Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 27 March, 03:20

Kristianstadsbladet - 14 mar 19 kl. 11:22

Kristianstad: Misstänkt bomb – polisen undersökte föremåletPolisen fick på morgonen in uppgift från allmänheten om ett mystiskt föremål som låg placerat på Arenavägen. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Arenavägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristianstad, Misstänkt, bomb, polisen, undersökte, föremålet
Uppsalanyheter.se - 04 nov 14 kl. 22:19

Misstänkt bomb på parkeringsplats i Sävja

Stora delar av Sävja runt Ölandsresan har evakuerats efter polisen fått in larm om en misstänkt bomb under en parkerad bil, evakueringen pågick fortfarande vid 22-tiden fyra timmar efter larmet.Stora delar av Sävja runt Ölandsresan har evakuerats efter polisen fått in larm om en misstänkt bomb under en parkerad bil, evakueringen pågick fortfarande vid 22-tiden fyra timmar efter larmet.   Det var vid 18,20 som polisen fick in larm om en misstänkt bomb under en parkerad bil på Ölandsresan vid den gamla konsumbutiken.

Kristianstadsbladet - 11 maj 14 kl. 22:48

Misstänkt bomb i Skellefteå


På söndagskvällen fick polisen in ett larm om en misstänkt bomb fäst på en vägskylt på Ursviksgatan i Skellefteå, skriver Folkbladet Västerbotten. - Det ser mycket riktigt ut som en bomb. Det är en telefon, sladdar och ett par stavar, säger Simon Wormö, vakthavande befäl vid polisen i Umeå, till tidningen.

BT - 11 maj 14 kl. 22:48

Misstänkt bomb i Skellefteå

På söndagskvällen fick polisen in ett larm om en misstänkt bomb fäst på en vägskylt på Ursviksgatan i Skellefteå, skriver Folkbladet Västerbotten. - Det ser mycket riktigt ut som en bomb. Det är en telefon, sladdar och ett par stavar, säger Simon Wormö, vakthavande befäl vid polisen i Umeå, till tidningen.

BT - 06 aug 13 kl. 11:45

Misstänkt bomb i svensk bil vållade danskt pådrag - var experiment

Dansk polis larmades till en misstänkt bomb vid Kongens Nytorv i Köpenhamn vid 12-tiden. Ett stort område i centrala Köpenhamn spärrades av. Den misstänkta bilen var en gammal Volkswagen Golf med svenska registreringsskyltar.

Helsingborgs Dagblad - 11 maj 14 kl. 22:51

Misstänkt bomb i Skellefteå

På söndagskvällen fick polisen in ett larm om en misstänkt bomb fäst på en vägskylt på Ursviksgatan i Skellefteå, skriver Folkbladet Västerbotten. — Det ser mycket riktigt ut som en bomb. Det är en telefon, sladdar och ett par stavar, säger Simon Wormö, vakthavande befäl vid polisen i Umeå, till tidningen.

BT - 12 maj 14 kl. 02:00

Misstänkt bomb i villaområde

Polisens bombgrupp från Stockholm kom till Skellefteå natten till söndagen för att oskadliggöra en misstänkt bomb i ett villaområde. Den var fäst på en vägskylt på Ursviksgatan. - Det ser mycket riktigt ut som en bomb, säger Simon Wormö på Umeåpolisen till Västerbottens Folkblad.

BT - 12 maj 14 kl. 03:20

Misstänkt bomb sönderskjuten

Polisens bombgrupp från Stockholm oskadliggjorde en misstänkt bomb i ett villaområde i Skellefteå natten till måndagen. Den var fäst på en vägstolpe invid Ursviksgatan, uppger polisen. - Bombgruppen har nu skjutit sönder föremålet.

Nyheter 24 - 03 jun 12 kl. 11:37

Misstänkt bomb i Stockholm


Bombtekniker har kallats till brandstationen på Ekerö. Polisen vill inte bekräfta om det är ett bombhot. EKERÖ.

BT - 04 jan 15 kl. 23:53

Misstänkt bomb hos skottskadad

En misstänkt bomb kastades in genom fönstret hos en man i Högdalen i södra Stockholm på söndagskvällen. Mannen, som nyligen utsattes för ett mordförsök, sprang runt till sina grannar i flerfamiljshuset och uppmanade dem att lämna huset. Polisen spärrade av runt huset och stoppade trafiken på gatan.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkt bomb på Ekerö

Strax före klockan 10 på söndagen spärrade polisen av området kring brandstationen på Ekerö, sedan en misstänkt bomb lämnats in på stationen, uppger Aftonbladet.Byggnader omkring det avspärrade huset fick utrymmas, då man antog att bomben var äkta.Det var en medborgare som kom in på brandstationen med ett misstänkt föremål.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Trädfällning oroar i Åhus

Boende i Åhus befarar att flera träd ska fällas utmed Tennisvägen för att göra parkeringen större till beachhandbollen. Men planerad avverkning handlar om att föryngra en skogsdunge genom gallring. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Pulken: "Det har aldrig någonsin varit så många tranor”

Tranorna fortsätter att flyga in i mängder på Pulken. Under tisdagen passerades den magiska gränsen 10000 vilket är nytt rekord för platsen..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Bröder körde fram och tillbaka över sitt offer

"Bilen kommer i full fart, ungefär 70 kilometer i timmen, rätt mot mig", berättar kvinnan som tillsammans med en kompis blev påkörd vid Pastavagnen. På tisdagen ställdes de misstänkta bröderna inför rätta. Båda nekar till brott..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Öppet hus visar på vikten av kreativitet

”Alla borde gå i en konstskola, för oavsett vad du jobbar med har du nytta av det du lär dig”. Det säger Madlein Fallgren, utbildningsansvarig på Konstskolan vid Önnestads folkhögskola. Under tisdagen har dom och Textillinjen öppet hus..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Ny våg av barnbarnsbedragare – ”Fruktansvärt att ge sig på äldre så här”

Den senaste tiden har äldre i Kristianstadstrakten blivit uppringda av bedragare som uppger att de är deras barnbarn i akut behov av pengar..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Så ska pojkarna hittas innan de blir män som slår

Under tisdagen fick personal som kommer i kontakt med våld i nära relationer lära sig mer om mekanismerna bakom – för att stoppa det tidigare. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Insamling: Åklagare tar över utredning om cancerinsamling

Åklagare har tagit över förundersökningen för det misstänkta bedrägeriet vid insamlingen för cancersjuka Filippa. Fallet rubriceras som bedrägeri genom social manipulation..

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

E22 stängs av på grund av sprängning

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Strandcaféets öde – ”Olyckligt och jättekonstigt”

Strandcaféets existens hotas efter att krögaren fått besked om att hela uteserveringen är belägen inom strandskyddat område. Kommunens tekniska chef kallar den uppkomna situationen för ”olycklig och jättekonstig”. .

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Olycka: Kvinna krockade med mopedbilOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.