Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:31

Liknande nyheter

Taggar: Tränaren, Hemmaär , alltid, bäst
GT - 26 sep 14 kl. 15:54

Ölander: Tränaren ska alltid stå till svars

I förrgår tog Gais förlustfria svit slut. De åkte på däng i Jämtland men frågan är om det inte var Ariel Lassiter som fick ta mest stryk. Att bli utbytt redan i den första halvleken är inte jobbigt, det är blytungt.

Aftonbladet - 14 jul 17 kl. 10:07

Tränaren: ”Finns alltid plats i LA Galaxy”

Aftonbladet - 24 jan 11 kl. 13:15

"Alternativet är att stanna hemma - alltid"

Daniel Pernikliski undrar över hysterin kring amning.

Skånskan - 31 jul 18 kl. 20:55

Kaptenen: Ser alltid oss som favoriter

FOTBOLL Över 15 000 biljetter är sålda och Malmö FF har bra statistik på hemmaplan från tidigare Europaspel.
Men än är inget klart.
– Vi är bara halvvägs, det som kommer bli avgörande är helheten, säger lagkaptenen Markus RosenbergPå onsdagskvällen väntar den helt avgörande returmatchen mellan Malmö FF och rumänska Cluj.

YLE - 15 dec 15 kl. 14:50

Unglejonen satsar på att vara mentalt förberedda för hemma-VM

Det är svårare att vinna ett mästerskap på hemmaplan. Under mellandagarna samlas världens bästa unga hockeyspelare i Helsingfors och Finland har ett starkt lag på fötterna. En stortävling på hemmaplan skapar en press på såväl spelare som tränare.

Skånskan - 24 mar 16 kl. 14:00

TFF-tränaren Winqvist störs inte av mittentipset

FOTBOLL Efter tre jobbiga säsonger i division 1 är Trelleborgs FF äntligen tillbaka i Superettan och ser fram mot återkomsten med stor tillförsikt.
Visserligen tippar de flesta experter att Skånelaget hamnar ungefär i mitten av tabellen men det är en utsago som inte stör ledare och spelare särskilt mycket.Tränaren Patrick Winqvist betonade under upptaktsträffen i Upplands Väsby att alla inblandade visste vad som väntade och vad som krävdes för att laget skulle bli etablerat i Superettan.

YLE - 28 feb 14 kl. 04:35

"Alla mår inte bäst av att bo hemma"

I Lojo har man lyckats nå regeringens mål att under tre procent av de som har fyllt 75 år vårdas på institution. Men enligt den geriatriska överläkaren Taina Hammarén är det inte alltid billigare och bättre att en gammal och sjuk person bor hemma. I Lojo har man precis som på många andra ställen i landet utgått från att minska på institutionsvården och har i stället utvecklat hemvården och ökat det effektiverade serviceboendet.

Kristianstadsbladet - 19 feb 13 kl. 13:36

"Spelar alltid på det sättet"

Foto: Tommy Svensson
Det var med ett rasande tempo som Drott knäckte IFK Kristianstad. Men med ett långsamt och metodiskt anfallsspel som man vann matchen. ?

Trelleborgs Allehanda - 12 mar 14 kl. 05:46

"Zlatan vill alltid spela"

Zlatan Ibrahimovic väntas spela i Champions League-returen mot Bayer Leverkausen i kväll.Trots att han har ryggproblem och trots att Paris Saint-Germain har "säkra" 4-0 att gå på. - Zlatan vill alltid spela, säger PSG-tränaren Laurent Blanc.

Kristianstadsbladet - 12 mar 14 kl. 05:46

"Zlatan vill alltid spela"

Zlatan Ibrahimovic väntas spela i Champions League-returen mot Bayer Leverkausen i kväll.Trots att han har ryggproblem och trots att Paris Saint-Germain har "säkra" 4-0 att gå på. - Zlatan vill alltid spela, säger PSG-tränaren Laurent Blanc.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.