Realtid > Ekonomi

Thursday, 21 March, 20:45

Realtid - 15 mar 19 kl. 05:30

"Ingen verkstad utan snack!""Vad det ökade åldersintresset medfört är att fler kan se tydliga argument varför förändringarna behöver ske. Underskatta aldrig ordens betydelse." Det skriver John Mellkvist, Senior Consultant & Futurist på Mindmakers PR och även profilerad debattör inom åldersdiskriminering..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;ingen, John Mellkvist, Consultant,  Mindmakers PR

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Ingen, verkstadutan , snack!"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 3 timmar sedan

"Swedbankchef har sagt upp sig"

Liselott Alström, ansvarig för Swedbanks antipenningtvättsarbete, har sagt upp sig. Det uppger centralt placerade källor till Dagens Industri..

Realtid - 3 timmar sedan

"Klär oss med respekt för både kunder och kollegor"

Klädkoderna på bankerna har blivit ett hett ämne på Wall Street. Hos bankerna i Sverige finns det inga, alternativt väldigt "lösa" klädkoder. De flesta banker som Realtid talat med nobbar dock sneakers och jeans – förutom två banker som öppnar upp för den mer lediga stilen..

Realtid - 5 timmar sedan

Bankchefer pressade av kompetensbrist

80 procent av toppcheferna inom bank- och kapitalmarknaden ser kompetensbrist som den största utmaningen de kommande åren. –Att våga rekrytera från andra branscher är en av nycklarna. Det säger Maria Sahlén, Head of Banking & Capital Markets för PwC Sverige..

Realtid - 7 timmar sedan

Upplåning i obligationer ökar för alla sektorer

Den totala svenska räntebärande värdepappersskulden för obligationer uppgick till 6 604  miljarder kronor i slutet av februari. Det är en ökning med 120 miljarder kronor jämfört med föregående månad..

Realtid - 8 timmar sedan

Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor inför lansering i USA

Det svenska fintech-bolaget Kreditz tar in 7,5 miljoner kronor för att kunna gå till en stor försäljningsoffensiv mot banker och finansiella institutioner och även för att kratta manegen inför lansering i USA..

Realtid - 9 timmar sedan

Blippit lanserar terminal för mobil betalning

 Crunchfish och Clearon lanserar genom det gemensamma bolaget Blippit en mobil appterminal för Swish-betalningar i dagligvaruhandeln..

Realtid - 10 timmar sedan

Hela Bryssel suckar BOB

Bryssel är BOB – Bored Of Brexit. Man kort och gått less på att dag efter dag diskutera brexit med bångstyriga britter. Det skriver Realtids brexit-expert Rickard Ydrenäs från maktens korridorer i Bryssel..

Realtid - 11 timmar sedan

Börsen mot all time high

Det avslutande kvartalet på 2018 var mörkt på börsen. Men hittills i år är börsen upp 15 procent. .

Realtid - 11 timmar sedan

Karnov Group noteras på Stockholmsbörsen

Karnov Group ansöker om börsnotering på Nasdaq Stockholm. Bland annat Fjärde AP-fonden har gått med på att förvärva aktier i erbjudandet..

Realtid - 13 timmar sedan

Ernstberger ser fram emot rättegång

Ernstberger ser fram emot rättegång, oförändrad ränta i USA och SD vänder om Telia - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.