Aftonbladet > Nyheter

Tuesday, 26 March, 07:39

Aftonbladet - 15 mar 19 kl. 06:00

Här är Gretas budskap till makthavarna: Ni stjäl vår framtid
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Gretas

Dela artikeln

18661 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Gretas, budskaptill , makthavarnaNi , stjälvår , framtid
Helsingborgs Dagblad - 08 jun 11 kl. 11:52

Gretas pingstsväng på pingstafton

På pingstafton arrangerar Fleninge MC Gretas pingstsväng, ett mc-rally som gick för första gången 1995 och då i Frivilliga motorcykelkårens regi.Årets runda är cirka åtta mil lång och kommer att gå på natursköna vägar. Gretas pingstsväng är en aktivitet som vänder sig till hela familjen, med lekar och frågor längs med sträckan.

SvD - 03 dec 15 kl. 14:14

Bilder: Så häcklas makthavarna i Paris

Det råder förbud mot att demonstrera på gatorna i Paris under klimattoppmötet. Efter terrorattacken i staden den 13 november utlyste president Hollande undantagstillstånd och sedan dess har inga demonstrationer tillåtits. Det har fått aktivisterna att ta till nya medel för att föra fram sina budskap på stadens gator..

Helsingborgs Dagblad - 22 dec 15 kl. 13:06

Bibelns julevangelium och budskap står upp mot sexism och kvinnoförakt

Det lackar mot jul och många fyller sitt hem med ljusslingor, köttbullar och tomtar. Vi behöver mysa in oss och uttrycka vår paradislängtan där livet är perfekt och familjen är lycklig. Men älskar vi ihjäl julen missar vi en väsentlig julklapp: hur bibelns julevangelium och budskap står upp mot kvinnoföraktet.

Skånskan - 07 aug 18 kl. 14:29

Trump utan stjärnstatus vid hot mot andra länder

Utrikes Efter att USA genomfört sina nya handelssanktioner mot Iran gick president Donald Trump ut och varnade andra länder för att handla med Iran – på twitter.
Tre timmar senare kom beskedet att hans stjärna tas bort på Walk of fame – på twitter. ”Den som gör affärer med Iran kommer inte göra affärer med USA.

Nyheter 24 - 07 maj 11 kl. 11:02

Makthavarna bekänner färg i ståplatsfrågan


Nu får makthavarna komma till tals och svaren är flera gånger chockerande när de deltar i Nyheter24:s enkät kring ståplatsfrågan. Debatten kring ståplatsernas vara eller icke vara har rasat i många veckor. Bland annat här på Nyheter24 har de olika fotbollsklubbarna lagt fram sina åsikter i frågan och även fotbollssupportrarna har fått uttrycka sitt missnöje.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är plattformen för rasifierade: "Kampen tas ofta över av vita"Följ!Vill du vara gästpostare på @makthavarna?

På Instagramkontot Makthavarna får unga kvinnor som rasifieras ta över makten och skriva om deras verklighetsbild. Varje vecka får en ny gästpostare ta över kontot och skriva utifrån egna erfarenheter.   har pratat med 18-åriga , är en av grundarna till Instagramkontot som nu har över 6 000 följare.

Dagens PS - 12 okt 16 kl. 07:39

Mutexperter: Wallenbergarna smörjer makthavarna

Wallenbergsfärens maktbolag Investor firar alltså 100 med en storslagen fest på det femstjärniga hotellet – som familjen Wallenberg också äger – och bland de 1.500 inbjudna gästerna finns statsminister Stefan Löfven och regeringskollegorna Ibrahim Baylan och Helene Hellmark Knutsson, rapporterar TT. ”Här är man långt ute i gränslandet”, säger mutlagsexperten Thorsten Cars om att Investor bjudit in statsråden till det glamourösa kalaset vars nota enligt bolagets egen utsago går lös på 10 miljoner kronor.

Dagens PS - 05 mar 18 kl. 10:41

Dolda makthavarna – bara 13 procent kvinnor

Börsen styrs fortsatt av män och i valberedningarna sitter de dolda makthavarna, som också domineras av män. Det här visar en ny Allbright-rapport. Valberedningarna sätter sin prägel på börsens bolag och svenskt näringsliv.

Dagensanalys.se - 21 feb 19 kl. 14:00

Samsung är Årets stjärnvarumärke

Samsung har utsetts till Årets stjärnvarumärke 2018 enligt YouGov och Indikat. Det innebär att styrkan för Samsungmärket ökade mest det senaste året. Attityderna till Samsungs varumärke förbättrades mer än för något annat tongivande varumärke på den svenska marknaden under det gångna året.

Sydsvenskan - 20 feb 13 kl. 06:30

Komiker valets stjärnskott

Silvio Berlusconi är tillbaka med full kraft, men socialdemokraterna är segertippade i valet i Italien i helgen. Den stora nyheten är komikern Beppe Grillo, vars populistiska 5-stjärniga rörelse väntas få omkring 20 procent av rösterna.Italien befinner sig i ungefär samma situation som 1994, när Silvio Berlusconi gjorde sitt triumfartade intåg i politiken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.