SR > Nyheter

Monday, 25 March, 19:17

Liknande nyheter

Taggar: Erdoğanoch , Netanyahui , storgräl
SvD - 13 apr 16 kl. 14:00

Hånad Erdoğan stämmer tysk satiriker – Merkel i knipa

Satir eller grov förolämpning? Den tyske komikerna Jan Böhmermann hotas av åtal efter att ha hånat Turkiets president Recep Tayyip Erdoğan. Angela Merkel måste nu välja mellan att öppna för en rättsprocess eller försvara yttrandefriheten och riskera storgräl med Turkiet..

SvD - 22 jul 16 kl. 12:56

Flyktingskräck bakom EU:s mjäkiga ton mot Erdoğan

EU:s reaktion på Turkiets undantagstillstånd och hävande av människorättskonventionen framstår som diplomatljummet och mjäkigt. Men EU har sina skäl att inte mucka storgräl med Erdoğan just nu. Flyktingkris och Syrienkrig är två av dem..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Tyska kristdemokrater laddar för EU-val

De två tyska kristdemokratiska partierna lanserar ett gemensamt program. Säkerhetspolitik, ekonomi och migration är viktiga områden..

SR - 1 timme sedan

C: Regeringen duckar om klimatkompensation

Från regeringshåll vill man inte kommentera den förvirring som råder bland statliga myndigheter kring om de får klimatkompensera för resor. Olyckligt, anser Centern..

SR - 1 timme sedan

Mäklare ska få hjälp att hitta penningtvätt

Finanspolisen vill att fastighetsmäklare blir bättre på att anmäla misstänkt penningtvätt..

SR - 2 timmar sedan

Trumps seger ritar om den politiska kartan

I USA har Rysslandsutredningen slagit ner som en bomb i den amerikanska debatten. Trump frias från misstankarna om att hans kampanj ska ha samarbetat med Ryssland och nu förändras spelreglerna radikalt i amerikansk politik..

SR - 2 timmar sedan

Trump erkänner Golan-höjderna

SR - 2 timmar sedan

Rapport om gäng och extremism anmäls för oredlighet

En uppmärksammad rapport om kriminella och våldsamma miljöer i Sverige får hård kritik från tre professor, som även anmäler rapporten för oredlighet vid forskning..

SR - 2 timmar sedan

Fler privata företag satsar på rymden

Allt mer pengar investeras i rymdindustrin från privata företag och allt fler nystartade företag fokuserar på rymden på olika sätt..

SR - 2 timmar sedan

Theresa May talar om brexit

Premiärminister Theresa May har just inlett sitt tal i det brittiska parlamentets underhus. Det handlar om brexit och en kommande, tredje omröstning om brexit-avtalet med EU..

SR - 2 timmar sedan

Över 1000 smittade i ebolaepidemin

Över 1 000 människor har hittills insjuknat under den nästan åtta månader långa ebolaepidemin i östra Kongo-Kinshasa. Enligt hälsodepartementet har över 600 personer dött..

SR - 3 timmar sedan

Ryska kravet: Erkänn att Ryssland inte påverkade valet

Nu kräver Ryssland formellt att USA erkänner att det inte fanns någon rysk inblandning i presidentvalet 2016. Utredningen hävdar att ryska intressen försökte påverka det amerikanska valet 2016, något som ju Rysslands president Vladimir Putin förnekar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.