Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 22 March, 11:06

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 19 kl. 06:01

Kossorna viktig del i nytt forskningsprojektTillsammans med forskare ska kossorna i stallarna på Nils Holgerssongymnasiet testa ett nytt underlag. Faller projektet väl ut kan halm och kutterspån bytas ut mot rötrester från Jordbergas biogasanläggning..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Nils Holgerssongymnasiet, Jordbergas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kossorna, viktig, deli , nytt, forskningsprojekt
Västerbottens Folkblad - 03 apr 14 kl. 19:33

[PLUS] Kultur – en naturlig och viktig del av livet

Kulturen är en viktig del av barnens uppväxt. Den är viktig för att vidga vyerna, för att få ett....

YLE - 14 mar 14 kl. 03:48

Sociala medier en viktig del av bibliotekens vardag

Sociala medier har blivit ett viktigt del av kommunikationen på flera fronter idag. En av de instanser som modigt börjat använda sig av sociala medier i sin verksamhet är biblioteken. En av orsakerna att sociala medier blivit en viktig del av biblioteksarbetet, är att man inom biblioteken har en lång tradition av att använda sig av olika datasystem.

SVT - 21 jul 14 kl. 22:15

Experten: ”Propaganda en viktig del av krigsförning”

Det pågående kriget i Gaza består inte bara av en väpnad konflikt - det handlar till stor del även om ett propagandakrig, som bedrivs av båda sidor.Och propaganda är en viktig del i alla konflikter, enligt Kristina Riegert, professor i media- och kommunikationsvetenskap vid Stockholms universitet, och gäst i ”Aktuellt”..

YLE - 09 mar 16 kl. 11:32

"Vasa är en viktig del av Finland"

Att Vasa valts till en av sex tillväxtstäder visar att staden är en viktig del av Finland. Det säger Vasa stads utvecklingsdirektör Susanna Slotte -Kock. Vasa kommer att få vara med och dela på 15 miljoner euro statliga pengar under åren 2016-2018.

Regeringen - 26 okt 11 kl. 15:38

Förenklingsarbetet "en självklar och viktig del av regeringens politik"

Näringsdepartementet bjöd under onsdagen för tredje gången in till Förenklingsdagen. Förenklingsarbetet är en fråga som berör många departement, och när näringsminister Annie Lööf inledningstalade framhöll hon att arbetet med att förenkla för företagen är en självklar och viktig del av regeringens politik. Reportage: Förenklingsdagen - en dag för kunskap och inspiration Bakgrund: Förenkla för företagen Näringsdepartementet, 26 oktober 2011.

Newsmill - 26 maj 12 kl. 14:02

Eurovision är en viktig del av den europeiska identiteten

http://www.newsmill.se/trackback/45233I kväll sätter sig flera hundra miljoner människor över hela Europa och hela världen sig ned för att titta på världens största TV-show.

Affärsvärlden - 26 nov 13 kl. 07:13

Kinas centralbank: Euron viktig del av valutareserv

Euron är en viktig del i hanteringen av Kinas valutareserv. Det sade Zhou Xiaochuan, vicechef vid Kinas centralbank PBOC, på tisdagen enligt Market News, skriver Bloomberg News..

Kristianstadsbladet - 05 aug 14 kl. 09:51

"Det är en viktig del av god omsorg"

Replik på Nicklas Martinsson ”Många före detta anställda”, 2/8.
Vi på Attendo har nyligen fått fortsatt förtroende att driva Attendo Lindgården i Broby på uppdrag av kommunen. Att kommunen är nöjd med oss och vill förlänga avtalet med oss är vi stolta över.

SvD - 01 nov 14 kl. 00:00

”En viktig del av boken utspelar sig här”

"I påsk är jag i Rom", läser författaren  Lena Andersson ur sin nya bok Utan personligt ansvar. Vi befinner oss på Storgatan i Växsjö. "En viktig del av boken utspelar sig här", säger hon och läser ett en bit ur nya romanen, med gågatan i bakgrunden..

Sydsvenskan - 31 jul 15 kl. 20:06

Verktyg i konsten. Datorer är en viktig del av vår tid, nu även i konstverk.

Är datorn ett hot mot konsten? Olle Essvik och Joel Nordqvist ställer bland annat den frågan i "Den här datorn – Svensk datakonst 1983–2015, Samtal, verk och dokument" och "Virtuella utopier" (Rojal Förlag). Två böcker med tankekedjor lika vindlande och anarkistiska som nätet i sina bästa stunder.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Evenemang: Fem tips på saker att göra i helgen

Konstvandra hos Bokenäs konsthall eller poesivandra i centrala Trelleborg. För er som tycker om musik bjuds det på orgelkonsert i St Nicolai och rockkonsert på Parken med Chris Kläfford..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Grovt olaga hot i Sösdala. Stallbyggnad övertänd utanför Vollsjö..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Förslag förkastas – inga landsbygdsskolor läggs ner

Knappt har utredningarna om skolans framtid landat på politikernas bord förrän förslaget att lägga ner skolorna i Alstad och Klagstorp förkastas. En nedläggning saknar politiskt stöd. .

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

12-åringen hittad på 108:an

En kvinna som körde på 108:an under kvällen kände igen signalementet på den försvunna pojken. Han är nu på väg hem till sina föräldrar..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Hundra personer deltar just nu i en sökinsats

Runt hundra personer samlades under torsdagskvällen utanför McDonalds på Hedvägen för att delta i sökandet efter den försvunna 12-åringen. De letar i centrala Trelleborg under kvällen..

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Carl-Johan Lerby: ”Gillar känslan av att slå från underläge”

I Skånederbyt mot Rögle tacklades Carl-Johan Lerby illa mot huvudet och har fått vila från matchspel sedan dess. När succébackens Malmö Redhawks går in i kvartsfinalen mot Frölunda finns trelleborgaren däremot åter på isen..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Trelleborgares bilkörning väcker förvåning

Biltrafiken och infrastrukturen kring den tar en anmärkningsvärd stor del av stadens mark i anspråk. Det menar landskapsarkitektstudenterna på SLU Alnarp som haft som uppgift att ta fram förslag för en hållbar utveckling i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Rattfylla: Lastbilsförare körde in i mur och bil

En lastbilsförare åtalas för att, med drygt två promille alkohol i kroppen, bland annat ha backat in i en stenmur. Nu åtalas 57-åringen för grovt rattfylleri. .

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Unga höll poesimaraton

Poesi på vikingars vis, poesi för en hållbar framtid och poesi på längden och tvären. På torsdagen hölls poesifestival på Trelleborgs bibliotek. .

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Uppmaning: "Omöjliggör att IS-terrorister återvänder”

Omöjliggör för IS-terrorister att återvända till Sverige. Det ville SD att Region Skåne skulle uppvakta regeringen om. Men fick nej med hänvisning till att det handlar om utrikespolitik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.