UT > Nyheter

Saturday, 23 March, 17:39

UT - 14 mar 19 kl. 01:00

Anette Westerlund: Nu gör vi affärerna till våraUT:s framgångsrecept har varit att vara så extremt lokala att det nästan är praktiskt tidningsmässigt omöjligt att vara mer lokala än UT. Nu tar vi nästa steg och gör Våra affärer. Vår ambition är att vara som en näringslivspåse full av plockgodis med mest gott i, men med en och annan sur karamell. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Westerlund, UT, Våra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anette, WesterlundNu , görvi , affärernatill våra
YLE - 11 sep 16 kl. 12:38

Många stannade på åkern när bönderna fick sin egen restaurangdag

Allt fler vill slopa mellanhänderna och köpa sin mat direkt från producenterna. Den så kallade Köp av bonden-dagen skulle öppna upp gårdarna för hugade konsumenter men på grund av det fina tröskningsvädret var det få jordbrukare som deltog. - De senaste åren har nog efterfrågan ökat betydligt.

Skånskan - 20 jul 16 kl. 18:12

Handlarna nöjda med sommarkommersen

Svedala En undersökning som Skånskan gjort bland åtta slumpvis utvalda näringsidkare i Svedala centrum visar att många tycker att rörelserna går bra under sommartid.
Vissa tendenser finns dock till att affärerna går trögare ju längre bort från torget de ligger.Av de åtta handlarna uppger fem att verksamheten går bra i sommar, en menar att dess verksamhet inte är säsongspåverkad, och två stycken uppger att verksamheten går dåligt.

YA - 25 nov 13 kl. 10:40

Den blomstertid nu kommer...

Foto: Anette Sjöstrand
Nu drar julförberedelserna igång hos blomsterhandlarna i Simrishamn. Kransar, änglar och julstjärnor ger hemmen lite extra stämning.– Nya trenden för i år är koppar, säger Sara du Hane på Kockska Gården Blommor.

YA - 28 jan 14 kl. 11:37

Äntligen prima glid på skolgården

Foto: Sprisse Nilsson
När kylan biter sig fast kan skridskorna äntligen snöras på. I Snårestad är isbanan åter på plats.
Vinterkylan har kopplat greppet.

YA - 28 jan 14 kl. 13:16

Miljösanering krävs för ny handelsplats

Planeringen för den nya handelsplatsen vid Dragongatan i Ystad är i full gång. Företagen bakom projektet hoppas att sätta spaden i jorden redan i vår för att butikslokalerna ska stå inflyttningsklara senast i början av nästa år.
Vinterkylan har kopplat greppet.

YA - 13 dec 13 kl. 11:14

Presentkort till stora kedjor upprör lokala handlare

Foto: Anette Sjöstrand
Årets julklapp till Sjöbo kommuns anställda är ett presentkort hos någon av de stora butikskedjorna, som i de flesta fall inte finns representerade i Sjöbo. Något som upprör handlare i Sjöbo.
– Jag kan tycka att kommunen borde gå i första ledet och stödja den lokala företagsamheten, säger Malin Sjöstrand, ledamot i Sjöbo handelsklubbs styrelse och platschef på P o G Woody.

Kristianstadsbladet - 10 jul 14 kl. 06:00

Claessons Motor blir ännu större

Foto: Anette Sjöstrand
Under sommaren bygger Claessons Motor ut. 360 kvadratmeter ny yta ska göra det möjligt att även erbjuda vinterförvaring av motorcyklar. – Det finns en efterfrågan av det, kunderna blir mer och mer bekväma, säger Bo Claesson, vd.

YA - 09 okt 14 kl. 15:25

Andra bullar med brödbilen

Foto: Anette Sjöstrand
Kan man köpa bullar och wienerbröd utan att behöva lämna bilen? Ja, i Stora Herrestad. ”Ett ovanligt men uppskattat koncept”, konstaterar Sophie Turesson, som bemannar den nya brödvagnen.

YLE - 30 maj 17 kl. 13:04

Premiären närmar sig för Okänd soldat i Harparskog

Det närmar sig premiär för Okänd soldat på Västnylands nyaste utomhusscen i Harparskog. En lastbil från 1940-talet, en pansarvagn, gamla gevär och en hästkärra skvallrar om vad publiken har att vänta på premiären den 16 juni. Jag har spenderat hundratals timmar i Harparskog berättar skådespelare Willehard Korander som spelar Hietanen på scenen i sommar.

YLE - 04 okt 15 kl. 09:29

Hangös stadsdirektör tar farväl

- Då Koverhar moderniserades trodde vi allmänt att fabriken är tryggad i minst 10 till 15 år. Men det gick inte så. I bakgrunden var finanskrisen och kanske annat också, säger stadsdirektör Jouko Mäkinen som går i pension.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Fick prova träning i bygdegård

I vanliga fall är det fullt hus på träningspassen i Blidsbergs bygdegård. Lördagens prova-på-dag öppnade för ytterligare deltagare. .

UT - 4 timmar sedan

Just nu: Larm om brand i byggnad

Vid 12.30-tiden på lördagen fick räddningstjänsten larm om en brand i en mindre byggnad i Varnum..

UT - 5 timmar sedan

Öppet hus i blivande Tegelbruket

I lördags fick den intresserade allmänheten chansen till en närmare inblick i Byggarvids planer på att utveckla delar av Bronäsområdet till stadsdelen Tegelbruket..

UT - 11 timmar sedan

Porträtt: Hjertén hoppas bli etta i ettan

Isac Hjertén har flyttat söderut. Efter fyra utvecklande men också lite skyddade år inom IFK Göteborgs akademivärld är det dags att pröva vingarna på seniornivå. Tvååker är första destinationen..

UT - 16 timmar sedan

Jörgen Wester: Nu är vi tillbaka på rätt spår igen

Nu kan hon pusta ut, sambon, VM-vintern på skidor har nått vägs ände. Vinterstudion är på väg in i sommar-ide, och helgnätterna kan bli som vanligt igen..

UT - 16 timmar sedan

Brist på platser för korttidsboende ökar kostnaderna

Det blir allt svårare för Ulricehamns kommun att klara den ökade efterfrågan på korttidsboende. Det gör att kostnaderna ökar..

UT - 17 timmar sedan

Bo Högborn: Vad har vi att lära av Kuba?

Det är högt i tak i Vänsterpartiet Ulricehamn, hävdar dess företrädare. Så bra. Synd att takhöjden i socialistiska enpartistaten Kuba är desto lägre.

UT - 17 timmar sedan

Insändare: Vätgasbilar nog bäst men långt bort i tid

Precis som Martin Berg (SD) tror jag att vätgasdrivna fordon är det kanske bästa alternativet till dagens bensin- och dieselbilar (UT 16/3). .

UT - 17 timmar sedan

Insändare: P-övervakningen ett stort skämt

Parkeringsövervakningen i Ulricehamns kommun är ett stort aprilskämt. 261 utskrivna parkeringsböter under 2018 talar sitt tydliga språk..

UT - 17 timmar sedan

Insändare: Skolan är inte till för alla – tillgodoser inte alla behov

Varje kväll när man går och lägger sig börjar hjärnan snurra och jag har svårt att koppla av och somna in. Ibland kommer tårarna och även om jag kämpar emot går det inte att hålla in dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.