BT > Nyheter

Monday, 25 March, 15:34

Liknande nyheter

Taggar: Dagsatt , rensai svensk , politik
Skånskan - 29 feb 16 kl. 08:00

”Dags att rensa i Annetorpsparken”

ystad Det är dags att rensa i Annetorpsparken och placera en mobil toalett i Gjuteriparken vid stranden.Det skriver Inger och Erland Sundin och några av deras grannar i ett medborgarförslag till kommunen. De bor i närheten av parkerna sedan 15 år tillbaka.

BT - 13 okt 11 kl. 09:41

Rensa upp i visstidsträsket

Problemet med osäkra anställningar handlar om mer än visstid. Förutom fem olika typerna av tidsbegränsade anställningar, kan arbetsgivare idag välja och vraka mellan f-skattare, anställda i bemanningsföretag och personer i fas 3, skriver Krister Andersson. I den kommande avtalsrörelsen har LO föreslagit en begränsning av missbruket av visstidsanställningar.

GöteborgsPosten - 12 jan 18 kl. 20:12

Lööf: "Dags att C tar plats i Göteborg"

Lägg ned kommunala bolag för att rensa upp bland mutor och korruption, bygg tätt och högt och inför skatt på dubbdäck. Det är en grön, liberal politik med näringslivet i fokus som ska ta Centerpartiet till kommunfullmäktige i valet 2018.
– Vi behöver byta politiker, säger Emmyly Bönfors, partiets förstanamn i Göteborg..

Expressen - 04 jan 15 kl. 08:42

Wilbacher: Dags för PSG att rensa ut ohyra

Spelare som inte dyker upp efter semestern. Krav som plötsligt ställs bortom klubbens regler. Mitt i säsongen drabbas Paris Saint-Germain av en infektion i omklädningsrummet.

Nerikes Allehanda - 05 mar 16 kl. 05:30

Dags att rensa ut det urväxta för att byta

I år ligger Bytardagarna på Karlsängskolan en helg tidigare än vanligt så nu börjar det bli dags att rensa ur garderoberna där hemma och ta fram urvuxna kläder, skor och leksaker att sälja..

Skånskan - 30 nov 18 kl. 05:00

SD-ledaren vill rensa ut bland sina egna

ESLÖV Det råder öppet krig inom Sverigedemokraterna i Eslöv. Av interna dokument framgår att gruppledaren Fredrik Ottesen vill rensa ut bland sina egna.
Han vill att två av partiets tungviktare utesluts.

YA - 29 apr 14 kl. 03:50

Rensa i Alliansdjungeln

På ett område råder det inflation i Sverige: i antalet valkompasser.
Genom att svara på ett antal frågor kring politik får man en snabb indikation på vilket parti eller kandidat som står en närmast. Det är förstås inte ett facit på vad man ska rösta på, till det kommer ett antal andra faktorer.

Trelleborgs Allehanda - 29 apr 14 kl. 03:50

Rensa i Alliansdjungeln

På ett område råder det inflation i Sverige: i antalet valkompasser.
Genom att svara på ett antal frågor kring politik får man en snabb indikation på vilket parti eller kandidat som står en närmast. Det är förstås inte ett facit på vad man ska rösta på, till det kommer ett antal andra faktorer.

Dagen - 25 jan 12 kl. 03:00

Lars Adaktusson: KD måste våga stå för sin politik

På lördag avgörs partiledarkampen i Kristdemokraterna. På måndagskvällen avslutade Mats Odell sin PR-resa genom Sverige med en träff på ett kafé i centrala Stockholm. - Det är dags för en nystart i partiet, sa Odell.

Cornucopia - 11 dec 14 kl. 08:39

Gästinlägg: En politik för det goda livsflödet

Nedanstående är ett gästinlägg signerat bloggkommentatorn Kuckeliku.

