett värdet och allvaret.
Bengt Zander – ordförande i PRO Svalöv – har regerat på Skånskans artikel i förra veckan om att ge personer med arbetshinder en chans att göra en insats inom den kommunala verksamheten.

Nyan - 18 nov 15 kl. 09:48

Lr vann i marknadsdomstolen

Marknadsdomstolen har fattat beslut om att förkasta de två besvären mot beslutet att anta Nordic Jetlines anbud för drift av södra linjen.

Anbudsgivaren Marilla Oy, som kom på tredje plats i upphandlingen om driften av södra linjen, är en av dem som besvärat sig mot upphandlingsbeslutet. Marknadsdomstolen förkastade besväret.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Risentas produkter återkallas efter sesammiss

Livsmedelskoncernen Paulig Foods återkallar alla produkter från varumärket Risenta som innehåller chiafrön eller solrosfrön, efter ett produktionsfel som medfört att produkterna riskerar att innehålla sesamfrön som kan vara skadligt för allergiker..

DI - 5 timmar sedan

Arkitektkontoret varslar: ”Tuffare tider framöver”

Arkitektkontoret Tengbom varslar. Anledningen är färre stora byggprojekt. ”Det kommer att råda tuffare tider framöver”, säger Johanna Frelin, vd på Tengbom.

DI - 6 timmar sedan

Stuteri i konkurs: Topphästar auktioneras ut

Ett danskt stuteri, som tidigare levererat tävlingshästar i toppklass, har gått i konkurs. Därför går nu i helgen 48 hästar på auktion på nätet. .

DI - 6 timmar sedan

Schlingmann: Näringslivsprofil inspirerade min ”svenska House of Cards”

Ett svenskt House of Cards – och med en välkänd styrelseordförande som förlaga för den fiktiva statsministern. Det är beståndsdelarna i en ny Viaplay-serie som är fritt baserad på Per Schlingmanns roman ”I maktens öga”..

DI - 7 timmar sedan

Nya H&M-chefen: ”Det sker en omställning”

Framtidens tillväxt ligger i tätare koppling mellan näthandeln och de fysiska butikerna. Det säger H&M:s nytillträdde Sverigechef, skåningen Filip Ekvall, i samband med invigningen av den ombyggda flaggskeppsbutiken vid Gustav Adolfs torg i Malmö. .

DI - 7 timmar sedan

Nikes resultat något bättre än väntat under tredje kvartalet

Sportartikeljätten Nike redovisar en omsättning i linje med förväntat under tredje kvartalet..

DI - 7 timmar sedan

May uppges vara redo att acceptera avtalslös brexit

Medan diskussionerna fortsätter i Bryssel rapporterar flera brittiska medier att premiärminister Theresa May är redo att acceptera ett avtalslöst utträde. Bland annat uppger källor inom regeringen för tidningen Guardian att risken för en avtalslös brexit har ökat tydligt..

DI - 7 timmar sedan

Macron håller minitoppmöte med Kina

Frankrikes president Emmanuel Macron plockar med sig såväl Tysklands förbundskansler Angela Merkel som EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker när han tar emot Kinas president Xi Jinping på tisdag..

DI - 7 timmar sedan

Larmet: Äldre befolkning pressar Portugals ekonomi

Antalet personer i arbetsför ålder i Portugal kommer att minska med nära en tredjedel fram till år 2050, enligt en rapport från Organisationen för ekonomiskt samarbete och utveckling, OECD..

DI - 7 timmar sedan

Fjärde generationen Ax:son Johnson: “Haft en stark förebild i Antonia”

Caroline Berg är den femte generationen som styr i handelsjätten Axel Johnson AB.  ”När jag tog över kände jag mig redo. Jag tycker att ansvar är kul och får energi av det”, säger hon i sin första stora intervju.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.