GT > Nyheter

Thursday, 21 March, 20:45

GT - 15 mar 19 kl. 05:00

Gud nåde den som vill sälja snus till en fransmanEU:s tobakspolitik är galen. Trots att snus är mindre hälsofarligt än cigaretter är export och försäljning av snus förbjudet i alla andra EU-länder. Svenska produkter och företag diskrimineras på det som ska vara en öppen och fri marknad, skriver Jörgen Wareborn (M)..
Läs mer på GT
Läs mer om:
EU, Jörgen Wareborn

Dela artikeln

363 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gud, nådeden som vill , sälja, snustill en , fransman
Dagen - 26 jun 15 kl. 03:05

Gud viktigare än signalvärden

Jag är märkbart förvånad över att det verkar vara viktigare att välja någon som ser bra ut rent världsligt sett, än att välja den som Gud utser. Det skriver Christian Mölk,Christian Mölk, pastor i Timrå Pingst, i debatten om ny ledare för pingströrelsen. pastor i Timrå Pingst, i debatten om ny ledare för pingströrelsen..

Dagen - 26 jun 15 kl. 03:05

Gud är viktigare än signalvärden

Jag är märkbart förvånad över att det verkar vara viktigare att välja någon som ser bra ut rent världsligt sett, än att välja den som Gud utser. Det skriver Christian Mölk, pastor i Timrå Pingst, i debatten om ny ledare för pingströrelsen..

Kristianstadsbladet - 26 nov 12 kl. 20:20

Gud och blandat

Foto: Phil Fisk
Författaren Alain de Bottons bok om hur ateister bör kunna tillägna sig det goda i religionerna har blivit en livligt omdiskuterad bok i hemlandet England. Frilansjournalist Tomas Polvall förstår inte varför. Flumsnack!

Världen Idag - 19 apr 18 kl. 00:00

Finns det något i våra liv som hindrar oss att i lojalitet mot Gud och hans Ord följa Kristus?

Johannes 16:16–22 Varje gång jag är i Jerusalem upplever jag samma känsla: Det är som att vara i ett hus vars ägare inte är hemma. Jag liksom sitter där och väntar. Har du någon gång tvingats vara skild från någon som du verkligen bryr dig om?

YLE - 07 maj 15 kl. 05:10

Troende fångar kan tvingas välja bort Gud

Det är fel att fångar vid fängelset i Helsingfors ska tvingas välja mellan att träffa besökare och delta i fängelsegudstjänsten, anser biträdande JO. Gudstjänsterna är viktiga för många fångar eftersom det händer att man kommer till tro i fängelset. - Visst förekommer fenomenet att komma till tro i fängelset.

UT - 11 mar 14 kl. 07:10

Informatör åt Gud

Som ung utbildade han sig till journalist.
För att sprida evangeliet.
I helgen blev Pascal Andréasson pastor i Dalums Filadelfiaförsamling.

YLE - 28 mar 14 kl. 04:38

"Vi kommer om Finland och Gud så vill"

Finland väljer som bäst de första syriska kvotflyktingarna. I Jordaniens huvudstad Amman intervjuas och granskas syrier på löpande band av finländska myndigheter. Intervjuerna vara i två veckor och om några månader skall 250 syrier få löfte om ett hem i Finland.

Dagen - 22 jun 16 kl. 03:05

Vem är din Gud?

Vad betyder Guds bud i vårt samhälle i dag? Har de någon relevans? Det ville vi ta reda på, så i sommar kan du följa en serie här i tidningen samt lika många webprogram på Dagen.

Dagen - 13 apr 17 kl. 03:15

Andreas Nielsen: Hur kan Gud tillåta ondska?

Gång på gång har jag fått frågan. Gud sätter oss fria att välja om vi vill ha honom i våra liv..

Dagen - 13 apr 17 kl. 03:15

Andreas Nielsen: Hur kan Gud tillåta ondska?

Gång på gång har jag fått frågan. Gud sätter oss fria att välja om vi vill ha honom i våra liv..

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Qahir, 19, ryckte pistol från rånare – kan vinna 100 000

Qahir, 19, satt i kassan precis som vanligt när den maskerade och beväpnade rånaren kom in.Då agerade Qahir blixtsnabbt – och ryckte pistolen ur rånarens hand.Nu kan han vinna 100 000 kronor för sin rådiga insats.

GT - 3 timmar sedan

Domen: Så går det för Frölunda

FRÅGORNA:1.  Ryan Lasch har öst in poäng den senaste tiden. Kommer han att klara av att hålla samma dominans i slutspelet?

GT - 3 timmar sedan

Frölunda-Malmö – betyg och tips inför kvartsfinalen

Malmö Redhawks slog ut Frölunda i kvartsfinal för nästan exakt ett år sedan.Nu möts lagen igen i årets kvartsfinal av SM-slutspelet.SportExpressens experter har betygsatt kvartsfinallagens olika delar – och panelen med bland annat Sanny Lindström, Magnus Nyström och Johan Svensson har tippat hur det kommer att sluta.

GT - 5 timmar sedan

Miljardsmäll för linbanan över älven

Trafiknämnden fick under torsdagen en riktig kalldusch då de nya kalkylerna för linbanan över älven presenterades. Enligt den senaste kalkylen kommer projektet i sin helhet passera 4 miljarderstrecket.– Nu är det bara att stänga ner så fort det bara går och avveckla alla kostnader, säger Martin Wannholt, gruppledare för Demokraterna.

GT - 5 timmar sedan

Klart: Förlänger med Frölunda

GÖTEBORG. Frölundas båda målvakter har suttit på utgående kontrakt.Nu säkrar klubben upp en av dem:Johan Mattsson, 26, förlänger sitt kontrakt med två år.

GT - 6 timmar sedan

Frontalkrock på riksväg – två skadade

En trafikolycka har inträffat på riksväg 166 i Bengtsfors kommun.Vägen är avstängd och två personer har avförts i ambulans, uppger SOS Alarm..

GT - 8 timmar sedan

Hamna på rätt sida av historien, Miljöpartiet

Blanda inte ihop avståndstagande och berättigad kritik mot Islamiska staten med muslimer som grupp, skriver Jörgen Fogelklou (SD) i en replik till Abdullahi Mohamed (MP)..

GT - 8 timmar sedan

Uppgifter: Backen lämnar Frölunda – trots kontrakt

Backtalangen Jakob Stenqvist, 21, har kontrakt med Frölunda till 2021.Men nu ser han ut att lämna klubben.I stället är han överens med finska Ässät, skriver Sportbladet..

GT - 9 timmar sedan

”Det kommer alldeles säkert bli grishockey”

GÖTEBORG. Malmö har byggt upp en stämpel som SHL:s mest fysiska lag under säsongen.Men för Sebastian Stålberg och Frölunda är saken klar inför kvartsfinalserien.

GT - 13 timmar sedan

Hon ljög för att fria en mördare – slapp straff

I Sverige är det inte olagligt att ljuga i ett polisförhör så att en mördare går fri.Förhoppningsvis täpps den luckan i lagen igen efter att Riksåklagaren tagit ett falskt alibivittne efter attentatet på Vår krog och bar till Högsta domstolen.Det ljugande vittnet friades både i tingsrätt och hovrätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.