Expressen > Nyheter

Sunday, 24 March, 12:30

Liknande nyheter

Taggar: Skjutningvid , moskéi Nya , Zeelandflera , skadade
BT - 30 jan 13 kl. 21:06

Ny skjutning i USA - flera skadade

Fem personer har skadats vid en skottlossning i ett kontorskomplex i Phoenix i USA-delstaten Arizona, meddelar polis och lokala medier. Det står inte omedelbart klart om skytten gripits och lokala polismyndigheter har spärrat av det kringliggande området. Skottlossningen kommer samma dag som Gabrielle Giffords, före detta kongressledamot från Arizona som två år sedan själv sköts i huvudet under ett tal, uppmanade kongressen i Washington att agera mot väpnat våld i USA.

Barometern - 13 aug 17 kl. 07:46

Skjutning i klubblokal – tre skadade

SVT - 15 mar 19 kl. 03:36

Flera skadade i skjutning vid moské i Nya Zeeland

Skott har avlossats vid en moské i staden Christchurch på Sydön i Nya Zeeland, uppger polisen på Twitter. Skolbarn i staden har tagits inomhus och polisen uppmanar människor att hålla sig inne..

Expressen - 15 mar 19 kl. 09:14

Skjutningarna i Nya Zeeland: Detta har hänt

Två moskéer attackerades på fredagen i Nya Zeeland. 49 personer befaras ha dött i skottlossningar vid åtminstone två moskéer i Christchurch i Nya Zeeland, på fredagseftermiddagen lokal tid. 20 uppges vara skadade.

Skånskan - 15 mar 19 kl. 06:52

Flera döda i massaker i Nya Zeeland

Utrikes Ett stort antal personer dödades när två moskéer attackerades under fredagseftermiddagen, lokal tid, i staden Chistchurch, Nya Zeeland.
Polis har gripit tre män och en kvinna i samband med dådet, skriver New Zeeland Herald.Det var minst två gärningspersoner som öppnade eld mot de två centralt belägna moskéerna i Christchurch.

SVT - 03 jul 17 kl. 01:24

Flera personer skadade efter skjutning i södra Frankrike

Två maskerade personer ska ha öppnat eld utanför en moské i staden Avignon i södra Frankrike under söndagskvällen. Minst fyra personer ska vara skadade..

SmålandsPosten - 15 mar 19 kl. 04:01

Nya Zeeland: Flera döda efter skott vid moské

Flera personer har dödats efter att skott avlossats vid en moské i staden Christchurch på Sydön i Nya Zeeland, uppger polisen. Enligt vittnen fanns flera hundra personer på plats i moskén för fredagsbön..

Barometern - 15 mar 19 kl. 04:01

Nya Zeeland: Flera döda efter skott vid moské

Flera personer har dödats efter att skott avlossats vid en moské i staden Christchurch på Sydön i Nya Zeeland, uppger polisen. Enligt vittnen fanns flera hundra personer på plats i moskén för fredagsbön..

BT - 15 mar 19 kl. 04:01

Nya Zeeland: Flera döda efter skott vid moské

Flera personer har dödats efter att skott avlossats vid en moské i staden Christchurch på Sydön i Nya Zeeland, uppger polisen. Enligt vittnen fanns flera hundra personer på plats i moskén för fredagsbön..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - just nu

Vallokalerna i Thailand stänger – resultat i dag

Vallokalerna i Thailand har nu stängt. Ett första valresultat kan presenteras inom några timmar, uppger nyhetsbyrån AP.I förhandsdiskussionerna har det mest handlat om premiärministern Prayuth Chan-O-Cha och oppositionspartiet Pheu Thai.

Expressen - 5 minuter sedan

Västeråspolitiker reser till Kina för ”invånardialog”

Västerås kommun har ett samarbete om ”invånardialog” med enpartistaten Kina och ska resa till staden Jinan. Det är samma stad där fängslade författaren och svenska medborgaren, Gui Minhai, kidnappades från tågstationen. Skattebetalarna står för reskassan.

Expressen - 15 minuter sedan

Larm om olycka – bil har voltat

Polisen larmades strax före klockan 12 om en singelolycka.Enligt larmet har bilen voltat..

Expressen - 45 minuter sedan

Finansministern backar May efter avgångskraven

Premiärminister Theresa May har visat sig tuff och uthållig. Men nu har pressen på henne nått nya nivåer.Enligt BBC News är flera tidigare nejsägande toryledamöter beredda att backa Mays brexitavtal.

Expressen - 1 timme sedan

Lynette, 73, valde Trump före familjen

WILKES-BARRE. Lynette Villano, 73, är en av Donald Trumps största supportrar. Hennes lojalitet till presidenten har haft ett högt pris.

Expressen - 1 timme sedan

Peter beställde två mackor – han trodde inte sina ögon

Tv-personligheten Peter Ingemann skulle hålla ett föredrag i Odense.Han hade bara ett krav inför evenemanget – han ville ha två mackor och en flaska mineralvatten. Han fick inga vanliga mackor....

Expressen - 1 timme sedan

Gående man blev påkörd på E22

Bilisten hade inte en chans när fotgängaren plötsligt dök upp på E22 i natt.I 90 km/h blev mannen påkörd..

Expressen - 1 timme sedan

KD-toppen röstade nej till SD-samtal

Behcet Barsom, 53, är en av fem personer i Kristdemokraternas partistyrelse som röstade nej till att samtala med Sverigedemokraterna.  Regionpolitikern var elva år när han och familjen flydde Turkiet och fann ett nytt hem i Sverige och Örebro. – Inom kristdemokratin är jag unik och ovärderlig.

Expressen - 2 timmar sedan

Man förföljde kvinna hem – misstänks för våldtäkt

En kvinna i 20-årsåldern upptäckte en främmande man som förföljde henne hem, natten till söndagen. Mannen, som är 25 år, ska sedan ha följt efter henne in i trapphuset – och sedan överfallit kvinnan i bostaden, skriver SVT. 25-åringen är nu misstänkt för försök till våldtäkt, misshandel och grovt hemfridsbrott..

Expressen - 2 timmar sedan

Viveca Lärn, 74: Därför har jag lämnat tre makar

Viveca Lärns 75:e födelsedag närmar sig – 75 år av såväl stora framgångar som hårda prövningar.
Nu lyfter hon på locket och berättar om rastlösheten, viktnedgången, ensamheten, sorgen efter sonen – och om anledningen till att hon valt att lämna tre äkta makar.– Varje gång var det jag som ville skiljas, säger den framgångsrika författaren, som nu väljer att avsluta sin skrivargärning med den självbiografiska romanen ”Sladdisen”..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.