SR > Nyheter

Saturday, 23 March, 14:39

SR - 14 mar 19 kl. 08:27

Stoppade plan kan ge höjda biljettpriserEfter flygolyckan i Etiopien i söndags då 157 människor dog har flygplanstillverkaren Boeing har rekommenderat att modellen 737 Max tillfälligt stoppas globalt. Det kan få verkningar för resenärer, enligt flygsäkerhetsanalytikern Hans Kjell..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Etiopien, Boeing, Max, Hans Kjell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stoppade, plankan ge , höjda, biljettpriser
Sydsvenskan - 26 okt 15 kl. 04:00

Jag har en teori om höjda biljettpriser och flyg som aldrig lämnar marken

Vi var sju studenter som nyligen skulle göra en studie i Newcastle. Vår lärare undersökte prisnivåerna på SAS hemsida och återkom med prognosen 3000 kronor per person för Kastrup-Newcastle. Rimligt pris, tyckte vi och bad honom boka biljetterna med utsikten att nu ha lite mer medel att röra oss med.

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 15 kl. 04:00

Jag har en teori om höjda biljettpriser och flyg som aldrig lämnar marken

Vi var sju studenter som nyligen skulle göra en studie i Newcastle. Vår lärare undersökte prisnivåerna på SAS hemsida och återkom med prognosen 3000 kronor per person för Kastrup-Newcastle. Rimligt pris, tyckte vi och bad honom boka biljetterna med utsikten att nu ha lite mer medel att röra oss med.

YLE - 12 feb 14 kl. 20:56

Ministrar nöjda med flygövning på Island

Försvarssamarbetet har tagit ett steg framåt. Det kunde de nordiska försvars- och utrikesministrarna konstatera på Island i dag. Den samnordiska flygövningen ”Iceland Air Meet 2014” har kommit halvvägs och i dag var ministrarna på besök i Keflavik.

Kristianstadsbladet - 14 jun 13 kl. 09:00

Fokus på förtätning och klimat i ny plan

Foto: Tommy Svensson
Ett förslag på en ny översiktsplan för Bromölla kommun har tagits fram. Mer fokus än i tidigare plan läggs på till exempel förtätning, klimatanpassning och stationsnära boende.
Sedan 2011 har arbetet med att ta fram en ny översiktsplan som blickar 17 år framåt pågått.

Cornucopia - 30 mar 18 kl. 13:41

Ohållbar ekonomisk plan i samtliga nya BRF:er i Stockholm - allra värst hos Tobin

Nya bostadsrättsföreningars ekonomiska planer bygger på att pressa ner medlemsavgifterna för att kunna trycka upp priset och maximera exploatörens vinster. En genomgång en läsare gjort av nya bostadsrättsföreningar i Stockholm visar att ingen förening har en ekonomisk plan som håller. Allra värst är det hos Tobin Properties och Oscar Properties projekt, där avgifterna i värst fall kan behöva höjas med 162% redan vid dagens ränteläge.

Politologerna - 02 jun 15 kl. 09:54

Är kommunpolitiker nöjda med de förtroendeuppdrag de får?

Inlägget är samförfattat av Gissur Ó Erlingsson, Mattias Fogelgren och Richard Öhrvall. *** Nyligen publicerades vår rapport ”Att ta plats i politiken: Om engagemang, aktivism och villkor i kommunpolitiken”. I en serie (förhoppningsvis hyggligt korta…) inlägg kommer vi att redogöra för vad vi själva anser vara de mer intressanta resultaten från rapporten.

Cornucopia - 09 aug 18 kl. 13:24

Höjda tomthyror för BRF:er är inga överraskningar

Dagens Industri har en artikel med en rubriksättning att höjda tomthyror är ett hårt slag mot klubbmedlemmar i berörda bostadsrättsföreningar. Men det är det inte, hyreshöjningarna är fullt förutsägbara, både i tid och storlek, för föreningar som inte äger fastigheten husen ligger på. Eventuella överraskningar visar bara att de överraskade inte borde äga en bostadsrätt.

