SR > Nyheter

Monday, 25 March, 04:23

SR - 14 mar 19 kl. 07:46

Sämre lönsamhet hos lantbrukareTvå tredjedelar av de svenska bönderna menar att deras lönsamhet är dålig. Det är betydligt fler än förra året..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre lönsamhet, hos, lantbrukare
SN - 05 apr 11 kl. 11:18

Vanvårdade djur hos lantbrukare

En lantbrukare i östra länsdelen har av länsstyrelsen ålagts att rätta till ett antal brister i djurhållningen på gården. Smutsiga utrymmen i djurstallet, dåligt med strö och för lite vatten att dricka för djuren är några anmärkningarna..

Trelleborgs Allehanda - 30 mar 12 kl. 21:30

Dieselstöld hos lantbrukare

En lantbrukare på en gård i Fjärdingslöv har blivit bestulen på diesel.
Bränslet fanns i en tank bakom en ekonomibyggnad. Stölden inträffade mellan klockan tre på eftermiddagen och nio på kvällen den 21 mars..

Helsingborgs Dagblad - 25 nov 15 kl. 09:47

Inbrott hos lantbrukare

En lantbrukare i Jonstorpstrakten utsattes för inbrott någon gång mellan klockan 19 i måndags och 10 i tisdags..

Barometern - 13 apr 18 kl. 13:43

Skaderisker för kossor hos lantbrukare

En lantbrukare i kommunen uppmanas av länsstyrelsen att skapa bättre förhållanden för sina nötkreatur..

Kristianstadsbladet - 11 aug 18 kl. 00:01

Sinande brunnar hos lantbrukare med djur

Osby kommun tillhandahåller sedan någon dag tillbaka nödvatten för att lantbrukare med sinande brunn ska klara djurhållningen..

Magazin24 - 03 mar 11 kl. 07:37

Flera anmärkningar hos lantbrukare

Fick besök av länsstyrelsens djurskyddshandläggare. I början av februari besöktes en gård i Västra Mälardalen av länsstyrelsen djurskyddshandläggare.
Besöket var en uppföljning på ett besök i höstas.

Helsingborgs Dagblad - 23 mar 13 kl. 12:24

Gräsbrand hos lantbrukare

Kontrollerad brand spred sig..

SR - 28 apr 15 kl. 13:02

Sjunkande elpriser ger problem med lönsamhet hos Vattenfall

Idag meddelade Vattenfall att två kärnkraftsreaktorer i Ringhals ska stängas tidigare än vad företaget sagt förut. Dessutom får 1000 i personalstyrkan gå. Energiminister Ibrahim Baylan (S) menar att sjunkande elpriser påverkar..

Barometern - 17 nov 15 kl. 15:50

Arbetsmiljöverket fann brister hos lantbrukare

Affärsvärlden - 20 jun 16 kl. 13:28

SHB: God lönsamhet hos maskinskyddstillverkaren

Troax har en bra position på marknaden för metallbaserade nätpaneler och gynnas av en ökad robotisering/automation. Det skriver Handelsbanken i en analys på måndagen med anledning av att aktien inkluderas i bankens småbolagslista..

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Oklart om myndigheter får klimatkompensera

Flera myndigheter uppger att det inte är möjligt att klimatkompensera för tjänsteresor, medan andra gör en annan tolkning. Naturvårdsverket till exempel har fått besked av Riksrevisionen att man inte får klimatkompensera..

SR - 7 timmar sedan

Rysslandsutredning: Inget medvetet samarbete

Detaljer från utredningen släpptes i dag..

SR - 9 timmar sedan

Framgång för två nya partier i Thailand

Efter dagens parlamentsval i Thailand är det ännu förtidigt att säga vem som är valets segrare. Men två nya partier har fått överraskande många röster..

SR - 10 timmar sedan

Förening vållar debatt – hedrar SS

I Berlin har en finsk krog blåst liv i konflikten om hur man hanterar det nazistiska förflutna. Krogägaren är ordförande i en kamratförening för finska SS-veteraner. Något som väckt starka reaktioner och uppmaningar till bojkott.

SR - 10 timmar sedan

”Dödstalen stiger hela tiden”

Över 100 000 människor befinner sig i tillfälliga läger efter cyklonen Idais härjningar i sydöstra Afrika, enligt den ansvarige ministern Celso Correia i Moçambique. Cyklonen drog in i förra veckan mot Moçambique, Zimbabwe och Malawi..

SR - 11 timmar sedan

Skogsföretag vädjar om dispens

Flera skogsföretag i södra Sverige gör gemensam sak och skriver till Trafikverket med en vädjan att göra det möjligt att köra ut virke som ligger lagrat utmed skogsvägar..

SR - 11 timmar sedan

"Viking Sky" har lagt till i hamn

Kryssningsfartyget Viking Sky, som hamnade i sjönöd utanför den norska kusten i går, har nu tagit sig till hamnen i Molde..

SR - 14 timmar sedan

Sportfiskare vill ha nya laxfiskeregler

Intresseorganisationen Sportfiskarna vill att reglerna kring hur mycket lax som får fiskas i de svenska vattendragen anpassas efter hur många laxar som stiger i älvarna under fiskesäsongen..

SR - 14 timmar sedan

S-kongressen inledde EU-valskampanjen

Socialdemokraterna som under helgen haft partikongress höll idag sin valupptakt inför EU-valet. Förstanamnet på listan Heléne Fritzon pekar ut klimatet, jobben och freden som de viktigaste frågorna för Socialdemokraterna..

SR - 15 timmar sedan

Italien överens med Kina – varningar från EU

Efter besöket i Italien är i dag Frankrike och Monaco nästa anhalter för Kinas president Xi Jinping. På tisdag i Paris kommer Xi Jinping också att få möta ett EU, som har skärpt tonläget emot den ekonomiska supermakten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.