SR > Nyheter

Friday, 22 March, 10:59

SR - 14 mar 19 kl. 12:17

Skolverket i möte med Facebook om läckta provÄnnu ett nationellt prov för högstadiet har läckt. Skolverket hoppas att Facebook ska sluta medverka till spridningen av nationella prov. "Vi hoppas att de ska ta ansvar", säger Anders Boman på Skolverket..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Facebook, Anders Boman, Skolverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolverketi , mötemed , Facebookom , läckta, prov

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Spelbolag får böta fyra miljoner

Två spelbolag får hård kritik av spelinspektionen för att spelare med problem kunnat fortsätta spela, trots att de stängt av sig. Ett av bolagen får nu betala en sanktionsavgift på fyra miljoner kronor..

SR - 1 timme sedan

HD skärper straff för grova barnvåldtäkter

Högsta domstolen skärper straffet för en man som utsatt en flicka i Skåne för omkring hundra våldtäkter, från nio till tolv års fängelse..

SR - 1 timme sedan

Aktiespararnas vd: En ofullständig rapport

Organisationen Aktiespararna kommer sannolikt inte rösta för ansvarsfrihet vid Swedbanks bolagsstämma nästa vecka. Det säger vd:n Joacim Olsson efter att ha tagit del av Swedbanks granskning av uppgifterna om misstänkt penningtvätt i banken..

SR - 2 timmar sedan

Swedbanks vd om utredningen kring penningtvätt

Efter misstankarna om penningtvätt, nu uttalar sig Swedbanks vd Birgitte Bonnesen för första gången sedan den externa rapport som man tillsatt efter avslöjandena..

SR - 3 timmar sedan

Vårdbolag startar utredning efter avslöjande

Vårdföretaget GHP kommer att låta en tredje part se över hur mänskliga rättigheter efterlevs på de sjukhus som de driver i Förenade arabemiraten. Det sker efter Kalibers avslöjande tidigare i veckan..

SR - 3 timmar sedan

Swedbanks styrelse har fortsatt förtroende för vd:n

Nu har Swedbank publicerat slutsatsen från den rapport som man låtit ett konsultbolag göra om de uppgifter om misstänkt penningtvätt, som SVT:s Uppdrag granskning avslöjade i februari..

SR - 4 timmar sedan

Invandrande hbtq-män mår bättre i Sverige

Invandrade hbtq-män löper större risk för psykisk ohälsa och för att känna negativa känslor för sin läggning jämfört med män som är födda i Sverige. Men ju längre tid de är i Sverige desto bättre mår de, enligt en ny undersökning..

SR - 5 timmar sedan

Få IS-återvändare väntas till Sverige i år

Få personer kommer sannolikt att återvända till Sverige i år efter att ha anslutit sig till terrorgrupper i Syrien och Irak. Det enligt Nationellt centrum för terrorhotbedömnings helårsbedömning..

SR - 5 timmar sedan

”Drack smutsigt flodvatten för att överleva”

Omkring 15 000 människor beräknas fortfarande vänta på undsättning efter de stora översvämningarna runt Beira i Moçambique i helgen. Vår korrespondent har träffat en kvinna som räddades efter att ha suttit fast i fem dagar..

SR - 7 timmar sedan

Blandade brittiska reaktioner på EU:s brexit-bud

EU:s besked att brexit får skjutas upp som minst i två veckor har tagits emot både med frustration och förhoppning i Storbritannien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.