YA > Lokalt

Thursday, 21 March, 06:39

YA - 14 mar 19 kl. 18:50

Mörker: Vattentornen slocknar i ett halvårPå söndag lyser vattentornen i Ystad för sista gången på ett drygt halvår. Dagen efter börjar belysningen monteras ner och sedan ska fasaden renoveras. – Belysningen är uttjänt. Armaturerna fungerar inte längre, färgändringar har gått sönder, säger Peter Svensson, driftsingenjör på vattenverket.
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad, Peter Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mörker, Vattentornen, slocknari ett , halvår
Aftonbladet - 28 sep 16 kl. 12:20

Flinck: ”Duschade i mörker i ett halvår”

Om självhatet – klarade inte av att se sig själv naken.

Dagens PS - 12 jun 18 kl. 14:18

Nätläkare stärker kassan med halv miljard

Plockar in riskkapital från investerare, berättar Breakit. Enligt sajten har nätläkaren Kry tagit in 53 miljoner euro, cirka 541 miljoner kronor, från investerare. ”Bland investerarna återfinns namnkunniga riskkapitalbolag som Accel, Index Ventures, Project A Ventures och Creandum”, skriver Breakit, som konstaterar att flera aktörer i dag tampas på den digitala vårdmarknaden men att ”de två starkast lysande stjärnorna” är Min Doktor och Kry.

Helsingborgs Dagblad - 09 aug 12 kl. 10:55

Mot mörker eller ljus för OS-området

Snart slocknar världens tv-kameror kring den illa slitna OS-stadsdelen Stratford i östra London. Invånarna själva tror på två möjliga vägar: uppåt mot ljuset ? eller fortsatt liv i mörker och glömska.

NT - 09 aug 12 kl. 10:52

Mot mörker eller ljus för OS-området

Snart slocknar världens tv-kameror kring den illa slitna OS-stadsdelen Stratford i östra London. Invånarna själva tror på två möjliga vägar: uppåt mot ljuset - eller fortsatt liv i mörker och glömska..

DN - 16 jan 17 kl. 20:57

Visst mörker över Piccadilly Circus när reklamen slocknar

Ett visst mörker har lagt sig över Piccadilly Circus i centrala London. Den mäktiga ljusreklamen utmed hörnet av Glasshouse street och Shaftesbury avenue lyser inte längre. Och så kommer det att förbli en tid – anläggningen ska renoveras..

Expressen - 19 aug 12 kl. 23:14

Här slocknar lamporna - under PSG:s rysare

Ingen Zlatan Ibrahimovic ? då blev det totalt mörker för Paris Saint-Germain mot Ajaccio. När en mållös match var på väg att ta slut blev det mörkt, bokstavligen talat på Stade François Coty..

Cornucopia - 06 okt 13 kl. 14:52

Topplistenoteringar Midvintermörker och Midsommargryning

Mina thrillers Midvintermörker och Midsommargryning, om en fiktiv1. konflikt mellan Sverige och Ryssland över Gotland, fortsätter tydligen att sälja. Trots att Midsommargryning nu funnits på marknaden i ett halvår ligger den kvar hyfsat väl på en del listplaceringar.

DN - 19 sep 16 kl. 09:48

Liberalerna öronmärker halv miljard till arbete mot hedersvåldt

Liberalerna öronmärker en halv miljard kronor under fyra år, i kommande budgetmotion, till arbetet mot hedersrelaterat våld..

NT - 19 mar 16 kl. 14:30

Här slocknar lamporna i kväll

På lördag kväll är det Earth hour och i Norrköping slocknar en del av den gatumiljön i city mellan kl 20..

Uppsalanyheter.se - 11 feb 17 kl. 00:35

FBC Uppsala stärker slutspelsplatsen efter seger

Superligan: FBC Uppsala stärker sin slutspelplats efter fredagens seger mot Tyresö med 6-3. Då närmast jagande Malmö förlorade senast ligger nu Uppsala nio poäng före på rätt sida om strecket.FBC Uppsala stärker sin slutspelplats efter fredagens seger mot Tyresö med 6-3.

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Undersökning visar: Hot och stölder är vardagsmat i butikerna

Hot, våldsamma situationer och stölder är hart när vardagsmat för butiksinnehavare i hela landet. Och brotten bara ökar. Det visar trygghetsbarometern som organisationen Svenskt näringsliv gör regelbundet..

YA - 45 minuter sedan

Handlare om snatterier och hot: ”Ystad är värre än Malmö”

Peter Larsson lämnade sin Coop-butik i Malmö för att slippa snatterier och hot. Men efter ett halvår i Ystad är butikschefen besviken. Ystad är värre än Malmö..

YA - 45 minuter sedan

Ystad får landets första LSS-boende för personer med demensbeteende

Nybrostrandsföretaget Lejonets omsorg ska starta ett LSS-boende i Ystad för vuxna. – Inriktningen är seniorer. Det blir det första i Sverige som vänder sig till personer med demensbeteende.

YA - 6 timmar sedan

Föreläsning lyfter medberoende

Det handlar om att leva nära någon med psykisk, fysisk ohälsa eller beroende när anhörigverksamheten bjuder in alla i Ystad, Skurup, Sjöbo, Tomelilla och Simrishamns kommuner till en gratis föreläsning. Föreläsare är Janique Svedberg som själv har erfarenhet av självskadebeteende..

YA - 6 timmar sedan

Stort möte om ungdomar och droger ska hjälpa föräldrar

Alla föräldrar till elever som går i ettan på gymnasiet bjuds in till ett informationsmöte om ungdomars droganvändande i nästa vecka. – Vi ska vässa deras föräldraform, säger Richard Magnusson från Fältgruppen..

YA - 12 timmar sedan

Nazistledare åtalas för hets mot folkgrupp

Freddy Nerman, den regionale ledaren för nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, NMR, åtalas för hets mot folkgrupp..

YA - 18 timmar sedan

Grannarna har fått nog: Nu ska råkorna bort från parken

Parkkontoret i Ystad håller för tillfället på att ta ned en del av råkornas bon i trädtopparna med hjälp av höga liftar. .

YA - 19 timmar sedan

I dag infaller vårdagjämningen – men vad betyder det?

I dag infaller vårdagjämningen. Efter månader med vintermörker blir dagen längre än natten. Dock dröjer det innan vi flyttar fram klockan till sommartid..

YA - Igår: 04:45

Peter Lindgren: En sång för alla dom som ser ut som en ballong

Jag ska berätta om dagen då jag vinkade av snyggtåget från perrongen. Jag satt i en säng, jag var ung, jag var stark, men från mitt huvud föll håret som en nedskjuten dröm. Som svarta, döda fåglar avtecknade sig stråna mot lakanet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.