DI > Ekonomi

Thursday, 21 March, 16:58

Liknande nyheter

Taggar: Prisernaför nya , hem, stigeri , Kina
PrivataAffärer - 17 jun 14 kl. 09:24

Com Hem stiger på första handelsdagen

Börsdebutanten Com Hem stiger rejält när handeln i akten inleds på tisdagsmorgonen....

DI - 22 feb 19 kl. 05:40

Priserna för nya hem i Kina stiger

Enligt Reuters beräkningar steg priserna för nya hem totalt med 10,8 procent i årstakt i januari, efter en uppgång med 9,7 procent i december. .

DI - 15 apr 11 kl. 06:21

Priserna ökar i Kina

Kinas producentpriser steg 7,3 procent i mars jämfört med samma månad 2010. Det rapporterar den nationella statistikbyrån i Kina, enligt Bloomberg News..

DI - 09 jul 13 kl. 06:41

Priserna sjunker i Kina

Kinas producentpriser sjönk med 2,7 procent i juni jämfört med samma månad 2012. Det rapporterar den nationella statistikbyrån i Kina, enligt Bloomberg News..

SvD - 17 jun 14 kl. 09:34

Com Hem stiger 7 procent direkt efter börsnoteringen

Kabeloperatören Com Hem handlas 15 minuter in på sin första handelsdag på Nasdaq OMX Stockholm 7 procent över teckningskursen på 58 kronor, till 62 kronor..

UNT - 18 nov 13 kl. 08:00

Jin Long har rest hem till Kina

BADMINTON. Fyrisfjäderns kines Fu Jin Long har hittills missat hela säsongen. Singelspelaren befinner sig för tillfället hemma i Kina för att rehabilitera sin skada – och i värsta fall kommer han inte tillbaka den här säsongen..

Affärsvärlden - 06 mar 17 kl. 08:48

Alfa Laval tar hem stor Kina-order

Alfa Laval har fått en order på sin Packinox värmeväxlare till en petrokemisk anläggning i Kina. Ordern är värd cirka 170 miljoner kronor och leverans beräknas ske under 2017 och 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

Cornucopia - 15 jul 17 kl. 13:33

Bostadspriserna stiger allt snabbare säsongsjusterat

Som en uppföljare på förra inlägget om tramset från DI om att "det har börjat", så stiger i själva verket bostadspriserna allt snabbare säsongsjusterat. Förvisso inte lika snabbt som 2015, men juni 2017 stod för den säsongsjusterade snabbaste prisökningen sedan maj 2016. Detta mätt som 12-månaders prisförändring.

Nyheter 24 - 11 apr 14 kl. 14:20

Gissa vad den här burken med "frisk luft" såldes för i Kina?Luftproblem

KINA. Liang Kegang var på affärsresa i södra Frankrike när han öppnade en burk och fyllde den med vanlig luft. 
Sedan reste han hem till Kina och satte upp burken på aktion framför konstsamlare, där den snabbt steg i värde.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 17 kl. 09:24

Com Hem lyfter på trög börs

Com Hem stiger medan Billerud Korsnäs sjunker. Det blev de inledande reaktionerna när rapportsäsongen nu dragit igång. I övrigt var förändringarna på Stockholmsbörsen generellt små.

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Björklund: ”Hoppas Kristersson står pall”

Liberalernas partiledare Jan Björklund tycker att KD-ledarens besked är sorgligt. Han hoppas nu att Ulf Kristersson håller fast vid sina löften i valrörelsen och under regeringsförhandlingarna. .

DI - 15 minuter sedan

Facebook-anställda hade tillgång till miljontals lösenord

Tiotusentals anställda på sociala medier-giganten Facebook har haft tillgång till hundratals miljoner lösenord, skriver CNBC med hänvisning till cybersäkerhetsexperten Brian Krebs. Facebook bekräftar uppgifterna..

DI - 10 minuter sedan

KD rusar i förtroende i ny undersökning

Ett spännande år i politiken gav utslag i Förtroendebarometerns mätning av hur mycket vi litar på partierna. Några ökade, några rasade och några ligger still. Kristdemokraternas uppgång från 13 till 30 procent med stort förtroende är bland de största som uppmätts..

DI - 15 minuter sedan

VW:s försäljning av dieselbilar ökar igen

Minnet är kort. Trots dieselgate och global uppmärksamhet kring Volkswagens fusk med utsläppsmätningar visar siffror från VW att beställningarna av dieselbilar från den tyska bilkoncernen ökar igen..

DI - 15 minuter sedan

”Död omsättning” pressar byggjätten

Skanskas aktie backade på torsdagen efter bolagets kapitalmarknadsdag. Balansräkningen är stark och projektutvecklingen går bra men marknaden tog ändå fasta på försiktiga finansiella mål och att byggmarginalen inte når målen varken i år eller 2020..

DI - 15 minuter sedan

Rusning för aktien när Levi Strauss återvänder till börsen

Modebolaget Levi Strauss handlas upp närmare 35 procent när bolaget gör comeback på Wall Street på torsdagen. .

DI - 30 minuter sedan

Räntor & valutor: Fortsatt brexitpress på brittiska pundet

Europeiska statspappersräntor sjönk påtagligt i långa löptider på torsdagen i spåren på tydligt lägre USA-räntor efter mjuka Fedbesked på onsdagskvällen. Euron inledde dagen starkare mot en generellt svagare dollar, men försvagades efterhand när nedåtpressen mot brittiska pund fortsatte..

DI - 15 minuter sedan

IMF stödjer Federal Reserves mjuka penningpolitik

Internationella valutafonden, IMF, berömmer Fed för att centralbanken pausat räntehöjningarna. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters. Wall Street handlas upp på torsdagen..

DI - 30 minuter sedan

”Det räcker inte - det går åt fel håll!”

Klimatpolitiska rådets årsrapport är tydlig: Kraftiga åtgärder krävs om Sverige ska nå klimatmålen. .

DI - 30 minuter sedan

Brittiska företagare varnar för ”nationellt” nödläge utan brexitavtal

Den brittiska fackorganisationen TUC och industriförbundet CBI varnade på torsdagen premiärminister Theresa May för ett ”nationellt nödläge” om det blir en avtalslös brexit nästa vecka. Samtidigt väntade landet på besked från EU-toppmötet i Bryssel om man får skjuta på brexit..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.