Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:33

Liknande nyheter

Taggar: Man stal, spritfrån , bolaget
Västerbottens Folkblad - 18 dec 18 kl. 12:52

Stal sprit från Systembolaget

En man i 20-årsåldern åtalas efter att bland annat stulit tre flaskor sprit. Mannen åtalas för att vi tre olika tillfällen stulit sprit från Systembolaget i Bjurholm. Den 13 augusti i år stal mannen en flaska Absolut Vodka för 239 kronor och den 21 augusti en flaska Absolut Vodka samt en flaska Famous Grouse till […].

Hela Gotland - 21 mar 12 kl. 04:00

Stal sprit och vin ur bostad

Okända gärningsmän har brutit upp ett köksfönster och tagit sig in i ett fritidshus i Hejnum, där stal de vin och sprit..

Kristianstadsbladet - 17 jun 14 kl. 01:42

Polisstudent stal sprit - stängs av


Kraftigt berusad sträckte sig polisstudenten över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö, där han firade en avklarad tenta, skriver Smålandsposten.Följden blev att Rikspolisstyrelsen beslutade stänga av studenten från polisutbildningen på Linnéuniversitetet. Men studenten har överklagat med motiveringen att det inträffade "var ett misstag" och att han lärt sig "en läxa".

BT - 17 jun 14 kl. 01:42

Polisstudent stal sprit - stängs av

Kraftigt berusad sträckte sig polisstudenten över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö, där han firade en avklarad tenta, skriver Smålandsposten. Följden blev att Rikspolisstyrelsen beslutade stänga av studenten från polisutbildningen på Linnéuniversitetet. Men studenten har överklagat med motiveringen att det inträffade "var ett misstag" och att han lärt sig "en läxa".

SvD - 17 jun 14 kl. 01:42

Polisstudent stal sprit - stängs av

Kraftigt berusad sträckte sig polisstudenten över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö, där han firade en avklarad tenta, skriver Smålandsposten..

UNT - 17 jun 14 kl. 01:42

Polisstudent stal sprit - stängs av

Den berusade polisstudenten stal en flaska sprit på en pub i Växjö..

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 14 kl. 01:45

Polisstudent stal sprit — stängs av

Kraftigt berusad sträckte sig polisstudenten över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö, där han firade en avklarad tenta, skriver Smålandsposten. Följden blev att Rikspolisstyrelsen beslutade stänga av studenten från polisutbildningen på Linnéuniversitetet. Men studenten har överklagat med motiveringen att det inträffade "var ett misstag" och att han lärt sig "en läxa"..

DalaDemokraten - 17 jun 14 kl. 01:42

Polisstudent stal sprit - stängs av

Kraftigt berusad sträckte sig polisstudenten över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö, där han firade en avklarad tenta, skriver Smålandsposten..

ÖstersundsPosten - 17 jun 14 kl. 01:42

Polisstudent stal sprit - stängs av

Kraftigt berusad sträckte sig polisstudenten över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö, där han firade en avklarad tenta, skriver Smålandsposten..

BT - 17 jun 14 kl. 07:13

Polisstudent stal sprit ? stängs av

Kraftigt berusad sträckte sig polisstudenten över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö, där han firade en avklarad tenta. Det skriver Smålandsposten. Följden blev att Rikspolisstyrelsen beslutade stänga av studenten från polisutbildningen på Linnéuniversitetet.

Expressen - 17 jun 14 kl. 08:02

Polisstudent stal sprit på krogen – stängs av

VÄXJÖ. Polisstudenten firade en tenta och i sitt berusade tillstånd sträckte han sig över bardisken och stal en flaska sprit på en pub i Växjö. Men snatteriet kostade honom en plats på utbildningen, enligt ett beslut från Rikspolisstyrelsen.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.