GöteborgsPosten > Sport

Saturday, 23 March, 12:28

Liknande nyheter

Taggar: Ny pop-up, butikför , begagnade, kläder, Östra, Långgatan
Kristianstadsbladet - 01 jul 18 kl. 11:29

Här säljs designerns kläder i pop-up butik

I 60 år har företaget Annamodeller designat kläder som sålts runt i hela världen. Nu säljs kläderna i en pop-up butik under två veckor. .

YLE - 15 nov 15 kl. 10:00

Design-pop up i Forum i Åbo

Yrkeshögskolan Novias allra sista formgivarstuderande i Åbo säljer sina egna alster i en pop up-butik i köpcentret Forum i centrum av Åbo. Pop up-butiken håller öppet dagligen till och med 22 november och de studerande turas om att jobba i affären. Gemensamt projekt Alla fjorton studerande från möbel- och modeformgivarutbildningen i Novia är med i det här projektet.

Jönköpingsnytt - 30 sep 17 kl. 08:56

Ny pop-up öppnar på A6

Den brittiska klädbutiken Morris öppnar pop-up butik på A6 i december. Butiken kommer att sälja både dam- och herrkläder, skriver jp.se.

YLE - 20 dec 14 kl. 04:35

Allt mer pop att webbfynda bland grannens grejer - kan du reglerna?

Maria blev helt utom sig då hon märkte att det var fel storlek på de fina gamla dörrarna som hon hade skaffat till den nya bostaden. Nu hade hon två extra dörrar och en enorm dörrkarm, som lutade mot en vägg. - Lyckligtvis fick jag dem sålda för 300 euro i en Facebookgrupp!

YLE - 30 maj 17 kl. 05:10

Kuppis är pop - bostadspriserna ökar i centrum av Åbo

Allt fler vill bo i eller nära Åbo centrum, i allafall om man granskar bostadspriserna. Det genomsnittliga priset på bostäder har stigit i centrum av flera större städer i Finland, såsom Helsingfors, Tammerfors, Åbo och Uleåborg. Området där bostadspriserna förväntas öka mest i hela landet år 2018 är Kuppis i Åbo, visar en utredning som teknologiföretaget Reaktor har låtit göra.

BT - 18 jul 14 kl. 07:43

Öppnar upp för bara en dag

Att synas som småföretagare är inte alltid enkelt. Då kan pop up vara en bra lösning. I helgen testar boråsarna Eva Johnsson och Hanna Olsson på konceptet för första gången.

YLE - 02 dec 15 kl. 06:33

Ungdomsverkstäderna är i fara

Arbetslösheten ökar och regeringen föreslår lägre statsstöd till landets ungdomsverkstäder. Det är ju katastrof, säger Margita Lukkarinen, chef på Kokkotyö-stiftelsen i Karleby. Med regeringens budgetförslag minskar statsstödet till ungdomsverkstäderna och den uppsökande ungdomsverksamheten nästa år.

YLE - 17 jul 17 kl. 06:03

Loppisar på nätet växer men butikerna har också en plats

På nätet har loppisgrupper på Facebook vuxit i popularitet i Österbotten. Den största facebookgruppen har nu över 13 000 medlemmar och dagligen byter varor ägare. Men än är den fysiska loppmarknaden stark, både vid fysiska butiker och vid pop up-loppisar runtom i Österbotten.

YLE - 29 dec 15 kl. 07:30

Näthandeln ett hot på mindre orter

Den växande näthandeln verkar vara det största hotet mot affärer på mindre orter. Till exempel i Närpes har flera affärer fått stänga och lokaler står tomma. Maria Westdijk säljer hälsokost i centrum av Närpes.

YLE - 29 dec 15 kl. 07:30

Flera affärslokaler i Närpes står tomma

I Närpes har flera affärer fått stänga och lokaler står tomma. Den växande näthandeln verkar vara det största hotet mot affärer på mindre orter. Maria Westdijk säljer hälsokost i centrum av Närpes.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Japan väntar för lag Hasselborg i VM-semi

Sverige ställs mot Japan i semifinalen av curling-VM i Danmark..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Västerås siktar på dubbla guld

För första gången på 31 år har en bandyklubb SM-finallag för både damer och herrar. Det vore extremt roligt om båda lagen vann, säger Linda Lohiniva..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Minnesota på slutspelsplats

Slutspelskampen tätnar i NHL:s Western conference..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Askebrand lugn inför genrepet – trots ändrade planer

Inställt sista träningspass för Öis inför derbyt på Ullevi: "Tillhör inte den vanliga rutinen.".

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Här är svaren Asbaghi vill ha i derbyt

IFK Göteborgs sista test inför den allsvenska premiären: "Inte en vanlig träningsmatch"..

GöteborgsPosten - 5 timmar sedan

Glimrande derbyhjältar från förr

"Fiskar-Owe", "Sveriges Desailly" och "Mäster Sören" – GP gräver djupt i historiearkivet..

GöteborgsPosten - 8 timmar sedan

Linnea Ström bra med i Phoenix

Den svenska golftalangen Linnea Ström inledde fredagen som en doldis på 25:e plats..

GöteborgsPosten - Igår: 02:43

Löfven frågande inför KD-besked om SD

Statsminister Stefan Löfven (S) är både förvånad och inte förvånad över KD-ledaren Ebba Busch Thors besked om att partiet öppnar för förhandlingar med Sverigedemokraterna i enskilda sakfrågor, även migration..

GöteborgsPosten - Igår: 03:00

Ny ägare till fastigheten på Toarp Oskarsdal 101 i Slöinge – 600 000 kronor blev priset

Fastigheten på Toarp Oskarsdal 101 i Slöinge har fått en ny ägare. Köpare är Berte Gård AB och säljare är Margareta Hackberg. Köpet blev klart i september 2018 och priset blev 600 000 kronor.

GöteborgsPosten - Igår: 03:01

60-talshus på 89 kvadratmeter sålt i Falkenberg – priset: 2 050 000 kronor

Fastigheten på Häggstigen 8 i Falkenberg har fått nya ägare. Köpare är Christoffer Forslind, 36, och Carolina Lindqvist, 34, och säljare är Eva Flensburg. Köpet blev klart i mars 2019 och priset blev 2 050 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.