Sydöstran > Nyheter

Saturday, 23 March, 17:28

Liknande nyheter

Taggar: Hotellkoncernvill , driva, Brunnsbadet
Sydöstran - 11 feb 11 kl. 03:00

Ja till övervakning på Brunnsbadet

RONNEBY Efter förra sommarens vandalisering är Brunnsbadet nu ännu ett steg närmare att få kameraövervakning. Det har kommunstyrelsen beslutat.
Men minst lika attentatdrabbade Brunnsparken fick nej.

Sydöstran - 05 mar 11 kl. 03:00

Avgifter på Brunnsbadet dubblas jämfört med (S)-förslag

RONNEBY Socialdemokraternas förslag att dels bibehålla fjolårets entréavgifter till Brunnsbadet och att dessutom låta badgäster åka rutschkana gratis förkastades vid torsdagens sammanträde med fritid-och kulturnämnden..

Sydöstran - 10 maj 16 kl. 06:03

Senarelagd premiär på Brunnsbadet

Brunnsbadet öppnar något senare i år. Anledningen är att hela badanläggningen målas om inför säsongspremiären..

Blekinge Läns tidning - 01 jun 16 kl. 05:00

Brunnsbadet öppnar i veckan

På fredag öppnar ett uppfräschat Brunnsbad för säsongen. Tiden innan Brunnsbadet öppnar har bassängerna målats om..

Sydöstran - 27 jun 16 kl. 17:00

Ny attraktion planeras på Brunnsbadet

En ny attraktion kan finnas på plats på Brunnsbadet till nästa säsong. Ronneby kommun ska nu begära in förslag på en ny rutschkana..

Sydöstran - 11 okt 16 kl. 17:00

Miljonsatsning planeras på Brunnsbadet

Över 70 000 personer besökte Brunnsbadet 2016. Nu planeras för investeringar på över två miljoner kronor i anläggningen..

Sydöstran - 16 maj 17 kl. 20:00

Investeringar på Brunnsbadet till hösten

Den 1 juni är det tänkt att Brunnsbadet ska öppna för säsongen. Delar av bassängerna har målats och vattnet släpps på inom kort..

Sydöstran - 03 aug 17 kl. 14:30

Dramatisk ökning av räddningar på Brunnsbadet - föräldrarna kollar i mobilen

Under sommaren har antalet tillbud på Brunnsbadet ökat kraftigt. Vid 62 tillfällen har badvakter fått ingripa för att förhindra allvarliga olyckor. Framför allt gäller det yngre barn som hamnat under vattenytan.

Sydöstran - 11 aug 17 kl. 12:07

Älgdramat satte Brunnsbadet på kartan

Aldrig tidigare har Brunnsbadet i Ronneby fått så mycket uppmärksamhet som när en vilsen älgkalv förirrade sig in bland badgästerna..

Sydöstran - 29 aug 17 kl. 11:57

Ny maskot på Brunnsbadet efter älgdrama

61 161 personer - och en älg. Det blev årets besökssiffra på Brunnsbadet. Till nästa sommar kommer äventyrsbadet i Ronneby att få en ny maskot..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Man klämdes fast under lastbilshytt

En man klämdes fast under en lastbilshytt på lördagseftermiddagen. Olyckan inträffade på en gård utanför Norrköping. - Det är en hytt som går att fälla upp.

Sydöstran - 15 minuter sedan

Borås står värd för friidrotts-SM 2021

Borås kommer att stå värd för friidrotts-SM 2021, skriver Svenska friidrottsförbundet i ett pressmeddelande. Det blir tredje gången som mästerskapet arrangeras på Ryavallen i Borås, som också var SM-arena 1989 och 2013. Även Umeå hade sökt arrangemanget.

Sydöstran - 10 minuter sedan

Italien öppnar för Kina trots protester

Italien har trots protester från USA och EU som första G7-land tecknat avtal med Kina om deltagande i infrastrukturprojekt BRI, populärt kallat den nya sidenvägen.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kropp hittad i vattnet i Landskrona

En död person har hittats flytande i vattnet vid hamnen i Landskrona. Enligt polisens hemsida låg kroppen ett hundratal meter ut från land. Räddningstjänst är på väg för att hämta in den döde med båt.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Misstänkt avel med olagliga varghybrider

Flera personer i Dalarna och Värmland har anmälts misstänkta för att ha importerat och fött upp varghybrider. - Det är väldigt ovanligt, jag har inte varit med om det tidigare, säger Benny Beutelrock, förundersökningsledare på Nationella operativa avdelningen (Noa).(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ett ändrat, lägre stöd för S

Man kan fråga sig vad som är ett bra eller dåligt valresultat. Låt oss ta ett exempel. I valet 1998 minskade S med nästan nio procentenheter, jämfört med valet 1994, till 36,4 procent.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Stort intresse för laxfiskepremiären i Mörrum

Prick klockan nio på lördagsmorgonen ekade det traditionsenliga kanonskottet som markerar inledningen på årets laxfiskepremiär i Mörrumsån i Blekinge. "Det är en underbar känsla att få dra igång årets fiske.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Quaison på topp mot Rumänien

Robin Quaison spelar på topp från start bredvid Marcus Berg i EM-kvalpremiären mot Rumänien på Friends i kväll.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Unga jazzmusiker årets stipendiater

När Föreningen Gamla Carlscrona skulle utse årets kulturstipendiater föll valet på klasskamraterna Alexander Liljeberg och Mauritz Lindström. De har båda fastnat för jazzmusik och bjöd tillsammans på flera klassiska örhängen under föreningens årsmöte..

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Us" på väg mot skräckfilmsrekord i USA

Jordan Peeles senaste rysare "Us" ser enligt flera uppskattningar ut att spela in nära 67 miljoner dollar under öppningshelgen i USA, rapporterar The Wire.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.