Världen Idag > Nyheter

Monday, 25 March, 15:01

Världen Idag - 14 mar 19 kl. 15:00

New Wine samlar ledare på fyra orterI dag, torsdag, inleds två av fyra ledarkonferenser inom nätverket New Wine. Det är Malmö och Göteborg som bjuder in till samlingar under rubriken ”Lokala församlingar som förändrar nationer”. I nästa vecka – den 21-23 mars – hålls ledarkonferenser i Stockholm och Falun..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Wine, New Wine, Malmö, Göteborg, Lokala, Stockholm, Falun

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, Wine, samlar, ledare, fyra, orter
Dagen - 22 mar 18 kl. 17:00

New Wine: Utan ledare – ingen mission i Sverige

Missionellt. Internationellt. Ekumeniskt.

Dagen - 22 mar 18 kl. 17:00

New Wine: Utan ledare – ingen mission i Sverige

Missionellt. Internationellt. Ekumeniskt.

Dagen - 10 aug 11 kl. 03:00

Nätverket New Wine håller skola i helande

Kan man träna på att be för sjuka? Ja, säger nätverket New Wine som med start i dag anordnar helandeskola i Malmö med pastor Bill Johnson. Men initiativet har fått kritik.

Dagen - 07 apr 11 kl. 03:00

New Wine-konferens vill inspirera till tjänande

Preaching by serving, förkunna genom att tjäna, är temat för New Wines nordiska konferens i Stockholm. Huvudtalare är David Carr, engelsmannen som föreläst världen över. - Det är otroligt roligt att vi fått hit så stora kristna profiler, säger Hans Wolfbrandt, kyrkoherde i Svenska kyrkan i Lysekil och medlem i New Wine.

Världen Idag - 23 jun 14 kl. 09:11

Vänersborg redo för New Wine-konferens

På onsdag börjar New Wines sommarkonferens i Vänersborg och precis som förra året är platsen den eventarena som bär stadens namn.Temat för årets konferens är "Med huvudet i himlen och fötterna på jorden". – Vi vill stå för en naturlig och jordnära karismatik och vi tror att konferensen ska ge inspiration och kraft från himlen och Guds tron till att göra Guds rikes gärningar i vardagen, säger Hans Wolfbrandt, nationell ledare för New Wine i Sverige.

Dagen - 05 jul 17 kl. 18:00

Evangelisation i centrum när New Wine samlades

Evangelisation och mission var två av nyckelorden när New Wine bjöd in till konferens i Vänersborg. – Temat "Alla folk" gick verkligen som en röd tråd, säger John Derneborg till Dagen..

Dagen - 05 jul 17 kl. 18:00

Evangelisation i centrum när New Wine samlades

Evangelisation och mission var två av nyckelorden när New Wine bjöd in till konferens i Vänersborg. – Temat "Alla folk" gick verkligen som en röd tråd, säger John Derneborg till Dagen..

Världen Idag - 02 jul 18 kl. 14:00

New Wine ingöt mod bland Guds folk

”Mod för en tid som denna” var årets tema på New Wine sommarkonferens. ­– Mod är inte ett personlighetsdrag, utan det är att följa och lyda Gud under motstånd och utmaningar, sa Kjell Axel Johansson som var en av talarna på konferensen..

Världen Idag - 06 dec 18 kl. 08:00

Ny liveskiva från New Wine fokuserar på personen Jesus

Den femte liveskivan från New Wine Sverige är här, med såväl nyskrivet och nyöversatt som några nya versioner av redan utgivna lovsånger. – Den stora intentionen och längtan med lovsången är att hitta tillbaka till den enkla fascinationen av namnet Jesus och personen Jesus, menar lovsångsledaren Alfred Nygren..

Dagen - 28 jun 16 kl. 14:01

New Wine fyller bandyarena

Det drar ihop sig till New Wines årliga sommarkonferens, som börjar i morgon. För fjärde året i rad i Vänersborg arena..

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 1 timme sedan

Talita: Dags att lagstifta mot porrbranschen

Porrbranschen är en såpass tydlig inkörsport till prostitution att regeringen borde utreda hur den kan begränsas med lagstiftning. Det är ett av flera förslag som den ideella föreningen Talita gör i en ny rapport om den svenska porrindustrin..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Kristna ledare bad för Brasiliens president

”Vi är gudsfruktande män.” Det sade Brasiliens president Jair Bolsonaro om sig själv och Donald Trump då han gästade Washington D.C.

Världen Idag - 4 timmar sedan

Kristna ledare bad för Brasiliens president i Vita huset

”Vi är gudsfruktande män.” Det sade Brasiliens president Jair Bolsonaro om sig själv och Donald Trump då han gästade Washington D.C.

Världen Idag - 9 timmar sedan

Nu sprids biblar över hela Syrien

Generalsekreteraren i det syriska Bibelsällskapet investerar i relationer. Det är en viktig orsak till att det är möjligt att få ut tusentals biblar över hela landet..

Världen Idag - 10 timmar sedan

Slut med gamla lampor?

Här är EU-standarden som gått de flesta förbi: Om ett halvår ska alla uttag och stickproppar till taklampor se likadana ut i hela Europa. – Det kan bli lite problem om du vill ha kvar dina gamla taklampor, säger Katarina Olofsson från Elsäkerhetsverket..

Världen Idag - 15 timmar sedan

Det är modigt av KD att bryta dödläget

KD har, mycket förvånande, stått i centrum för den politiska diskussionen ända sedan regeringsbildningen i januari – trots att den innebar att KD ställdes utanför regeringen. Men för KD har goda nyheter följt på varandra: rusande opinionssiffror, sensationella förtroendesiffror för Ebba Bush Thor och spännande rekryteringar till partiorganisationen. Förra veckan var inget undantag: den politiska diskussionen överskuggades av KD:s nya policy att ”samtala med samtliga riksdagspartier i syfte att nå samsyn i enskilda sakpolitiska frågor där det finns förutsättningar för att stärka stödet för den politik vi står för”.

Världen Idag - 15 timmar sedan

Mitt i fastan för Sverige

I alla tider har Gudsfolket dragit sig undan för att söka den levande Guden. Söka Anden. Söka i Guds levande ord.

Världen Idag - 19 timmar sedan

Svensk missionsaktör snabbt på plats efter katastrofen

Den kristna hjälporganisationen Mercy Air var en av dem som var först på plats efter cyklonen Idais framfart i sydöstra Afrika. Med sina helikoptrar har de räddat många människor som klättrat upp i träd. – Det är en enorm katastrof, säger organisationens Sverigeordförande..

Världen Idag - 23 timmar sedan

Stå upp-komikern har börjat längta efter att få predika

Jonas Helgesson är en uppskattad motivationsföreläsare och ståuppkomiker sedan tolv år tillbaka. Han älskar sitt jobb, men berättar nu för Världen idag att han längtar efter att tala mer om sin personliga tro på Gud. – Jag skulle vilja lägga i en annan växel och tala om vad den kristna tron kan betyda för en människa, säger han..

Världen Idag - Igår: 14:00

10 000 soldater intar Norrbotten

De kommer från Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och USA – 10 000 soldater, stridsfordon och artilleri – för att genomföra den stora militärövningen Northern Wind 19..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.