Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:47

Liknande nyheter

Taggar: Stor, kontroll, förarefick , böter
Västerbottens Folkblad - 16 jul 18 kl. 09:54

Flera förare bötfälldes i kontroll

Under måndagsmorgonen genomförde polisen hastighetskontroller. Utanför Nordmaling fick tre förare böter. På E4 vid Öreälven i Nordmalings kommun genomförde polisen en hastighetskontroll vid 09-tiden.

Västerbottens Folkblad - 02 sep 18 kl. 13:54

Flera fick böter under söndagsmorgonen

Flera förare körde för fort på söndagen och fick böter av polisen. Polisen genomförde två hastighetskontroller under söndagsmorgonen. Först kontrollerades trafiken vid Tallbacken i Vännäs mellan ungefär 08.

Länstidningen i Jämtland - 25 okt 18 kl. 22:07

Polisen gav förare böter vid kontroll i Hammarstrand

När polisen stoppade en bilist i Hammarstrand på torsdagskvällen visade det sig att bilen var....

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

YLE - 19 dec 16 kl. 08:57

"En oljelycka på Östersjön skulle vara en stor katastrof"

Två oljefartyg var väldigt nära att krocka på Finska viken. En oljeolycka på Östersjön skulle vara en stor katastrof och svår att städa upp. - Vi skulle vara så djupt i olja som man bara kan vara.

YLE - 19 dec 16 kl. 08:57

"En oljeolycka på Östersjön skulle vara en stor katastrof"

Två oljefartyg var väldigt nära att krocka på Finska viken under helgen. En oljeolycka på Östersjön skulle vara en stor katastrof och svår att städa upp. - Vi skulle vara så djupt i olja som man bara kan vara.

YLE - 20 apr 15 kl. 15:00

Många elever saknar behörig lärare

I Nyland finns lågstadier utan en enda behörig klasslärare. En del elever får undervisning som inte håller måttet, andra barn tvingas byta lärare gång på gång. Varför har vi fått vänta så länge på lärarutbildning i Helsingfors?

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 19:56

Flera förare miste körkortet

Foto: Scanpix
Under tisdagen hade polisen i nordöstra Skåne en stor, riktad kontroll mot trafiken på E 22 vid Gualöv. 112 fortkörare bötfälldes och flera blev av med körkortet.
Redan i torsdags genomfördes flera stora trafikkontroller runt om i Skåne och på E 22 vid Gualöv stoppades 82 fartsyndare.

Nyan - 02 apr 17 kl. 18:02

Två fick böter för äventyrande

Två fordonsförare fick böter för äventyrande av trafiksäkerheten på söndagen, meddelar polisen.

Den ena körde 119 kilometer i timmen på Lemlandsvägen i Lemland där högsta tillåtna hastighet är 90 km/h. Den andra körde på Sundsvägen i Sund i 99 km/h där begränsningen är 70 km/h.

YLE - 27 jan 16 kl. 08:45

Ungdomsbarometern: Pojkar har svårare att klara vardagen

Pojkar klarar vid vuxentröskeln sämre av vardagssysslor såsom matlagning, städning och bykande än flickor, framgår ur den senaste Ungdomsbarometern. - Pojkar hjälps helt enkelt till hjälplöshet, kommenterar Lisbeth Översti, jopolärare och socialarbetare vid Winellska skolan i Kyrkslätt. Det gäller att börja åtgärda de gamla rollmodellerna där ”mamma servar pappa”, för det går lätt i arv.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.