Alingsås tidning > Nyheter

Friday, 22 March, 11:10

Alingsås tidning - 14 mar 19 kl. 11:22

Singelolycka MollarydVid 10.30-tiden på torsdagsförmiddagen inträffade en singelolycka på väg 183 vid Mollaryd i Herrljunga kommun. En personbil körde in i ett räcke och bilen voltade då av vägen och landade på taket. Föraren kunde själv ta sig ut ur bilen men fick ändå avföras till sjukhus..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Mollaryd, Herrljunga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Singelolycka, Mollaryd
Alingsås tidning - 28 jan 19 kl. 08:38

Skadad i singelolycka

En person skadades i en singelolycka på länsväg 183 i höjd med Mollaryd på söndagseftermiddagen. Olyckan inträffade i dåligt väglag strax före klockan 15. Föraren var en ensam i bilen som körde av vägen och in i bergknalle.

Alingsås tidning - 30 jun 13 kl. 17:19

Ingen vindkraft i Mollaryd 

MOLLARYD Borås Energi och miljö drar tillbaka sin ansökan om miljötillstånd för att etablera vindkraftverk i Mollaryd/Borgstena. Anledningen är att den hotade bivråken häckar i Borgstena..

BT - 06 apr 16 kl. 08:08

Trenderna kommer från Mollaryd

Gudrun Carlander i Mollaryd har jobbat på flera stora textilföretag. Nu driver hon sin egen design- och trendverksamhet från hemmet i Mollaryd och ett kontor i Borås..

BT - 27 jan 19 kl. 15:28

Totalstopp på väg 183 efter singelolycka

Vid klockan 15.20 på söndagen meddelade rädddningstjänsten i Herrljunga att det rådde totaltstopp på väg 183 efter en olycka i höjd med Mollaryd norr om Borgstena..

BT - 28 mar 16 kl. 20:11

23-åring från Mollaryd försvunnen i Colombia

23-åriga Julia Wendt är försvunnen i Colombia. Hennes familj i Mollaryd har inte fått kontakt med henne på över en vecka och har nu anmält henne saknad..

BT - 30 apr 18 kl. 00:00

Litteraturfestivalen som hittar till bokskogen i Mollaryd

Textival Litteraturfestival flyttar ut från Göteborg och då är Mollaryd ett självklart val. För här bor Stina Nilss, en av Textivals grundare..

BT - 30 apr 18 kl. 03:00

Textival firar litteraturen i Mollaryd, Borås och Göteborg

På torsdag inleds årets upplaga av Textival Litteraturfestival, som pågår i tre dagar. Det mesta händer i Göteborg, men festivalen inleds med olika arrangemang i Mollaryd och Borås..

Västerbottens Folkblad - 06 feb 11 kl. 12:50

Singelolycka med minibuss

TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. TÄRNABY Strax efter elva på söndagsförmiddagen inträffade en singelolycka efter E 12 vid Västansjö utanför Tärnaby. Det rör sig om en singelolycka med en ?

Västerbottens Folkblad - 19 aug 11 kl. 07:52

Skadad i singelolycka

NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. Det var en singelolycka, en person är förd till sjukhus.

Västerbottens Folkblad - 27 jan 12 kl. 10:32

Singelolycka i Bureå

BUREÅ Singelolycka söder om Bureå.BUREÅ Singelolycka söder om Bureå. Det har skett en singelolycka söder om Bureå under fredagsmorgonen.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 5 timmar sedan

Två fälls för stöld från företag

Under vintern ertappades två män på bar gärning när det stal skrot från ett företag i Sollebrunn – nu fälls männen för stöld.
Det var i februari som två män avslöjades när de var i färd med att stjäla metallskrot från ett företag i Sollebrunn. När personal upptäckte männen stod en av dem i en container med skrot.

Alingsås tidning - Igår: 09:59

Flicka från Herrljunga till sjukhus efter allvarlig olycka

En flicka från Herrljunga skadades allvarligt i trafikolycka i Korsberga i Vetlanda kommun under natten, rapporterar P4 Sjuhärad. Bilen ska ha voltat av vägen och i bilen fanns tre ungdomar och alla tre fick föras till Höglandssjukhuset i Eksjö. Senare fick flickan från Herrljunga föras till Universitetssjukhuset i Linköping för vård.

Alingsås tidning - Igår: 08:23

Ica-butik rånad – skallade och sparkade personal

Personal på Ica Nära Åkanten i Alingsås ertappade under onsdagskvällen två killar med att stjäla i butiken. När personalen konfronterade de båda så ska de ha försökt skalla och sparka personalen som ingrep. Personalen försökte hålla kvar de båda misstänkta men de slet sig loss med hjälp av våld och sprang från platsen.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Alex tvåa i Årets bild

Hallå där Alex Ljungdahl, fotograf från Vårgårda som blev tvåa i kategorin nyhetsbilder i tävlingen Årets bild. 
Berätta om bilden! – Det var en liten skräll faktiskt.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:42

Två olovliga körningar

Vid åttatiden på tisdagskvällen stoppades en bilist för kontroll på Lövekulle. Föraren saknade körkort och rapporterades för olovlig körning. Senare under natten mot onsdagen, vid 02-tiden, rapporterades ytterligare en bilist för olovlig körning på Sidenvägen..

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Förslag: Ersätt inte sjuka ambulansförare

Akutverksamheten på SÄS gick 24 miljoner kronor back förra året. Nu genomför regionen neddragningar där ett förslag är att inte ersätta en sjukanmäld ambulansförare.
Katarina Zamac är akutklinikens verksamhetschef på SÄS där ambulansverksamheten ingår.

Alingsås tidning - I förrgår: 17:12

Narkotikabrott på Bolltorp

Vid lunchtid på tisdagen kontrollerade polis en person på Smålandsgatan. Mannen ifråga visade tecken på drogpåverkan, och på honom hittades även misstänkt narkotika. En anmälan om ringa narkotikabrott har upprättats..

Alingsås tidning - 19 mar 19 kl. 07:56

Lättare krock utanför Vårgårda

Vid kvar i sjutiden på tisdagsmorgonen kolliderade två personbilar vid infarten mot Fullestad på väg 42 utanför Vårgårda. Enligt räddningstjänsten var det endast en lättare sammanstötning och och det blev inga personskador som följd. Orsaken bakom olyckan är oklar.

Alingsås tidning - 19 mar 19 kl. 05:30

När framtiden kom till skolan

Ta hand om en skadad mopedist, åka krocksläde och släcka bränder. Det och mycket mer fick åttorna på Altorpskolan prova på under förra veckans arbetslivsdagar.
– Jättelärorikt, tyckte Elna Barkenfeldt.

Alingsås tidning - 19 mar 19 kl. 05:30

43-åring åtalas för dråpförsök

Efter vinterns skjutning i Sollebrunn åtalas en 43-årig man för försök till dråp. Mannen medger att han avlossat ett skott, men menar att han handlat i nödvärn.
Det var i mitten av februari som polis och ambulans larmade till en adress i Sollebrunn efter att han man blivit skjuten i bröstet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.