YLE - 02 okt 12 kl. 12:31

Unga sjukskötare mest missnöjda

Upp till var tredje sjukvårdare är missnöjd med sina arbetsförhållanden, visar en enkät som har gjorts av sjukvårdarförbundet. Missnöjet gäller lönen, personalstyrkan och ledningen. Unga sjukskötare, mellan 26 och 35 år, är mer missnöjda än övriga åldersklasser.

YLE - 18 sep 17 kl. 13:46

Danska bollförbundet och damlandslaget överens en dag före kvalmatchen – ”Rätt så nöjda”

Danmark kommer att kunna ställa sina bästa spelare på plan då damlandslaget möter Ungern i en VM-kvalmatch på tisdagen. Efter många om och men har spelarna och förbundet äntligen kommit överens om ett nytt avtal. Efter sommarens succé-EM blåste en stor konflikt upp inom den danska damfotbollen.

Cornucopia - 05 nov 13 kl. 16:14

BRF Stadion i Luleås ekonomiska plan

Jag har nu ordnat fram BRF Stadion i Luleås ekonomiska plan. I egenskap av HSB är den något mer seriös än det skräckexempel jag skrev om förra veckan. Men bara något, bland annat förutsätter man att räntan aldrig höjs igen, annat än på föreningens bankkonton...

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

FÖRDJUPNING: Vilken väg ska socialdemokratin ta för att lyfta?

Vad som är den socialdemokratiska vägen framåt?  Elin Norén (S), regionråd i Dalarna, Katrin Stjernfeldt Jammeh (S)kommunalråd Malmö berättar om vilka utmaningar de ser, med avstamp i valanalysen. Sen samtal i studion med Nina Wadensjö, chefredaktör för den socialdemokratiska tidningen Aktuellt i Politiken och Karina Cubillo, reformisterna.

SR - 30 minuter sedan

Höga krav i skolan får elever att må sämre

Fler än någonsin söker hjälp hos barn och ungdomspsykiatrin BUP, efter att kraven i skolan blivit alltför höga. Det skriver flera chefer inom BUP runt om i landet på Svenska Dagbladets debattsida i dag..

SR - 1 timme sedan

Stora väderskillnader i landet – SMHI varnar

Det är stor väderskillnad mellan norra och södra Sverige för tillfället. Under helgen varnar SMHI för både stormvindar, snöbyar och gräsbränder..

SR - 1 timme sedan

Löfven försvarade januariavtalet

Statsminister och partiordförande Stefan Löfven höll idag tal på socialdemokraternas partikongress i Örebro. Han försvarade samarbetet med Centerpartiet och Liberalerna och januariavtalet som bland annat innebär planerade förändringar av arbetsrätten och hyressättningen..

SR - 3 timmar sedan

Minst fyra döda i bombdåd i Afghanistan

I södra Afghanistan har minst fyra personer dödats och över 30 skadats i ett bombdåd i provinsen Helmand..

SR - 3 timmar sedan

SDF: Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien

Terrororganisationen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter. Det innebär att IS nu ska ha drivits ut från sitt sista fäste i landet, Baghuz..

SR - 4 timmar sedan

Kraftig explosion i Mogadishu

En stor explosion har hörts i Somalias huvudstad Mogadishu, uppger ett vittne för Reuters..

SR - 5 timmar sedan

Stefan Löfven talar på S-kongressen

Socialdemokraterna håller just nu sin partikongress i Örebro. Partiordföranden Stefan Löfven håller tal..

SR - 6 timmar sedan

S-kongress : Oro – men ingen hård kritik

Varken regeringsbildningen eller januariöverenskommelsen vållade särskilt stor debatt under den enda fria debatten på Socialdemokraternas kongress igår kväll. Men flera oroades av konsekvenserna..

SR - 7 timmar sedan

SDF: IS har besegrats i Syrien

Terrorgruppen IS har besegrats i Syrien, skriver en talesperson för den kurdiskledda USA-stödda SDF-alliansen på Twitter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.