Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 21 March, 08:54

Jönköpingsnytt - 14 mar 19 kl. 22:52

Jnytts reportrar inför slutspeletHV71 vann mot Linköping med 4-0. Nu väntar åttondelsfinal mot Rögle BK och det är HV som har hemmaplansfördel. I tv-klippet snackar Jnytts reportrar Adam Jönsson och Erik Boström ner LHC-matchen och upp Rögle-drabbningen. Dessutom ger Martin Thörnberg ser sin syn på vad som väntar.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
HV71, Linköping, Rögle BK, HV, Jnytts, Adam Jönsson, Erik Boström, LHC, Rögle, Martin Thörnberg

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jnytts, reportrarinför , slutspelet
Jönköpingsnytt - 12 feb 12 kl. 13:00

Jnytts reportrar uppe och svävar i det blå

I helgen fick jönköpingborna chansen att se sin stad ovanifrån när Northen Helicopters erbjöd flygturer från A6. Jnytts reportrar Lovisa Klahr och Malin Sandström hängde med upp i det blå och fotograferade staden i det vackra vädret..

Jönköpingsnytt - 25 feb 19 kl. 14:08

TV: Här stylas Jnytts reportrar inför festen

Efter fyra timmar på Salong Vänner var Jnytts programledare Rebecca Staf och Alexandra Locking samt reporter Tina Gardestrand redo för sex timmars livesändning av Jönköpingsgalan.
.

Jönköpingsnytt - 13 mar 19 kl. 16:24

Jnytts reportrar om beskedet: ”Chockad”

HV71 förlänger kontrakten med Stephan Lundh och Jonas Holmström. Jnytts Erik Boström och Adam Jönsson diskuterar onsdagens HV-besked.
.

Jönköpingsnytt - 30 sep 12 kl. 16:16

Jnytts reportrar hälsar på hos superråttan i Månsarp

Det är råtta som är grejen verkar det som. Jnytt kollar in hur det är att vara ägare till tamråttor och besöker Malissa och Johnny i Månsarp som har tre stycken söta gnagare där hemma..

Jönköpingsnytt - 25 mar 17 kl. 13:08

Rösta: Vilka galakläder ska Jnytts reportrar ha på sig?

22 april arrangeras Jönköpingsgalan och Jnytt kommer att vara på plats. Men vilka kläder ska programledarna Peter Wilsson och Rebecca Carlsson ha på sig?.

Jönköpingsnytt - 25 feb 19 kl. 12:52

TV: Här laddar Jnytts reportrar inför galan

På lördagen gick Jönköpingsgalan av stapeln och Jnytt var på plats och livesända hela kvällen. Så här gick det till när programledarna Rebecca Staf, Alexandra Locking och Tina Gardestrand valde ut kläder och skor inför festen.
.

Jönköpingsnytt - 22 nov 16 kl. 19:25

De blir Jnytts ögon inifrån Dreamhack

På torsdag inleds årets Dreamhack Winter på Elmia i Jönköping. Jnytt släpper fram två unga reportrar som kommer servera alla intresserade med filmer under hela evenemanget..

Jönköpingsnytt - 22 apr 17 kl. 13:06

Här laddar Jnytts reporter för galan

Ikväll är det årets fest i Jönköping. Jönköpingsgalan går av stapeln och Jnytts reporter Rebecca Carlsson som ska vara programledare under Jnytts livesändning gör sig redo..

Jönköpingsnytt - 05 dec 18 kl. 10:59

Jnytts läsare rasar efter höjda busspriserna

Under tisdagen beslutade regionfullmäktige att höja priserna i kollektivtrafiken, vilket fick Jnytts läsare att genast reagera. 55,48 procent av de som svarat på Jnytts omröstning uppger i skrivande stund att de kommer att sluta att åka buss.
.

Jönköpingsnytt - 22 feb 11 kl. 14:21

Jnytts facebook-vinnare på bowlingkurs

21-åriga Sophie Bergdahl är en tjej med tur. Hon vann för några veckor Jnytts tävling om att få göra en makeover. Ett stort reportage om henne gjordes sen i premiärnumret av JnyttXtra.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 45 minuter sedan

MAIS inför slutspel: ”Har allt som krävs”

Grundserien är färdigspelad. Nu drar säsongens höjdpunkt igång för Mullsjö AIS.
– Vi ska spela vår bästa innebandy, säger lagkaptenen Kasper Hedlund inför torsdagskvällens första SM-kvartsfinal mot Växjö Vipers.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Inbrottstjuv stal löparskor

En villaägare på landet nära Brandstorp har haft påhälsning av tjuvar. Det enda som kunde konstateras vara stulet var ett par löparskor.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Oro för ny satsning i industriområde

Ett planerat bygge av ett nytt djurkrematorium kan bli det första av sitt slag på industriområdet Stigamo i Jönköping. Det konstaterar stadsbyggnadskontoret som är positiva till byggplanerna, men boende i området uttrycker sin oro.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Nöjesminuten – bästa tipsen för helgen

Det blir en helg med något för hela familjen!
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Klart för slutspel i debutsäsongen

Herrarna i Wetterbygden Stars har redan gjort det. Nu är även damerna i Sparks klara för SM-slutspel under sin debutsäsong i Basketligan. Men det var stor dramatik innan slutspelsplatsen var säkrad.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

HV 71 vann i förlängningen mot Södertälje

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Nya gator – så kan de få heta

Två nya gator har tillkommit i Molidens industriområde i Jönköpings kommun. Namnberedningen har nu tagit fram förslag på namn på gatorna, något som stadsbyggnadsnämnden väntas fatta beslut om under torsdagens sammanträde.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Jönsson: Därför kan HV skrälla

Toppen mot botten. Ettan mot åttan. Allt pekar mot att solen kommer fortsätta lysa över Karlstad.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Skarp kritik mot omdebatterad utbyggnad

Moderaterna kommer att rösta ja till utbyggnaden av Torpaskolan. Men partiet är starkt kritiskt till hur ärendet har behandlats. Företrädare för partiet säger att de först de senaste dagarna fått tillgång till nya ritningar som tidigare inte visats och lägger ansvaret på nämndens ordförande Anders Samuelsson (C).

Jönköpingsnytt - 16 timmar sedan

Sexköpande man åkte dit efter tolv minuter

En man köpte sex av en kvinna i en lägenhet i Jönköping. Nu döms han av Jönköpings tingsrätt till dagsböter.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.