YA > Lokalt

Thursday, 21 March, 06:38

YA - 14 mar 19 kl. 22:18

Göran Göransson lovar: ”Inget ska läggas ner”Trots att hyresavtalen för bland annat Ungdomens hus, Marietorp och Kulturskolan ska genomlysas, finns inga planer på att lägga ner verksamheterna..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Göransson, Ungdomens, Kulturskolan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göran, Göransson, lovar, Ingetska , läggas, ner
YA - 30 dec 17 kl. 03:51

Göran Göransson (Kd) har facit på allt

Göran Göransson (KD) har nu under en längre tid försökt att genom olika artiklar (senast i YA 27 deember) ge läsarna en bild av att han i alla frågor är den som vet bäst och ser ”sanningen”, som ingen annan gör. .

YA - 31 jan 19 kl. 00:01

Insändare: Det är viktigt att söka information, Göran Göransson

Bra Göran Göransson, att du gick till Biblioteket och lyssnade på ”En ensamkommande och jag” och fick information om minoritetsgruppen Hazarer och deras utsatta situation. Du som nämndeman borde så klart informerat dig om detta tidigare, innan du fattar beslut i för dessa individer så livsavgörande frågor. Kunskap är viktig i migrationsfrågor..

GöteborgsPosten - 18 apr 15 kl. 07:00

Göran Ragnerstam lämnar inget åt slumpen

Under våren har Göran Ragnerstam gjort succé som polisen Göran Wass i den hyllade tv-serien Jordskott. Med den kan han snart bli känd utanför landets gränser. Men bäst trivs urstockholmaren i Göteborg..

Skånskan - 15 okt 18 kl. 09:25

Dom: KD får inget partistöd

ystad Det var rätt att inte ge Kristdemokraterna något partistöd. Det slår förvaltningsrätten fast i sin dom.Alla partier i Ystad kommun måste varje år senast den sista juni lämna in en rapport över hur partistödet har använts.

YA - 09 feb 17 kl. 03:00

Inget gehör för mobilförbud

Göran Göransson (KD) får inget gehör i kommunstyrelsens arbetsutskott för sitt krav på mobilförbud i skolan..

YA - 22 apr 16 kl. 03:00

Göransson vill ha tydligare krav

Nya KD-ledaren Göran Göransson efterlyser mer tydlighet i den svenska skolan. – Annars riskerar vi att göra nyanlända elever en björntjänst, säger han..

YA - 02 jan 17 kl. 03:00

Göransson vill göra om båthuset till besökscentrum

Gör om det gamla båthuset i hamnen till besökscentrum. Det föreslår Göran Göransson (KD) i en motion..

YA - 31 jan 17 kl. 03:00

Göransson vill ha billiga bostäder

Göran Göransson (KD) efterlyser enkla och billiga bostäder till ungdomar och äldre..

YA - 25 jul 18 kl. 01:01

Insändare: Göransson är kontraproduktiv och skapar arbetsmiljöproblem

Än en gång har Göran Göransson, frontnamnet för Kristdemokraterna i Ystad, påstått saker som är felaktiga och som saknar grund och förankring i verkligheten kring vuxenutbildningen i Ystad..

YA - 14 sep 18 kl. 03:03

Insändare: Skulle Göransson (KD) kunna samarbeta med Vänstern?

Göran Göransson gör ingen besviken. Han levererar på samma sedvanliga sätt. Det vill säga genom att framföra till synes kryptiska synpunkter för att sedan kunna värja sig mot all form av kritik genom att hävda att han blivit missförstådd.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Undersökning visar: Hot och stölder är vardagsmat i butikerna

Hot, våldsamma situationer och stölder är hart när vardagsmat för butiksinnehavare i hela landet. Och brotten bara ökar. Det visar trygghetsbarometern som organisationen Svenskt näringsliv gör regelbundet..

YA - 30 minuter sedan

Handlare om snatterier och hot: ”Ystad är värre än Malmö”

Peter Larsson lämnade sin Coop-butik i Malmö för att slippa snatterier och hot. Men efter ett halvår i Ystad är butikschefen besviken. Ystad är värre än Malmö..

YA - 30 minuter sedan

Ystad får landets första LSS-boende för personer med demensbeteende

Nybrostrandsföretaget Lejonets omsorg ska starta ett LSS-boende i Ystad för vuxna. – Inriktningen är seniorer. Det blir det första i Sverige som vänder sig till personer med demensbeteende.

YA - 6 timmar sedan

Föreläsning lyfter medberoende

Det handlar om att leva nära någon med psykisk, fysisk ohälsa eller beroende när anhörigverksamheten bjuder in alla i Ystad, Skurup, Sjöbo, Tomelilla och Simrishamns kommuner till en gratis föreläsning. Föreläsare är Janique Svedberg som själv har erfarenhet av självskadebeteende..

YA - 6 timmar sedan

Stort möte om ungdomar och droger ska hjälpa föräldrar

Alla föräldrar till elever som går i ettan på gymnasiet bjuds in till ett informationsmöte om ungdomars droganvändande i nästa vecka. – Vi ska vässa deras föräldraform, säger Richard Magnusson från Fältgruppen..

YA - 12 timmar sedan

Nazistledare åtalas för hets mot folkgrupp

Freddy Nerman, den regionale ledaren för nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, NMR, åtalas för hets mot folkgrupp..

YA - 18 timmar sedan

Grannarna har fått nog: Nu ska råkorna bort från parken

Parkkontoret i Ystad håller för tillfället på att ta ned en del av råkornas bon i trädtopparna med hjälp av höga liftar. .

YA - 19 timmar sedan

I dag infaller vårdagjämningen – men vad betyder det?

I dag infaller vårdagjämningen. Efter månader med vintermörker blir dagen längre än natten. Dock dröjer det innan vi flyttar fram klockan till sommartid..

YA - Igår: 04:45

Peter Lindgren: En sång för alla dom som ser ut som en ballong

Jag ska berätta om dagen då jag vinkade av snyggtåget från perrongen. Jag satt i en säng, jag var ung, jag var stark, men från mitt huvud föll håret som en nedskjuten dröm. Som svarta, döda fåglar avtecknade sig stråna mot lakanet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.