Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:32

Liknande nyheter

Taggar: Medger, våldefter , misshandel
UNT - 20 apr 16 kl. 14:21

Dif medger fel vid misshandel

Djurgården medger att det fanns brister i säkerheten när en journalist blev misshandlad under fotbollsderbyt mot Hammarby..

Alingsås tidning - 11 sep 18 kl. 05:30

Tog strypgrepp på kvinna – åtalas för grov misshandel

En 22-årig man åtalas för grov misshandel efter att han under sommaren tagit ett stryptag på en kvinna. Mannen misstänks även för stöld i kvinnans bostad.
Det var i slutet av juli som en kvinna kom hem till sin bostad efter att ha varit bortrest någon dag.

Sydsvenskan - 25 jan 11 kl. 11:21

22-åring åtalad efter misshandel

En munhuggning mellan fyra unga kvinnor urartade sedan en av de inblandade blivit kallad för "heffaklump". En 22-åring från Kävlinge åtalas nu i Lunds tingsrätt för misshandel.
KÄVLINGE.

BT - 09 nov 11 kl. 16:59

Styvpappa döms för misshandel

En styvpappa i Mark döms till 160 timmars samhällstjänst för långvarig och systematisk misshandel och kränkning av en pojke. Övergreppen började 2006 då mannen fick sitt första gemensamma barn med den då sjuåriga pojkens mamma. Han har på olika sätt ofredat pojken genom att medvetet utesluta och marginalisera honom från den övriga familjegemenskapen.

BT - 08 feb 13 kl. 17:03

Lärare i Svenljunga slog 7-årig elev ? nu åtalas hon för misshandel

En lärare vid en skola i Svenljunga kommun åtalas för misshandel. Läraren medger att hon slagit till en 7-åring. Men säger att händelsen var en reflexrörelse efter att eleven spottat henne i ansiktet.

Kristianstadsbladet - 12 jun 14 kl. 19:27

Svartsjukedrama slutade i misshandel

Ett våldsamt tumult utbröt mellan ett par i Sölvesborg.Mannen satte sig bland annat gränsle över kvinnan och drog av hennes trosor. Nu döms han för misshandel.

SmålandsPosten - 23 okt 13 kl. 06:00

Lärare åtalad för misshandel

De två sjundeklassarna­ skulle ha matte och knackade på dörren till en lektionssal.
Då rusade en lärare ut och greppade tag i den ena elevens nacke.
Nu är läraren på väg till en av Växjö tingsrätts rättegångssalar ?

Skånskan - 12 jan 16 kl. 14:00

18-årig flicka dömd för misshandel

Ystad BOLLERUP
En 18-årig flicka har dömts till dagböter på 2 500 kronor och skadestånd på 500 kronor efter misshandel av två skolkamrater på Bollerups lantbruksinstitution.18-åringen har erkänt att hon har tilldelat en av flickorna ett slag med en öppen hand, som träffade henne över kinden och munnen, men förnekar att hon har tagit tag i flickans hår och dragit ner hennes huvud
Efter slaget kände flickan smärta, fick en svullen läpp och ett rivsår vid och insidan av läppen. Detta kostar 18-åringen 500 kronor i skadestånd för sveda och värk, enligt domen som föll den 8 januari.

Skånskan - 20 jan 16 kl. 18:20

Polis riskerar jobbet efter misshandel

Malmö På onsdagen inleddes rättegången i Malmö tingsrätt mot den polisman som misstänks ha misshandlat tre personer utanför musikfestivalen Big Slap i Malmö i somras.
Döms mannen blir han fråntagen sin polisbricka.Händelseförloppet utspelade sig den 2 augusti, strax efter midnatt, när folk rörde sig från festivalområdet på Tallriken i Pildammsparken.

Dalarnas tidningar - 15 jun 17 kl. 10:28

Pappa, mamma och broder åtalas för misshandel av familjemedlem i Malung

Ett föräldrapar och deras son i äldre tonåren åtalas för misshandel av sin dotter respektive syster, som är i 20-årsåldern.
De ska enligt åtalet ha slagit henne och stampat på henne och dessutom har fadern hotat att döda henne och styrkt det hela med att hålla en kniv mot henne.
Föräldrarna nekar till brott, men brodern medger misshandel..

DalaDemokraten - 15 jun 17 kl. 10:28

Pappa, mamma och broder åtalas för misshandel av familjemedlem i Malung

Ett föräldrapar och deras son i äldre tonåren åtalas för misshandel av sin dotter respektive syster, som är i 20-årsåldern.
De ska enligt åtalet ha slagit henne och stampat på henne och dessutom har fadern hotat att döda henne och styrkt det hela med att hålla en kniv mot henne.
Föräldrarna nekar till brott, men brodern medger misshandel..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.