Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:36

Jönköpingsnytt - 14 mar 19 kl. 16:26

Olja på E4 – väg kan stängas av100 liter hydralolja har läckt ut på E4 i höjd med påfart Råslätt (avfart 94) i Jönköping. Räddningstjänsten är ute på platsen just nu, men det är för tidigt att säga om vägen kommer att behövas stängas av eller inte.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
E4, Råslätt, Jönköping

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oljapå E4 , vägkan , stängasav
Supermiljöbloggen - 20 nov 15 kl. 15:54

Statoil ger upp – slutar leta efter olja i Alaska

Statoil meddelade i veckan att de lämnar Alaska. Sedan 2008 har Statoil bedrivit undersökningar i området i syfte att borra efter olja. Statoils besked kommer en månad efter att Obama meddelade att tillstånden för att borra efter olja i amerikanska Arktis inte kommer att förlängas och därmed går ut 2020.

Supermiljöbloggen - 20 nov 15 kl. 16:07

Statoil slutar leta efter olja i Alaska

Statoil meddelade i veckan att de lämnar Alaska. Sedan 2008 har Statoil bedrivit undersökningar i området i syfte att borra efter olja. Statoils besked kommer en månad efter att Obama meddelade att tillstånden för att borra efter olja i amerikanska Arktis inte kommer att förlängas och därmed går ut 2020.

BT - 19 sep 12 kl. 15:31

Fransk olja på profet-elden

Striden om den utskällda Muhammed-filmen har blivit en fransk historia. Nypublicerade nakenteckningar väcker ilska och oro för franska besittningar och skolor. Telefonerna tutade upptagna och webbplatsen låg helt nere hos satirtidskriften Charlie Hebdo i Paris på onsdagen.

DN - 02 sep 13 kl. 10:59

Bensinpumpar kan stängas på natten

Indien köper alldeles för mycket olja. Ett förslag till att minska på utgifterna är att stänga av bensinpumparna under nätterna..

Supermiljöbloggen - 31 dec 15 kl. 16:25

Supermiljöåret 2015 – hela listan

Parisavtal, dieselfusk och divestera - När Supermiljöbloggen sammanfattar året kan vi konstatera att det har varit ett händelserikt år för miljön och klimatet.  2015 har varit fullt av miljö och klimat. Vi fick ett klimatavtal i Paris, Volkswagen blev påkomna med att utsläppsfuska och allt fler började tala om det omoraliska med att ha sina pengar i fossilbolagen.

Kristianstadsbladet - 11 nov 13 kl. 10:30

Korruption, välstånd och män

Foto: Tomas Andersson
Få reser frivilligt till dagens Irak, turistindustrin är mager, men det är ett land där oljan är motorn i ett växande, men ojämnt fördelat, välstånd. Författare Stefan Foconi rapporterar från en resa i norra Irak, där han ser fler militärer än kvinnor.
Får vi de ledare vi förtjänar?

Supermiljöbloggen - 05 jul 14 kl. 12:00

Carl B Hamilton (FP): Behåll modern kärnkraft – låt gasen och kolet ligga!

Sverige har idag en energimix med mycket vattenkraft och kärnkraft, som möjliggör en jämn och stabil elproduktion med låga koldioxidutsläpp. Om tio år kanske inte detta gäller längre. Det skulle leda till problem.

Ekonomistas - 18 dec 14 kl. 07:17

Vad händer i Ryssland?

I tisdags gick proppen ur för den ryska rubeln. Från att stora delar av året legat mellan 30 och 40 rubel/$ (och i ett längre perspektiv runt 30 under hela Putins tid vid makten) föll den till som lägst runt 80 rubel/$. I ett första försök att stoppa fallet höjde Rysslands centralbank räntan från 10,5 till 17 procent men det tolkades snarast som en panikåtgärd.

Sydsvenskan - 10 okt 12 kl. 06:30

Oklart läge för svenska reaktorer

Bara arton månader har gått sedan Fukushima i Japan drabbades av världshistoriens värsta kärnkraftskatastrof.Trots det byggs fler nya reaktorer än någonsin.Enligt en prognos från atomenergiorganet IAEA kan produktionen av kärnkraftsel mer än fördubblas till år 2030.

Skånskan - 15 okt 18 kl. 15:00

Traktorer med patina fick göra tjänst

Kågeröd En jordplätt på sju hektar plöjdes i helgen på ett lite annorlunda vis.
Ett gäng entusiaster med veterantraktorer fick nämligen nöjet att plöja marken.Det var Tobias Wahlqvist och hans familj som i lördags fortsatte sin tradition med att upplåta en bit mark för plöjning med veterantraktorer.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.