SR > Nyheter

Tuesday, 26 March, 15:06

Liknande nyheter

Taggar: , svarade, Kristdemokraternaom , sidouppdrag
SR - 15 mar 19 kl. 05:06

Så svarade Liberalerna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Liberalerna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:05

Så svarade Socialdemokraterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Socialdemokraterna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:08

Så svarade Centerpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Centerpartier..

SR - 15 mar 19 kl. 05:07

Så svarade Miljöpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Miljöpartiet..

SR - 15 mar 19 kl. 05:10

Så svarade Sverigedemokraterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Sverigedemokraterna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:09

Så svarade Vänsterpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Vänsterpartiet..

SR - 15 mar 19 kl. 05:13

Så svarade Feministiskt Initiativ om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Feministiskt initiativ..

SR - 15 mar 19 kl. 05:12

Så svarade Moderaterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Moderaterna..

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Kinesiska investeringar splittrar EU-länder

Samtidigt som misstänksamheten mot kinesiska investeringar växer i EU besöker den kinesiske ledaren Xi Jinping Frankrike, och träffar EU-representanter i Paris under tisdagen..

SR - 2 timmar sedan

Dansk vårdreform ger staten mer ansvar

I Danmark har den borgerliga regeringen presenterat en större vårdreform som ska vara på plats innan det är dags för val. Den innebär bland annat att det politiska mellanledet, regionråden, läggs ner och att staten tar över mer ansvar för sjukvården..

SR - 2 timmar sedan

EU-parlamentet röstade ja till upphovsrättsdirektiv

EU-parlamentet röstade ja till en ny lag om upphovsrätt på nätet. Frågan har varit omdebatterad och de flesta svenska EU-parlamentariker har varit kritiska mot lagen..

SR - 2 timmar sedan

Förtroendet för Swedbank prövas på stämman

De nya uppgifterna om den misstänkta penningtvätten i Swedbank som SVT publicerar i dag väcker reaktioner. Aktiespararna har stärkts i sin uppfattning att inte bevilja ansvarsfrihet för Swedbanks ledning vid bolagsstämman på torsdag..

SR - 2 timmar sedan

Mässlingsfall i Stockholm utreds

Ett mässlingfall har upptäckts i Stockholmsområdet, enligt Region Stockholm..

SR - 3 timmar sedan

Airbus landar miljardorder till Kina

Franska Boeingkonkurrenten Airbus steg 1,9 procent i öppningshandeln under tisdagen efter att ha annonserat att man vunnit en order på 300 flygplan till Kina..

SR - 6 timmar sedan

Förundersökning inleds kring lägenhetsaffär

Åklagare har beslutat inleda en förundersökning om misstänkt bedrägeri efter avslöjandet om riksdagsledamoten Emma Carlsson Löfdahls lägenhetshyra..

SR - 6 timmar sedan

Swedbank kände till koppling till misstänkt miljardbedrägeri

Trots att Swedbank redan år 2013 kände till att banken var inblandad i den så kallade Magnitskij-affären, där ryska topptjänstemän pekats ut som delaktiga i miljard-skattebedrägeri, så hade banken så sent som i höstas fortfarande kvar kunder med kopplingar till fallet. Det rapporterar SVT Nyheter..

SR - 7 timmar sedan

Kulturminister Amanda Lind träffar Dramatens ledning

Kulturminister Amanda Lind (MP) vill veta hur Dramaten arbetar mot trakasserier. Frågan har aktualiserats efter SVT:s dokumentär om artisten Josefin Nilsson..

SR - 7 timmar sedan

Kulturministern träffar Dramatens ledning

Kulturminister Amanda Lind (Miljöpartiet) vill veta hur Dramaten arbetar mot trakasserier. Frågan har aktualiserats efter SVT:s uppmärksammade dokumentär om artisten Josefin Nilsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.