Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 24 March, 11:49

Liknande nyheter

Taggar: Sköntatt , skicka, Linköping, semester
Barometern - 12 mar 14 kl. 22:17

Linköping vände 0?4

Linköping svarade för en remarkabel vändning borta mot Modo. Kom igen från ett 0–4-underläge (! ), vann med 5–4 efter förlängning och är klart för kvartsfinal.

SmålandsPosten - 26 nov 13 kl. 22:46

Växjö gjorde en ny Växjö ? Linköping fortsätter att dyka

När jag ser Växjö Lakers besegra Linköping i Cloetta Center denna tisdagskväll flimrar plötsligt minnen av korniga tv-bilder från 1980-talets skidspår förbi i mitt inre.
Jag inser att Växjö Lakers denna säsong bär paralleller med klassiska femmilslopp och namn som Thomas Wassberg, Gunde Svan och Torgny Mogren. På femmilen kunde de blågula fantomerna ofta ligga en halvminut och till och med en minut efter täten efter halva loppet.

Barometern - 22 aug 13 kl. 12:31

IFK Kalmar förlorade mot Linköping

IFK Kalmars möte med allsvenska Linköping på Gröndal slutade 0-3. Se hela rapporteringen här. IFK Kalmar - Linköping 0-3 (90min) Och där var matchen slut.

Barometern - 22 aug 13 kl. 12:31

IFK Kalmar förlorade mot Linköping

IFK Kalmars möte med allsvenska Linköping på Gröndal slutade 0-3. Se hela rapporteringen här. IFK Kalmar - Linköping 0-3 (90min) Och där var matchen slut.

Corren - 24 okt 16 kl. 16:00

Unikt test av satellitsystem i Linköping

Nu gör Ruag Space i Linköping de slutliga testen av en ny metod att skicka upp flera större satelliter med samma raket..

Uppsalanyheter.se - 15 okt 14 kl. 02:09

Ny Siriusförlust mot Linköping

SSL Herr: Sirius förlorade tisdagens superligamöte mot Linköping med 8-6, förlusten är den sjunde raka mot Linköping.Sirius förlorade tisdagens superligamöte mot Linköping med 8-6, förlusten är den sjunde raka mot Linköping.   Sirius har aldrig besegrat Linköping, på sju försök har man lika många förluster och tisdagens möte mellan lagen slutade med seger för Linköping med 8-6.

Uppsalanyheter.se - 16 okt 15 kl. 01:49

Sirius utspelade mot Linköping

SSL Herr: Sirius hade inte en chans mot Linköping i torsdagens superligamatch hemma i Fyrishov, SM-silvermedaljörerna från i våras kunde defilera hem storsegern 3-10 på ett blekt Sirius.Sirius hade inte en chans mot Linköping i torsdagens superligamatch hemma i Fyrishov, SM-silvermedaljörerna från i våras kunde defilera hem storsegern 3-10 på ett blekt Sirius.   Linköping är värsta mardrömsmotståndaren för Sirius, när lagen möttes i Fyrishov på torsdagen tog gästernas sin nionde raka seger mot blåsvart.

Uppsalanyheter.se - 28 jan 17 kl. 23:19

Siriusförlust mot disciplinerat Linköping

Superligan: Sirius hade trots ett målmässigt "häng" på Linköping fram till mitten på matchen aldrig någon chans. Linköping kunde till slut vinna med 2-6 mot ett tamt Sirius.Sirius hade trots ett målmässigt "häng" på Linköping fram till mitten på matchen aldrig någon chans.

Uppsalanyheter.se - 22 jan 15 kl. 23:23

Motiverat Linköping neutraliserade Sirius

SSL Herr: Formsvaga Linköping mot formstarka Sirius kändes trots formen som en oviss historia, Sirius som har haft svårt för Linköping fick inte alls till sitt anfallsspel i tosdagens match och förlorade med 1-4.Formsvaga Linköping mot formstarka Sirius kändes trots formen som en oviss historia, Sirius som har haft svårt för Linköping fick inte alls till sitt anfallsspel i tosdagens match och förlorade med 1-4.   Att motivation räcker lång i idrott är allmänt känt, Linköpings insats på torsdagen i Uppsala understyker även detta.

Uppsalanyheter.se - 01 mar 16 kl. 20:12

Magisk Rudd bakom Storvretaseger mot Linköping

SSL Herr: Med fyra framspelningar och periodseger med 5-0 i andra perioden blev Alexander Rudd stor segerorganisatör då Storvreta vann mot Linköping. Matchen slutade med seger 9-6 efter en närmast makalös start med tre raka mål av Linköping i tredje perioden.Med fyra framspelningar och periodseger med 5-0 i andra perioden blev Alexander Rudd stor segerorganisatör då Storvreta vann mot Linköping.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Löparspår utan asfalt önskas

Jönköpingsbon Bernt Fredriksson föreslår i ett medborgarförslag att Jönköpings kommun ska fixa ett asfaltsfritt löpspår runt Rocksjön. Han menar att det borde finnas gott om plats jämte nuvarande gång- och cykelbana.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Olycka i natt - föraren smet

En trafikolycka inträffade under söndagsmorgonen på riksväg 40 som kommer att utredas ytterligare.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

HV-tränaren: ”Det är vår plan”

HV71 kan koppla ett rejält grepp om kvartsfinalserien.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Patient med misstänkt cancer glömdes bort

Brister i journalsystemet ledde till en försenad bröstcancerdiagnos och därmed försenad behandling för en patient. Nu anmäls händelsen enligt lex Maria.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Flera önskar ny hundrastgård

Nu kommer ytterligare ett medborgarförslag om en hundrastgård på Ekhagen i Jönköping. Det är fem personer som står bakom förslaget och som nu hoppas på ett positivt svar från kommunen.
.

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Uddamålsförlust för HV 71 mot Rögle

Jönköpingsnytt - 15 timmar sedan

Känd rockduo intar Bongo

Crew of Me&You med Maja Ivarsson och Felix Rodrigues spelar på Bongo Bar i Jönköping torsdagen den 18 april.
.

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Mais överkört efter mardrömsstart

Växjö kvitterade kvartsfinalserien mot Mullsjö
.

Jönköpingsnytt - 17 timmar sedan

Därför säljer vännerna kaféet i city

Café Hälsokällan ligger ute till försäljning. Anledningen är att ägarna har nya projekt på gång.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.