GöteborgsPosten > Sport

Saturday, 23 March, 10:12

Liknande nyheter

Taggar: Mark, Levengoodoch , Jonas, Eriksson, gav, glöd, åt, Näringslivsdagen
Expressen - 28 jun 18 kl. 07:32

Mark Levengood och Jonas Gardell knivhotades på Ikea

Mark Levengood och Jonas Gardell knivhotades under ett besök på Ikea.Då polisen anlände uppmanades paret att inte göra en anmälan – det berättar Mark Levengood i sitt sommarprat i P1. – Konstapeln vände sig till oss och sa, ”Ja, ni måste ju förstå att ni är ganska provocerande”, säger Mark Levengood i ”Sommar i P1”.

Expressen - 21 mar 18 kl. 11:23

Jonas Gardell och Mark Levengood startar podd

Jonas Gardell och Mark Levengood startar en podd ihop och samarbetet blir första gången äkta makarna arbetar tillsammans sedan Melodifestivalen 2003. – Det var oväntat buskul att spela in första avsnittet ihop. Inte alls risk för skilsmässa, som vi båda befarade, berättar Jonas Gardell i ett pressmeddelande..

YLE - 02 apr 17 kl. 08:00

Mark Levengood: Alla mina föreställningar om Luther har ställts på ända

Det året när jag åkte på konfirmationsläger var popgruppen Boney M mycket populär. När vår väldigt lutherska präst förstod att jag tagit med ”Marys Boy Child” som singelskiva skakade han förtrytet på skägget. Jag försvarade skivan lite lamt med att säga att det ju faktiskt var en kristen sång men prästen menade att till dessa rytmer var det inte lämpligt att prisa vår Herre.

Expressen - 10 feb 18 kl. 10:01

Jonas Gardells kärlekshemlighet med Mark Levengood

Jonas Gardell är en schlagerräv i ordets rätta bemärkelse men lördagskvällen blir hans debut som tävlande artist i Melodifestivalen.Nu berättar han om ångesten inför att göra ett dåligt framträdande, kärleken till Mark Levengood och varför han tror att inte kommer ta sig till final.– Det är klart jag kommer vara ledsen på lördag om jag inte kommer med, säger han..

DN - 22 mar 18 kl. 11:09

Mark Levengood om den nya podcasten: ”En aspekt av Jonas jag aldrig sett”

Mark Levengood har hamnat mitt i ”poddträsket”. På lördag medverkar han i ”Fördomspodden” på årets ”Poddfest”. Sedan väntar en ny satsning tillsammans med maken Jonas Gardell..

DN - 28 jun 18 kl. 08:36

Sommarkommentar 28 juni: Mark Levengood har skapat ett serum för samhällsdebatten

Mark Levengood skildrar hur han blev ett offer och hur han slutade vara offer. Därmed skapar han ett serum för samhällsdebatten 2018. DN:s Karin Eriksson har lyssnat..

YLE - 02 apr 17 kl. 08:00

Hur mycket lutheran är du? Testa dina lutherkunskaper med Mark Levengood

I programserien Mark och Luther påstår ärkebiskop Kari Mäkinen att det egentligen inte går att frigöra sig från lutherdomen i Finland.
- Är man ateist i Finland så är man ändå på något sätt en luthersk ateist eftersom hela samhället är så genomsyrat av Luther och hans lära, säger Mäkinen. Så det spelar ingen roll om man hör till kyrkan eller inte.

Sydsvenskan - 04 maj 18 kl. 06:21

Mark och Jonas har en podd ihop

Med en blandning av snusk, hemmafrutips och djupt allvar gör Mark Levengood och Jonas Gardell en podd ihop. Samarbetet kan tyckas självklart men så var det inte alls, i alla fall inte först. "En liten ondsint jävel som sitter här och säger slipprigheter.

Kristianstadsbladet - 04 maj 18 kl. 06:21

Mark och Jonas har en podd ihop

Med en blandning av snusk, hemmafrutips och djupt allvar gör Mark Levengood och Jonas Gardell en podd ihop. Samarbetet kan tyckas självklart men så var det inte alls, i alla fall inte först. "En liten ondsint jävel som sitter här och säger slipprigheter, gärna snuskiga".

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 18 kl. 06:21

Mark och Jonas har en podd ihop

Med en blandning av snusk, hemmafrutips och djupt allvar gör Mark Levengood och Jonas Gardell en podd ihop. Samarbetet kan tyckas självklart men så var det inte alls, i alla fall inte först. "En liten ondsint jävel som sitter här och säger slipprigheter.

GöteborgsPosten - 04 maj 18 kl. 06:21

Mark och Jonas har en podd ihop

Med en blandning av snusk, hemmafrutips och djupt allvar gör Mark Levengood och Jonas Gardell en podd ihop. Samarbetet kan tyckas självklart men så var det inte alls, i alla fall inte först..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Västerås siktar på dubbla guld

För första gången på 31 år har en bandyklubb SM-finallag för både damer och herrar. Det vore extremt roligt om båda lagen vann, säger Linda Lohiniva..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Minnesota på slutspelsplats

Slutspelskampen tätnar i NHL:s Western conference..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Askebrand lugn inför genrepet – trots ändrade planer

Inställt sista träningspass för Öis inför derbyt på Ullevi: "Tillhör inte den vanliga rutinen.".

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Här är svaren Asbaghi vill ha i derbyt

IFK Göteborgs sista test inför den allsvenska premiären: "Inte en vanlig träningsmatch"..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Glimrande derbyhjältar från förr

"Fiskar-Owe", "Sveriges Desailly" och "Mäster Sören" – GP gräver djupt i historiearkivet..

GöteborgsPosten - 6 timmar sedan

Linnea Ström bra med i Phoenix

Den svenska golftalangen Linnea Ström inledde fredagen som en doldis på 25:e plats..

GöteborgsPosten - Igår: 02:43

Löfven frågande inför KD-besked om SD

Statsminister Stefan Löfven (S) är både förvånad och inte förvånad över KD-ledaren Ebba Busch Thors besked om att partiet öppnar för förhandlingar med Sverigedemokraterna i enskilda sakfrågor, även migration..

GöteborgsPosten - Igår: 03:00

Ny ägare till fastigheten på Toarp Oskarsdal 101 i Slöinge – 600 000 kronor blev priset

Fastigheten på Toarp Oskarsdal 101 i Slöinge har fått en ny ägare. Köpare är Berte Gård AB och säljare är Margareta Hackberg. Köpet blev klart i september 2018 och priset blev 600 000 kronor.

GöteborgsPosten - Igår: 03:01

60-talshus på 89 kvadratmeter sålt i Falkenberg – priset: 2 050 000 kronor

Fastigheten på Häggstigen 8 i Falkenberg har fått nya ägare. Köpare är Christoffer Forslind, 36, och Carolina Lindqvist, 34, och säljare är Eva Flensburg. Köpet blev klart i mars 2019 och priset blev 2 050 000 kronor.

GöteborgsPosten - Igår: 03:01

157 kvadratmeter stort hus i Varberg sålt till nya ägare

Ann och Jonas Hjelte, 46 och 43 år, har tagit över fastigheten på adressen Vegagatan 11 i Varberg från Aida Senagic och Jonas Olsson. Ägarbytet blev klart i februari 2019 och köpesumman blev 6 700 000 kronor. Huset byggdes 1977 och har en boyta på 157 kvadratmeter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.