Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:31

Jönköpingsnytt - 14 mar 19 kl. 15:33

Beslut kritiseras: ”Oklokt”Jönköpings kommun väntas få ett flyttnetto på mellan 800 och 1 400 personer under perioden 2019-2022. Under kommunstyrelsens sammanträde under onsdagen tyckte kommunalråd Andreas Sturesson (KD) att kommunens planering borde utgå ifrån det högre spannet, men majoriteten höll inte med honom.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Andreas Sturesson

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beslut, kritiseras, Oklokt
SR - 10 okt 13 kl. 21:06

USA:s beslut kritiseras i Egypten

Egypten kritiserar USA:s beslut att slopa en del av det militära biståndet..

SvD - 17 sep 14 kl. 17:30

Odenberg: ”Reinfeldts avgång var ett oklokt beslut”

Flera tidigare tunga moderata politiker har kritiserat Fredrik Reinfeldts beslut att redan på valdagen meddela sin avgång som partiledare för Moderaterna. Nu säger även Mikael Odenberg, tidigare försvarsminister, att han tycker att beslutet var oklokt och olyckligt för Moderaterna..

Alliansfritt Sverige - 24 okt 13 kl. 13:25

Missnöjet växer ? protest mot M-beslut planeras

Ljuva Lysekil. Ständigt återkommer vi till det borgerliga politiska kaoset hos dig, bland annat här, här och här. Nu har dina invånare fått nog också, livet är hårt.

Supermiljöbloggen - 22 maj 16 kl. 10:09

”Patetiskt”, ”fel” ”otroligt korkat”, ”synnerligen oklokt” ”uselt”

Kritiken hård mot riksdagens talman, Urban Ahlin (S), som beslutat att The Right Livelihood Foundation inte längre ska få ha sin årliga prisceremoni i riksdagen. I går kunde SVT Nyheter avslöja att The Right Livelihood Foundation, ofta kallat ”det alternativa Nobelpriset”, kommer portas från riksdagens andrakammarsal, den plats där man de senaste 30 åren har delat ut priset som gått till en lång rad miljö- och människorättsaktivister runt om i världen. Beslutet är taget av riksdagens talman, socialdemokraten Urban Ahlin, som säger till SVT Nyheter att det handlar om platsbrist.

YLE - 19 aug 12 kl. 13:01

"Soinis förslag ogenomtänkt och oklokt"

Svenska folkpartiets ordförande, försvarsminister Carl Haglund, tillbakavisar ett förslag från Sannfinländarnas ordförande Timo Soini att Syd- och Nordeuropa borde gå inför två skilda valutor. Soini uttalade sig för tidningen Kaleva. Soinis förslag är ogenomtänkt och oklokt, och skulle skada den finländska exporten, eftersom den nordliga valutan troligen skulle bli mycket stark, skriver Haglund i ett pressmeddelande.

Expressen - 30 okt 14 kl. 21:23

"Tycker regeringen har agerat oklokt"

Flera personer från oppositionspartierna är inte förvånade över att Israel kallar hem sin ambassadör. Göran Hägglund, partiledare för KD, är kritisk till hur regeringen agerat. –  Det är inte alldeles förvånande.

Expressen - 16 feb 15 kl. 11:07

K-G: Politiskt oklokt att ge ett sådant löfte

Att Margot Wallström ska ha accepterat krav från Putin om den kommande flygövningen över Östersjön, skapar förvirring. Det tycker Expressens politiske kommentator K-G Bergström: – Det vore väldigt politiskt oklokt att ge ett sådant löfte i nuvarande utrikespolitiska läge, där omvärlden känner en avsky hur Ryssland beter sig i Ukraina..

Expressen - 02 nov 15 kl. 00:15

"Oklokt att spara sig till en procents överskott"

Finansminister Magdalena Andersson räknar varje krona för att få den svenska ekonomin att gå ihop. Nu ger hon raka besked om att det är "oklokt" att sikta på överskottsmålet och "självklart" att krona för krona som finansieringsmodell är historia, i en intervju med Svenska Dagbladet..

Expressen - 01 maj 16 kl. 16:00

Oklokt köpa samma pandemivaccin igen

Det har kallats den största medicinska skandalen i modern tid. Nu stormar det kring pandemivacciner igen. Folkhälsomyndigheten just har tecknat avtal på 340 miljoner om två nya vaccin.

Expressen - 08 jun 17 kl. 15:49

Regeringen kritiseras – Sahlins livvakt tas upp

Konstitutionsutskottet, KU, har gjort sin årliga granskning av regeringen.Nu kritiseras Alice Bah Kuhnke bland annat för hanteringen av ärendet med Mona Sahlins ex-livvakt Hernando Labbé Solinas.Dessutom kritiseras inrikesminister Anders Ygeman, S, sagt sig ha alla riksdagspartier bakom sig i beslut om Sveriges gränsbevakning..

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 12 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.