GöteborgsPosten > Sport

Saturday, 23 March, 09:23

Liknande nyheter

Taggar: Därför stannar, Boris, Gekås
GöteborgsPosten - 08 mar 19 kl. 14:32

Därför stannar Boris Lennerhov på Gekås

En ny rekryteringsomgång pågår på jakten efter Boris Lennerhovs efterträdare..

Kristianstadsbladet - 09 nov 12 kl. 09:13

Gallerian ska ha fler besökare än Gekås

Foto: Annica Jönsson
Steen och Ström räknar med att Östra centrum på tre år ska ha 800?000 fler besökare än Gekås i Ullared. "Det är inte fel med vare sig optimism eller fantasi", säger Gekås vd Boris Lennerhov med ett skratt.

Dagens PS - 11 jan 18 kl. 12:42

Gekås-Boris smäller upp skyskrapa

16-våningshuset rymmer 130 hyresrätter, enligt ett pressmeddelande. Där framgår det att varuhusjätten Gekås i Ullared nu satsar överskottet i fastighetsbranschen. Det 16 våningar höga huset, Vesterhavsporten, ska bli Falkensbergs nya landmärke, heter det.

Dagens PS - 02 jan 17 kl. 11:18

Gekås-chefens dyra miss: ”Tyckte jag var korkad”

DagensPS.se skrev redan 2013 om att ägarna av koncernen Gekås AB kunde ha plockat ut en halv miljard i aktieutdelning om de hade velat och sedan dess har varuhusjätten gått fortsatt uppåt. Men nu berättar bolagets förre vd Boris Lennerhov, ett välkänt ansikte tack vare succé-serien Ullared som snart sänds i dess sjunde säsong i Kanal 5, att han själv tog ett affärsbeslut som skulle stå honom dyrt.

GT - 09 jun 14 kl. 20:32

Efter 15 år – nu slutar Boris som Gekås vd

ULLARED. Efter 15 år som mannen vid rodret - vid årsskiftet avgår Boris Lennerhov, 58, som koncernchef för Gekås i Ullared. Ett beslut som bland annat grundar sig i den plötsliga sjukdomen som han drabbats av - men Boris hade bestämt sig redan tidigare.

BT - 09 jun 14 kl. 20:56

Blåkläders vd tar över Gekås

Jan Wallberg, vd på Blåkläder, kommer att ta över som vd och koncernchef på Gekås i Ullared efter Boris Lennerhov. – Det är ett fantastiskt bolag som jag nu blivit tillfrågad och tackat ja att bli koncernchef för, säger Jan Wallberg. – Och det är samtidigt ett fantastiskt bolag jag jobbar på idag, Blåkläder.

BT - 09 jun 14 kl. 20:56

Blåkläders vd tar över Gekås

Jan Wallberg, vd på Blåkläder, kommer att ta över som vd och koncernchef på Gekås i Ullared efter Boris Lennerhov. – Det är ett fantastiskt bolag som jag nu blivit tillfrågad och tackat ja att bli koncernchef för, säger Jan Wallberg. – Och det är samtidigt ett fantastiskt bolag jag jobbar på idag, Blåkläder.

Kristianstadsbladet - 31 jan 13 kl. 23:29

Ullareds-Boris inspirerade företagare

Foto: Annica Jönsson
Han får föreläsningsförfrågningar varje dag. Fyra av fem gånger tackar han nej. Men på torsdagen var Boris Lennerhov, vd för Gekås Ullared AB, på plats i Sibbhult för att prata entreprenörskap på landsbygden.

Dagens PS - 22 feb 19 kl. 09:10

Gekås Ullared kör en jobbdrive

Gekås Ullared anställer 450 nya medarbetare inför den kommande högsäsongen, enligt ett pressmeddelande. Bolaget söker personal till butik, restaurang och boende, enligt vd Boris Lennerhov. ”Det är fantastiskt att vi kan bidra med arbetstillfällen för så många!

BT - 25 nov 14 kl. 16:22

Gekås-vd kan bli ny kommunchef

Boris Lennerhov, avgående vd för lågprisvaruhuset Gekås i Ullared, siktar på att bli makthavare i Falkenbergs kommun nästa år. Han föreslås bli ordförande i Falkenbergs stadshus AB, som är moderbolag för de bolag som ägs av kommunen. Nomineringen har gjorts av Moderaterna, som enligt en fördelning mellan partierna ska tillsätta posten, uppger kommunen.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Västerås siktar på dubbla guld

För första gången på 31 år har en bandyklubb SM-finallag för både damer och herrar. Det vore extremt roligt om båda lagen vann, säger Linda Lohiniva..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Minnesota på slutspelsplats

Slutspelskampen tätnar i NHL:s Western conference..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Askebrand lugn inför genrepet – trots ändrade planer

Inställt sista träningspass för Öis inför derbyt på Ullevi: "Tillhör inte den vanliga rutinen.".

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Här är svaren Asbaghi vill ha i derbyt

IFK Göteborgs sista test inför den allsvenska premiären: "Inte en vanlig träningsmatch"..

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Glimrande derbyhjältar från förr

"Fiskar-Owe", "Sveriges Desailly" och "Mäster Sören" – GP gräver djupt i historiearkivet..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Linnea Ström bra med i Phoenix

Den svenska golftalangen Linnea Ström inledde fredagen som en doldis på 25:e plats..

GöteborgsPosten - Igår: 02:43

Löfven frågande inför KD-besked om SD

Statsminister Stefan Löfven (S) är både förvånad och inte förvånad över KD-ledaren Ebba Busch Thors besked om att partiet öppnar för förhandlingar med Sverigedemokraterna i enskilda sakfrågor, även migration..

GöteborgsPosten - Igår: 03:00

Ny ägare till fastigheten på Toarp Oskarsdal 101 i Slöinge – 600 000 kronor blev priset

Fastigheten på Toarp Oskarsdal 101 i Slöinge har fått en ny ägare. Köpare är Berte Gård AB och säljare är Margareta Hackberg. Köpet blev klart i september 2018 och priset blev 600 000 kronor.

GöteborgsPosten - Igår: 03:01

60-talshus på 89 kvadratmeter sålt i Falkenberg – priset: 2 050 000 kronor

Fastigheten på Häggstigen 8 i Falkenberg har fått nya ägare. Köpare är Christoffer Forslind, 36, och Carolina Lindqvist, 34, och säljare är Eva Flensburg. Köpet blev klart i mars 2019 och priset blev 2 050 000 kronor.

GöteborgsPosten - Igår: 03:01

157 kvadratmeter stort hus i Varberg sålt till nya ägare

Ann och Jonas Hjelte, 46 och 43 år, har tagit över fastigheten på adressen Vegagatan 11 i Varberg från Aida Senagic och Jonas Olsson. Ägarbytet blev klart i februari 2019 och köpesumman blev 6 700 000 kronor. Huset byggdes 1977 och har en boyta på 157 kvadratmeter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.