Barometern > Nyheter

Wednesday, 20 March, 12:13

Barometern - 15 mar 19 kl. 06:10

Kampen måste fortsättaJämställdhet ”Vart var männen? Vi män måste gå sida vid sida med kvinnorna i denna kamp. Och det är nog en av de saker som gjort mig mest arg under dessa dagar. Att få uppleva denna farliga ignorans som män har för jämställdhetsfrågor är chockande!”.
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Vart

Dela artikeln

68 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kampenmåste , fortsätta
Expressen - 12 maj 16 kl. 09:00

Kampen för vaccinets offer kommer fortsätta

Allt pekar på att taket på 10 miljoner kronor blir kvar när riksdagen i eftermiddag röstar om ersättningsnivåerna. För dem som fått narkolepsi efter svininfluensavaccinationen kommer kampen att fortsätta. Men få kommer nog att tordas stämma läkemedelsbolaget GlaxoSmithKline..

YLE - 25 aug 17 kl. 08:05

Hamilton tror att Bottas får fortsätta: ”Vet att Vettel inte vill vara min stallkamrat”

Lewis Hamilton skulle gärna fortsätta arbeta tillsammans med Valtteri Bottas. Jag tror inte att någon är missnöjd och tror att en förändring är osannolik, säger Hamilton till Autosport. Kimi Räikkönen är klar för Ferrari år 2018 – men för Bottas är framtiden fortfarande oklar.

Supermiljöbloggen - 15 dec 15 kl. 17:12

”Klimatet drabbar oss. Det kommer fortsätta drabba oss.”

Musikhjälpen pågår för fullt i Linköping med årets tema "Ingen ska behöva fly undan klimatet". Under dagen har inslag från Musikhjälpens reporter Clara Henry, som befinner sig i Filippinerna där tyfonen Melor har dragit in över landet, spelats upp vilket får programledaren och artisten Linnea Henriksson att reagera starkt. Efter inslaget om tyfonen Melor, som hitills lämnat miljoner människor utan ström och tvingat runt en miljon människor att evakuara från sina hem, samtalar programledarna Linnea Henriksson och Gina Dirawi om klimatkatastrofers effekter.

Barometern - 02 feb 16 kl. 14:20

Ger upp kamp om snabbtåg: "Ingen idé att fortsätta lobba"

Regionförbundet tvekar om att fortsätta kampen för att få höghastighetsjärnvägen till regionen. Det viktiga nu är att satsa på länets övriga järnvägar..

Supermiljöbloggen - 25 jan 17 kl. 10:38

Trump ger order om att fortsätta med kontroversiella oljeledningar

USA:s nyvalda president Donald Trump har gått ut med order om att processen för att godkänna den kontroversiella oljeledningen Keystone XL ska påbörjas. Trump har även gett order om att myndigheterna ska godkänna den återstående delen av den kontroversiella oljeledningen Dakota Acces. Oljeindustrin är glada.

News55 - 19 dec 17 kl. 14:25

Så gör Eva, 67, för att kunna fortsätta leva och höja pensionen

Eva är 67 år fyllda och ser ingen bättre väg att gå än att fortsätta jobba för att kunna överleva. Med bara pensionen får Eva ut runt 11 000 kronor i månaden, skriver Dina Pengar. – Om man skulle vara ensamstående, vem kan leva på det?

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Historisk miljondeal för brittisk damfotboll

Super League, den engelska högstaligan i fotboll för damer, har för första gången gjort klart med en titelsponsor. Banken Barclays, tidigare huvudsponsor för herrarnas Premier League, har skrivit på ett treårsavtal värt mer än 10 miljoner pund (motsvarande runt 120 miljoner kronor), skriver BBC.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Must: IS kan komma tillbaka

Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten (Must) varnar för att terrorgruppen IS kan komma tillbaka och etablera nya baser på andra håll i världen. - Det är en av de saker som alla världens underrättelsetjänster letar efter just nu, säger Mustchefen Gunnar Karlson.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

Vårmarknad i Åfors på lördag

Barometern - 15 minuter sedan

Nej till landsbygdspengar

Det blev diskussioner när kommunstyrelsen skulle besluta om överföringar av pengar från 2018 till 2019. Liberalernas förslag att ta pengar från heltidsresan till landsbygdsarbete fick nej..

Barometern - 30 minuter sedan

21-åring åtalas för mord i Malmö

En 21-årig man åtalas misstänkt för att vara inblandad i ett mord på Censorsgatan i Malmö i september 2016, rapporterar Kvällsposten. Då blev fyra unga män i en bil beskjutna av ett antal personer. En 19-årig man dödades och tre skadades.

Barometern - 30 minuter sedan

Festival återuppstår på Oknö

Oknöfestivalen kommer tillbaka i ny regi. En riktig nostalgitripp utlovas. The Quill har redan meddelat att bandet ställer upp.

Barometern - 30 minuter sedan

Juvelmiljardär på flykt gripen i London

Den indiske juvelmiljardären Nirav Modi har gripits i Storbritannien efter en längre tid på flykt. Enligt brittisk polis greps 48-åringen i London på begäran av indiska myndigheter. Modi är misstänkt i en enorm bankhärva i Indien.

Barometern - 30 minuter sedan

Domstolen går på kommunens linje – avslår överklagan

Mark-och miljödomstolen dömer till Kalmar kommuns fördel. Grannarnas överklagande av den planerade Tallhagsskolan avslås. ”Kommunen har gjort rimliga avvägningar” står det i domen..

Barometern - 30 minuter sedan

En halv miljon fler behöver anställas

För att klara välfärden behöver ytterligare 485 000 personer anställas till 2030, enligt Arbetsförmedlingen. Behovet kommer sig av att den svenska befolkningen växer och blir äldre. Till 2030, alltså om 11 år, ökar den svenska befolkningen - och framför allt den äldsta delen - med nästan en miljon.

Barometern - 15 minuter sedan

Vestager kandidat till toppjobb i EU

Danska EU-kommissionären Margrethe Vestager kommer som väntat att föras fram som tänkbar ny kommissionsordförande av EU:s samlade liberaler. Enligt nyhetssajten Politico blir Vestager en av de sju toppkandidater som liberala partigruppen Alde kommer att presentera på torsdagen.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.