SR > Nyheter

Thursday, 21 March, 16:38

SR - 15 mar 19 kl. 05:14

Kandidater säger nej till betalda sidouppdragEfter Cecilia Wikströms omstridda styrelseuppdrag säger de flesta kandidaterna i EU-valet nej till betalda sidouppdrag. Det visar enkätfrågor som Ekot har ställt till partiernas fem toppkandidater i EU-valet..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Cecilia Wikströms, EU, Ekot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kandidatersäger , nejtill , betalda, sidouppdrag
Kristianstadsbladet - 24 jan 12 kl. 06:30

Förarlöst parti fullt av nej-sägare

Om och om igen har vi fått höra samma uttalande från Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämt?
Det är så sant. Men ibland kan det vara helt tomt och innehållslöst att uttala det uppenbara.

YLE - 14 maj 14 kl. 06:00

SDP och EU-valet: Nej till skatteparadis, löst ja till asylreform

De europeiska socialdemokraterna har vind i seglen på många håll, bland annat i Spanien, Storbritannien, Sverige och Danmark, om man får tro opinionsmätningarna under våren. De ligger fortfarande efter de centerkonservativa kristdemokraterna EPP men marginalen är inte längre särskilt stor. Värre ser det ut för de finländska socialdemokraterna.

BT - 24 jan 12 kl. 18:16

Pressen på kandidater ökar i S

En kandidat till ny partiledare för Socialdemokraterna saknas fortfarande. Nu vädjar flera i partiet till ledande socialdemokrater att de måste ställa upp om partiet kallar. Allt pekar allt på att det blir partistyrelsen som utser en ny ledare.

SR - 15 mar 19 kl. 05:06

Så svarade Liberalerna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Liberalerna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:05

Så svarade Socialdemokraterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Socialdemokraterna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:08

Så svarade Centerpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Centerpartier..

SR - 15 mar 19 kl. 05:07

Så svarade Miljöpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Miljöpartiet..

SR - 15 mar 19 kl. 05:10

Så svarade Sverigedemokraterna om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Sverigedemokraterna..

SR - 15 mar 19 kl. 05:09

Så svarade Vänsterpartiet om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Vänsterpartiet..

SR - 15 mar 19 kl. 05:13

Så svarade Feministiskt Initiativ om sidouppdrag

I maj blir det klart vilka politiker vi skickar till EU-parlamentet. Men hur ställer sig kandidaterna till betalda uppdrag på sidan av politiken? Så här svarade Feministiskt initiativ..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Elfel stoppar flyg till och från Arlanda

Det är just nu stora problem med flygtrafiken på Arlanda. På grund av ett elfel i flygtornet kan inga inga plan landa eller lyfta på flygplatsen..

SR - 1 timme sedan

Högernationalist gjorde kometval i Nederländerna

I Nederländerna har det högernationalistiska partiet Forum för demokrati, FvD, nått stora framgångar i provinsvalet efter dådet i Utrecht. Partiet fick flest röster..

SR - 1 timme sedan

Ramberg: Busch Thor bryter SD-vallen

Ebba Busch Thor tar nu helhjärtat det SD-steg som Anna Kinberg Batra tog så halvhjärtat att ingen förstod vad hon menade. Kristdemokraterna visar återigen att de vill vara längst till höger bland de forna allianspartierna, säger ekots politiske kommentator Tomas Ramberg..

SR - 1 timme sedan

Åklagaren överklagar – vill att Ersson döms till fängelse

Åklagaren vill att hovrätten ändrar domen, så att aktivisten Elin Ersson döms till fängelse istället för böter, efter att hon stoppat en utvisning till Afghanistan..

SR - 2 timmar sedan

Minst 40 döda i färjeolycka i Irak

Minst 40 döda i färjeolycka på floden Tigris nära Mosul i Irak enligt polis och räddningstjänst. Det rapporterar Reuters..

SR - 3 timmar sedan

KD-ledaren öppnar för SD-samarbete

Kristdemokraterna ska i fortsättningen kunna göra politiska överenskommelser även med Sverigedemokraterna. Det har partiets styrelse bestämt, berättar partiledaren Ebba Busch Thor på Facebook..

SR - 3 timmar sedan

Färre väljer att gifta sig – fler skiljer sig

Under förra året gifte sig drygt 50 000 personer. Det var det lägsta antalet på över tio år..

SR - 3 timmar sedan

Uteslutningen beskrivs som en seger i Ungern

Att regeringspartiet Fidesz slängdes ut ur EPP under onsdagen beskrivs som en seger i Ungern. ”Vi lät oss inte förnedras”, skriver en kvällstidning..

SR - 4 timmar sedan

Svenskarna har störst förtroende för Systembolaget

Enligt Förtroendebarometerns undersökning har svenskarna störst förtroende för Systembolaget..

SR - 4 timmar sedan

Nokiatelefoner ska ha skickat info till Kina

Nokiatelefoner har skickat känsliga användaruppgifter till Kina, enligt finska myndigheter. Det uppger finska nyhetsbyrån STT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.