SR > Nyheter

Thursday, 21 March, 07:33

SR - 15 mar 19 kl. 05:12

Så svarade Moderaterna om sidouppdragI maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Moderaterna..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Moderaterna, EU,  moderaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , svarade, Moderaternaom , sidouppdrag
SR - 15 mar 19 kl. 05:06

Så svarade Liberalerna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Liberalerna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:05

Så svarade Socialdemokraterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Socialdemokraterna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:08

Så svarade Centerpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Centerpartier..

SR - 15 mar 19 kl. 05:07

Så svarade Miljöpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Miljöpartiet..

SR - 15 mar 19 kl. 05:10

Så svarade Sverigedemokraterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Sverigedemokraterna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:09

Så svarade Vänsterpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Vänsterpartiet..

SR - 15 mar 19 kl. 05:13

Så svarade Feministiskt Initiativ om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Feministiskt initiativ..

SR - 15 mar 19 kl. 05:11

Så svarade Kristdemokraterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Kristdemokraterna..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Klädkedjor fortsätter stänga butiker

Den senaste veckan har två klädkedjor, MQ och Kappahl, i samband med sina kvartalsrapporter pratat om att stänga butiker. Trenden med allt färre butiker håller i sig..

SR - 1 timme sedan

Omstritt IS-förbud klubbat i Staffanstorp

Personer som har anslutit sig till terrororganisationen IS ska nekas försörjningsstöd om de återvänder till Staffanstorp. Det beslutade kommunstyrelsen i går kväll..

SR - 1 timme sedan

Beslut i dag om rotavirus-vaccin för alla barn

Vaccin mot den smittsamma mag- och tarminfektionen rotavirus införs i det nationella vaccinationsprogrammet för barn från första september i år..

SR - 1 timme sedan

Handelsavtal ger hopp om förbättringar i Vietnam

EU bör driva på för mänskliga rättigheter i kommunistiskt styrda Vietnam i samband med att ett handelsavtal mellan parterna håller på att mejslas fram, anser organisationer på Sverigebesök..

SR - 1 timme sedan

"Ingen varnade oss för flodvågen"

FN uppskattar att hundratusentals människor förlorat sina hem i Moçambique efter cyklonen Idai. Sveriges Radios Afrikakorrespondent har träffat några av dem..

SR - 2 timmar sedan

EU ska ta ställning till om brexit får skjutas upp

Frågan är om EU:s stats- och regeringschefer litar på att Storbritanniens premiärminister kan få det brittiska parlamentet att acceptera utträdesavtalet med EU – annars kommer man inte gå med på att skjuta upp brexit, säger Sveriges EU-ambassadör..

SR - 3 timmar sedan

Mest flygutsläpp från lärosäten

Universitet och högskolor är de statliga myndigheter som står för störst utsläpp av koldioxid från flygresor..

SR - 3 timmar sedan

Nya Zeeland inför omedelbart vapenförbud

Mindre än en vecka efter terrordådet i Christchurch förbjuder nu Nya Zeeland köp av flera vapen med omedelbar verkan..

SR - 4 timmar sedan

Miljögifter troligen inte bakom laxdöd

Det är fortfarande oklart varför det dykt upp döda och sjuka laxar i flera svenska älvar – men miljögifter är troligtvis inte förklaringen, enligt en ny rapport..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.