Den här texten utgör en fortsättning på det gästinlägg jag skrev här hos Cornucopia 2014-06-11, i vilket jag bland annat konstaterade att ett rikt och hållbart neuralt livsflöde är livets högsta/intrinsikala/finala goda och det som gör våra liv intressanta, roliga, angenäma, spännande och fascinerande.

Lycka

Jag kunde också sagt att lycka är ett behagligt neuralt flöde som måste vara rikt och hållbart för att vara det högsta mänskliga goda.

GöteborgsPosten - 08 apr 17 kl. 07:01

Dags att rensa ut!

I takt med att vi köper mer, behöver vi också rensa ut mer. Skulle vi må bättre av att ha mindre? Två Dagar kikar närmare på organiseringstrenden, och tipsar om de bästa ställena och tjänsterna i Göteborg för att bli av med sakerna du inte längre behöver..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Utredare vill se öppna löner i elitserien

Många av Sveriges elitserieklubbar i bandy går tungt ekonomiskt. Hälften av klubbarna visade upp ett negativt resultat 2017 och i höstas valde förbundet att starta en utredning i syfte att ta fram förslag på åtgärder och nya regler kring elitlicensen. Nu har utredningen presenterats.

BT - 10 minuter sedan

Nervös väntan för bandyklubbarna

Spelar Hammarby och Sandviken i elitserien nästa säsong? På torsdag kommer beskedet. Sandviken, som åkte ut i SM-kvartsfinalen mot Hammarby, har en tung säsong bakom sig.

BT - 10 minuter sedan

Biotoppen: Skräckthrillern "Us" in som tvåa

"Captain Marvel" ligger kvar som etta på den svenska biotoppen - med utmanaren "Us" som tvåa. Jordan Peeles skräckthriller med Lupita Nyong'o i huvudrollen har fått mycket fin kritik. Det har också "Helan & Halvan" som går in på en sjundeplats på listan.

BT - 15 minuter sedan

Sammanfattning: Så var sjätte rättegångsdagen

På måndagen hölls den femte rättegångsdagen mot den åtalade chauffören efter bussolyckan utanför Sveg. Här är en sammanfattning av dagen – då bland annat sakkunniga vittnen uttalade sig..

BT - 15 minuter sedan

Ställer upp i ”Biggest Loser”: ”Det blir en hel del skratt”

Lilliann Jacobson Lindblad från Svenljunga är en av de tävlande i årets säsong av ”Biggest Loser”. Hon kommer att bjuda tv-tittarna på många skratt, säger hon..

BT - 15 minuter sedan

Över 1 000 smittade i ebolaepidemin

Över 1 000 människor har hittills insjuknat under den nästan åtta månader långa ebolaepidemin i östra Kongo-Kinshasa. Närmare två tredjedelar har avlidit, enligt landets hälsodepartement. Det senaste utbrottet upptäcktes först i provinsen Kivu den 1 augusti och spred sig sedan till grannprovinsen Ituri.

BT - 45 minuter sedan

Fem svenska mästare i finländska VM-truppen

Spelarna som tog SM-guld i ishockey ska även se till att det blir finländska framgångar i VM. Fem Luleåspelare finns med i den trupp förbundskapten Pasi Mustonens tagit ut till mästerskapet på hemmaplan i april.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Svaret: Därför publicerar inte medier alla namn

På sociala medier läggs det ut bilder på gärningsmän, influerare uppmanar till aktioner och bojkott. I medierna är det tyst. Varför?

BT - 30 minuter sedan

Ersson debuterar i Tre Kronor

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg har tagit ut truppen till de två VM-förberedande landskamperna mot Slovakien och Ungern den 4 och 5 april i Budapest. Sverige inleder mot Slovakien och möter sedan hemmanationen dagen efter.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Elev misstänks ha misshandlat lärare

En elev i fjärde klass i en skola i Jönköping misstänks ha misshandlat en lärare som skulle avstyra ett bråk, skriver SVT Jönköping. Enligt en anmälan till Arbetsmiljöverket hamnade två elever i fjärde klass i bråk på skolgården under en rast. De slogs och skrek åt varandra.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.