Världen Idag > Nyheter

Wednesday, 27 March, 03:19

Världen Idag - 14 mar 19 kl. 08:00

”En dröm att få göra det här”Hanna Öbergs VM-guld i skidskytte på hemmaplan var en riktig känslostorm. Det var tårar när hon kramade mamma och pappa, tårar när hon omfamnade barndomsvännen och landslagsåkaren Anna Magnusson..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Öbergs VM, Anna Magnusson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En drömatt , , göradet här

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 10 timmar sedan

Fler länder lovar att flytta ambassader till Jerusalem

Både Rumäniens premiärminister och Honduras president förklarade sig i helgen beredda att flytta sina ambassader i Israel till Jerusalem, även om inga tidpunkter angavs..

Världen Idag - 16 timmar sedan

Marsch mot abort samlade hundratals

Motdemonstranter och poliser var på plats när omkring 200 personer demonstrerade mot abort i Stockholm i söndags. – Jag tror på det ofödda barnets rätt till liv. Därför gör vi detta även om folk spottar på oss, sade arrangörens ordförande, Malin Schelin, i ett tal..

Världen Idag - 16 timmar sedan

”Hade min mamma bott i Sverige hade jag inte funnits”

Vi behöver stå upp för det ofödda barnet som inte har någon röst. Det sade flera demonstranter som Världen idag talade med. För en person var frågan också personlig.

Världen Idag - 18 timmar sedan

Trump erkänner Israels suveränitet över Golan

USA:s president Donald Trump har nu erkänt Israels suveränitet över de ockuperade Golanhöjderna. – Israel har aldrig haft en bättre vän än er, sade Israels premiärminister till Trump efter beslutet som, enligt kritikerna, kan få långtgående och farliga följder..

Världen Idag - 18 timmar sedan

Britternas bön – politiker som kan prata med varandra

Att Brexit står för  ”Britain exit”, det vill säga att Storbritannien lämnar Europeiska unionen, är nog ungefär vad merparten svenskar fångat upp av den myckna nyhetsförmedlingen på sistone. Många noterar kanske dessutom att själva utträdesprocessen verkar vara minst sagt snårig och fylld av motsättningar. Men hur kunde det bli så komplicerat och oklart, så att vi ännu inte vet hur slutresultatet blir?

Världen Idag - 18 timmar sedan

Luthers syn på missionen

Forskning visar att Luther förankrar sitt missionstänkande i skapelsetanken, i evangeliets inneboende expansionskraft, i läran om rättfärdiggörelsen genom tron, samt i det faktum att det är Gud själv som genom evangelium bygger sitt rike ut över världen, skriver Rune Imberg..

Världen Idag - Igår: 15:56

Raketattack från Gaza skadade flera i Israel

Israels militär anklagar Hamas för den raketbeskjutning som uppges ha skadat sju personer i staden Mishmeret norr om Tel Aviv. Hamas nekar till att ligga bakom beskjutningen, som ska ha kommit från Rafahområdet i den södra delen av Gazaremsan..

Världen Idag - Igår: 13:30

Talita: Dags att lagstifta mot porrbranschen

Porrbranschen är en såpass tydlig inkörsport till prostitution att regeringen borde utreda hur den kan begränsas med lagstiftning. Det är ett av flera förslag som den ideella föreningen Talita gör i en ny rapport om den svenska porrindustrin..

Världen Idag - Igår: 10:47

Kristna ledare bad för Brasiliens president

”Vi är gudsfruktande män.” Det sade Brasiliens president Jair Bolsonaro om sig själv och Donald Trump då han gästade Washington D.C.

Världen Idag - Igår: 10:47

Kristna ledare bad för Brasiliens president i Vita huset

”Vi är gudsfruktande män.” Det sade Brasiliens president Jair Bolsonaro om sig själv och Donald Trump då han gästade Washington D.C.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.