Skånskan > Nyheter

Wednesday, 20 March, 20:15

Skånskan - 15 mar 19 kl. 06:00

Visuell tystnad, tagningMia Enbgerg om .
. Vincent.
– Det är min gamla pojkvän. Han ringde mig från Paris en dag många år efter att vi var tillsammans och berättade att han suttit i fängelse i flera år. Samtidigt hade mitt liv också förändrats väldigt mycket. Men det gav mig en idé om hur tiden så tydligt kan förändras.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Enbgerg, Paris, Vincent, Stockholms, Belleville, Mia Engberg, Lucky, Mia Engbergs, Belleville Baby, Vincents, Mias, Engberg, Ukraina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Visuell, tystnad, tagning
Nyheter 24 - 19 sep 11 kl. 21:09

Tystnad, tagning, publikmanifestationen som sade allt


Stockholmsderbyt blev den torftiga fotbollsmatchen alla väntat sig. Vad som däremot hände på läktarna kommer att ge minnen för minnet. STOCKHOLM.

Sydsvenskan - 15 nov 17 kl. 09:28

Skådespelerskornas vittnesmål från Tystnad Tagning läses upp på teaterscenen i Malmö

De svenska skådespelerskornas vittnesmål om sexuella övergrepp tar sig nu upp på teaterscenen. På söndag kommer flera av de som skrivit under uppropet Tystnad Tagning att läsa vittnesmål på Malmö stadsteaters stora scen Hipp..

NSD - 04 aug 18 kl. 08:34

Tystnad, tagning – här filmas barnprogram

Tystnad, tagning..

Sydöstran - 09 maj 18 kl. 15:25

Tystnad, tagning

I onsdags var det traditionell mösspåtagning i Ronneby..

YA - 31 okt 14 kl. 06:30

Tystnad, tagning i skolan

Foto: Bass Nilsson
På torsdagseftermiddagen förvandlades Norreportskolan till en scen i en Wallanderinspelning. Och eleverna fick vara statister.
Julia Brandt i klass 9B på Norreportskolan har lite planer på att skådespela.

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 11 kl. 12:40

Tystnad, tagning, explosion

Ofta krävs det många låtar i bagaget för att sätta ihop en riktigt bra konsert. Med en stor katalog i ryggen får artisten möjlighet att välja och vraka, fila och justera för att skapa rörelse och dynamik. Om man istället, som Daniel Adams-Ray, just debuterat med sin första soloskiva blir alternativen betydligt färre..

Alingsås tidning - 21 jul 11 kl. 16:08

Tystnad, tagning! 

ALINGSÅS Nu är inspelningen av filmen där Alingsås spelar Kiruna, Le temps d´un voyage, i full gång. Torsdagens platser för inspelning var Östra kyrkogatan och Stora torget, och under helgen kommer bland annat även rådhuset intas av det fransk-svenska filmteamet..

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 12 kl. 10:31

Tystnad! Tagning

Carola coachar Dennis framför kameran innan deras näst sista rep tillsammans inför fredagens "The voice"-final..

Posh24 - 01 jul 12 kl. 21:14

Tystnad, tagning! Heidi Klum spelar in reklamfilm!

Wow, hur vacker får hon bli! Heidi Klum spelar in en reklamfilm för håsspray och vi är riktigt imponerade av hennes lockar. Om den här sprayen kan garantera oss Hollywood hår á la Heidi, ja då köper vi minst tio flaskor på en gång!

Alingsås tidning - 07 dec 12 kl. 07:50

Tystnad! Tagning 

ALINGSÅS: Nu är troligtvis alla scener inspelade. SVT:s kommande dramasatsning Molanders slog läger utanför AT:s redaktion i onsdags..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Busslinje byter namn – spårväg får ettan

lund Spårvägslinjen blir flaggskeppet i Lunds kollektivtrafik.
Den ska därför ges siffran ett, har Skånetrafiken beslutat.
Det innebär att nuvarande stadsbusslinje ett, som går till Klostergården, får byta till nummer sju.

