Världen Idag > Nyheter

Thursday, 21 March, 22:45

Världen Idag - 14 mar 19 kl. 10:35

Kristen tv-profil förhörd av polis i hemmetTvå poliser besökte förra torsdagen Kanal 10:s förgrundsfigur Börje Claesson i hemmet, för att veta mer om den norska kvinna och hennes barn som han hjälpt under en tid. Kvinnan var eftersökt i Norge, där sociala myndigheter velat omhänderta hennes son. Det skriver tidningen Inblick i dagens utgåva..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Kanal, Börje Claesson, Norge, Inblick

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristen, tv-profil, förhördav , polisi , hemmet
BT - 30 dec 13 kl. 11:17

Ansikte mot ansikte med 2013

Vilka gav ansikte till 2013? Ledarredaktionen har valt några av det gånga årets mest omtalade person. Tiggarna 2013 var året då tiggarnas närvaro kom att utgöra ett handfast vittnesbörd om den utsatthet som inte minst romer från det forna Sovjetimperiets lydstater i östra Europa lever under.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 7 timmar sedan

Pingst startar bibelskola för asylsökande

Pingstkyrkan i Örnsköldsvik står som värd för en månadslång bibelskola för farsitalande konvertiter i maj. Kursen är ett initiativ av pingstförsamlingarna i Örnsköldsvik och Timrå, integrationsnätverket inom Pingst och Pingst FFS..

Världen Idag - 9 timmar sedan

KD-ledaren öppnar för samtal med SD

Kristdemokraternas partistyrelse har beslutat att partiet ska kunna samtala med samtliga riksdagspartier, inklusive Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet, för att söka stöd i olika sakpolitiska frågor. Det skriver KD-ledaren Ebba Busch Thor på sin Facebooksida..

Världen Idag - 9 timmar sedan

KD-ledaren öppnar för SD-samarbete

Kristdemokraternas partistyrelse har beslutat att partiet ska kunna samtala med samtliga riksdagspartier, inklusive Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet, för att söka stöd i olika sakpolitiska frågor. Det skriver KD-ledaren Ebba Busch Thor på sin Facebooksida..

Världen Idag - 9 timmar sedan

Kränker kvinnors rättigheter – belönas av FN

Iran har fått en plats i FN-organet UN Women som arbetar för kvinnors rättigheter. Detta meddelades strax efter att man i landet dömt en kvinnlig människorättsjurist till 38 år i fängelse och 148 piskrapp. Prygelstraffet kan komma att kosta henne livet..

Världen Idag - 11 timmar sedan

Fortsatt positiv trend för Världen idag

Nyligen redovisades siffror för tidningarnas upplagor för 2018. Och Världen idag fortsätter att gå starkt. Upplagan ökade med 9,7 procent under förra året.

Världen Idag - 13 timmar sedan

Både sol och evangelium till turisterna

Redan i början av 1970-talet började Mathias Korsvold och Rune Persson hålla gudstjänster för skandinaver i Playa del Inglés på Gran Canaria..

Världen Idag - 14 timmar sedan

Upplev det sanna Italien

Toscana i Italien har varit ett turistmål i många år. Men grannlandskapet Umbrien, ”Italiens gröna hjärta”, är lite som Toscanas bortglömda kusin från landet. Hit har inte turistströmmen kommit än, kanske för att man inte kan erbjuda någon kuststräcka.

Världen Idag - 22 timmar sedan

Ingen har varit närmare Jesus än Maria, Nya testamentets första karismatiker, profet och teolog.

Luk 1:26–30 Hur kommer Guds rike till jorden? Läkaren Lukas visar på tre aspekter: Guds rike – framtidens genombrott i nuet – kommer ofta överraskande, genom den helige Ande och till öppna, villiga hjärtan. Ingen har varit närmare Jesus än Maria, Nya testamentets första karismatiker, profet och teolog.

Världen Idag - 22 timmar sedan

En varmt välkommen konvertitutredning

Skrämmande läsning. Så kan den konvertitutredning som presenterades i dagarna, och som synliggör det rättsosäkra haveri som kristna konvertiter är utsatta för, beskrivas. Avsändare bakom rapporten är några kristna samfund tillsammans med Skandinaviska människorättsjuristerna.

Världen Idag - 22 timmar sedan

En skammens vecka i FN

Vad förenar skurkstater såsom Kuba, Iran, Nordkorea och Venezuela? De senaste åren har representanter för bland annat dessa regeringar samlats i Geneve för att under en hel dag kritisera Mellanösterns enda demokrati, staten Israel, för påstådda människorättsbrott – utan att själva behöva stå till svars för sina egna synnerligen väldokumenterade övergrepp. Organisationen, som erbjuder dessa diktaturer en årlig platt­form för att demonisera Israel, har det missvisande namnet ”FN:s råd för mänskliga rättigheter”.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.