UT > Nyheter

Wednesday, 20 March, 20:45

Liknande nyheter

Taggar: Nu startar, byggetav , aktivitetsparkeni , Limmared
Skånskan - 08 maj 18 kl. 13:52

Nu startar bygget av aktivitetsparken

Sjöbo Nu startar bygget av aktivitetsparken vid Marlenas park och Törnedal i Sjöbo.Det är entreprenören Gustav R Johansson som har fått uppdraget av Sjöbo kommun att anlägga aktivitetsparken. De har tidigare erfarenhet av liknande anläggningar i Värnamo, Trollhättan och Smålandsstenar.

NSD - 26 feb 18 kl. 18:14

Nu startar bygget av 47 lägenheter

Nu startar bygget av de första bostadsrätterna i samband med stadsomvandlingen..

Cornucopia - 01 okt 13 kl. 13:47

Nu startar bygget av Världens Dyraste Väg (tm)

Under stort samlat jubel startar nu bygget av Världens Dyraste Väg (tm), till allmän glädje och gamman land och rike, och speciellt rikshuvudstaden, runt. Det handlar förstås om den i framtiden övergivna tunneln Förbifart Stockholm. (Trafikverket)
Total körsträcka i Sverige 2002 - 2011
Samtidigt fortsätter bilåkandet att minska i västvärlden (The Economist) i takt med att tillgången till exportolja minskar sedan 2005 .

Hela Gotland - 19 feb 14 kl. 08:30

Då startar bygget av Vibblerondellen

För nästan ett år sedan berättade Trafikverket hur den nya rondellen i Vibble ska se ut. Nu finns en plan för när bygget ska starta..

Dalarnas tidningar - 26 mar 14 kl. 05:52

Snart startar bygget av den nya gc-vägen

Under april är det meningen att bygget av den nya gång- och cykelvägen mellan Grycksbo och Bergsgården ska kunna starta..

Västerbottens Folkblad - 30 jun 16 kl. 13:46

Då startar bygget av ny vattenanläggning

Nu står det klart att NCC har fått i uppdrag av Skellefteå kommun att anlägga ett nytt vattenförsörjningssystem. Systemet ska förse 45 000 personer i Skellefteå kommun med rent dricksvatten. I mitten av augusti börjar bygget av den nya anläggningen som ska producera vatten till mer än hälften av Skellefteå kommuns invånare.

Skånskan - 09 sep 16 kl. 22:40

Nu startar bygget av 39 hyresrätter

ystad – Äntligen! sa Lars Wollin (S), ordförande för Ystadbostäder när första spadtaget till lägenhetshuset Havsblick togs på fredagen.Det handlar om totalt 39 hyresrätter, varav 29 är vanliga hyresrätter, 10 är LSS-bostäder, samt en gemensam trädgårdsanläggning med Lictonhuset som ska byggas vid Karl XII-gatan/Västerleden.

Dalarnas tidningar - 12 okt 17 kl. 06:00

Stort intresse för unika lägenheter – Nu startar bygget

I bostadsrättsföreningen Frostbrunnsparken är 30 av 39 lägenheter sålda i den första etappen.
Målet är 100 nya lägenheter. Nu börjar bygget.

Nerikes Allehanda - 07 nov 17 kl. 17:55

Nu startar bygget av 98 omsorgsbostäder i Askersund

Nu inleds Länsgårdens och kommunens samarbete i stor skala, när bygget av 98 lägenheter för särskilt boende kan starta. På tisdagsförmiddagen skedde den symboliska byggstarten med en "avbockning"..

GöteborgsPosten - 15 dec 17 kl. 05:00

Nu startar bygget av stationshuset i Hede

Nu drar bygget av Hede stationshus igång på allvar. Det är första steget i en stor omvandling av området..

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Klippinge förlänger med UIF – i Nittorp har många kontrakt

Till hösten blir UIF hockey och Nittorp med största sannolikhet seriekonkurrenter. Men förutsättningarna kunde inte ha varit mer olika. Medan UIF startar om med ett i princip vitt ark, har NIK större delen av truppen redan kontrakterad..

UT - 2 timmar sedan

Ishockey: Nittorp kvalvann mot UIF – igen

Nittorp spelar kvar i J18 division 1 nästa säsong. Det står klart efter segern mot UIF i den avgörande kvalmatchen – återigen inför storpublik..

UT - 4 timmar sedan

Solrosen firade 20 år – tidigare medarbetare bjöds in att hälsa på

När vård- och omsorgsboendet Solrosen öppnade var det omgärdat av en del kritiska röster. 20 år senare tyckte personalen att boendets jubileum är värt att fira och bjöd in till tårta och tipspromenad. .

UT - 6 timmar sedan

Man fick inte ut betyg - JO kritiserar kommunen

Justitieombudsmannen (JO) kritiserar Ulricehamn kommun för långsam handläggning när en man begärde ut betyg från en högstadieskola. .

UT - 8 timmar sedan

Webb-tv: ”Jag var väl lite överexalterad”

Lennart Selin hade svårt att hålla känslorna i styr när han kommenterade Nittorps avgörande match mot Lions Strömstad i klubbens webb-tv. Se och hör höjdpunkterna längre ner i artikeln..

UT - 11 timmar sedan

Ulricehamns Tidning startades 1869

Redan 1869 startades Ulricehamns Tidning. Då med utgivning en gång i veckan. Idag är UT en tredagarstidning i pappersformat och en ständigt levande nyhetsförmedlare på nätet.

UT - 19 timmar sedan

Politik: Gör nytt försök med handlingsprogram

Den 4 april görs ett nytt försök av den styrande minoriteten i Ulricehamns kommun att få igenom sitt kommunalpolitiska handlingsprogram för innevarande mandatperiod..

UT - 22 timmar sedan

Ljuset på egenföretagarna under näringslivsgalan

Under näringslivsgalan som går av stapeln på fredag har ett nytt pris instiftats. Årets soloföretagare är utmärkelsen som hyllar företagare som vågar gå sin egen väg. .

UT - 23 timmar sedan

Brott: Man slog sönder rutor på hotellentré

Polisen larmades ut till Storgatan i Tranemo under tisdagen då en man i 60-årsåldern uppträdde berusat och slog sönder fönsterrutor. .

UT - Igår: 17:32

Holmin (M) valdes till nytt uppdrag

Regionpolitikern och tidigare ledamoten i Ulricehamns kommunfullmäktige, Lars Holmin (M), har valts in som ersättare i Sveriges kommuner och landstings, SKL, styrelse. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.