Skånskan - 15 minuter sedan

24-åring fälls för skidolycka

lund Tingsrätten i Lund har dömt en 24-årig Lundabo till vållande till kroppsskada. Han ska ha agerat oaktsamt när han körde på en annan svensk man i skidbacken i Cervinia, Italien.24-åringen döms också till att betala 10 039 kronor i skadestånd till mannen som blev påkörd.

Skånskan - 15 minuter sedan

Fängelse för olovlig körning

STAFFANSTORP En 31-årig man döms till 14 dagars fängelse för grov olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott.
Mannen stoppades i oktober på Vesumsvägen i Staffanstorp och vid ett annat tillfälle även i Lund. Den åtalade mannen uteblev från huvudförhandlingen i tingsrätten som beslöt avgöra målet utan hans närvaro.

Skånskan - 15 minuter sedan

Inbrott på Vikhem

STAFFANSTORP Vid 21-tiden i tisdags kväll utlöstes larmet från en byggnad på en byggarbetsplats på Vikhems bygata i Staffanstorp.
Polispatrull liksom väktare åkte dit men då var gärningsmännen borta. Okända personer hade brutit upp dörren till ett hus och tagit gods, oklart exakt vad..

Skånskan - 15 minuter sedan

Polisen varnar för cykeltjuvar

STAFFANSTORP Hittills under mars månad har det varit tio fler cykelstölder än under samma tid förra året.
Därför vill polisen tipsa cyklister att ha lite extra koll på sina cyklar.
– Lås cyklarna med godkända lås och tipsa polisen om ni ser något som verkar konstigt och som kan ha samband med cykelstölder, säger kommunpolis Christer Stålhandske som även kommunicerat ut detta till Staffanstorps säkerhetsenhet.

Skånskan - 1 timme sedan

Nytt bygglov för Grundström

YSTAD Ystadbostäder har åter beviljats bygglov för Grundström vid Syrenvägen. Flerbostadshuset med 36 lägenheter får vara högst åtta våningar högt med översta våningen indragen. Huset ska i huvudsak utföras med putsade fasader och garage och förråd ska ha sedum som takmaterial.

Skånskan - 1 timme sedan

E-tjänst för snabbare bygglov

SIMRISHAMN Nu satsar Simrishamns kommun på smarta digitala bygglov genom en e-tjänst där exempelvis fastighetsägaren själv kan såväl söka bygglov som följa processen på nätet.
– När man ska skicka in ett ärende känner e-tjänsten av vad man väljer för projekt och anpassar sig efter det för att kunna ge så relevant information och hjälp som möjligt, säger Henrik Olsson, bygglovschef på samhällsbyggnadsförvaltningen.
Det finns fortfarande möjlighet att söka bygglov på det traditionella sättet, men genom att använda självservicetjänsten lovar kommunen att det kommer att gå fortare att få beslut..

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna till sjukhus efter lägenhetsbrand

En kvinna har förts till sjukhus efter brand i en lägenhet på Rosengård.Larmet kom in till polisen 17.18 om rökutveckling från en lägenhet på Thomsons väg.

Skånskan - 1 timme sedan

Mindre bidrag ger högre Venpriser

Landskrona/VEN Det blir höjningar av priserna på båtbiljetterna mellan Landskrona och Ven.
I första handlar det om turister, de som gör en utflykt som får betala mer sedan Region Skåne dragit in delar av det ekonomiska stödet till Ventrafiken.Den kategori som inte kommer att känna av höjningarna blir de som ofta nyttjar Venbåtarna och som använder sig av månadskort.

Skånskan - 1 timme sedan

Piskade sin son med kedja och elsladdar

mellanskåne I ursinne misshandlade mannen sin son med en kedja och band honom runt fötterna med elsladdar och släpade honom över golvet.
Nu döms mannen till 1,5 års fängelse.Av domen i Lunds tingsrätt framgår att sonen, som är i tonåren, inte mådde bra och ville stanna hemma från skolan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.