UT > Nyheter

Saturday, 23 March, 10:29

Liknande nyheter

Taggar: UT kollar, konjunkturen, hos, företagen
IDG - 27 nov 15 kl. 12:52

IOS dominerar stort hos företagen


Apples mobila plattform är mer än dubbelt så populär som Android hos företagen..

DI - 22 mar 16 kl. 20:25

Kunskapsbrist hos företagen

Ett företags marknadsvärde består till 80 procent av immateriella tillgångar. Men det syns allt för sällan i boksluten och kunskapsluckorna hos företagen är stora, enligt en undersökning..

DI - 18 dec 17 kl. 12:13

Ny chefekonom hos Teknikföretagen

Mats Kinnwall blir ny chefekonom hos Teknikföretagen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 12 mar 19 kl. 16:46

Minskad omsättning hos Kompetensföretagen

För första gången på över fem år minskade omsättningen hos Kompetensföretagen under det fjärde kvartalet i fjol. Omsättningen sjönk med 4,3 procent jämfört med motsvarande kvartal ett år tidigare..

DI - 15 jun 16 kl. 09:46

Ökad optimism hos företagen

De svenska storföretagen är fortsatt optimistiska om det ekonomiska läget och bedömer att riskerna för att konjunkturen ska försämras har minskat. Trots detta väntas prisökningarna bli låga det kommande året..

DI - 24 aug 17 kl. 22:44

Dämpad optimism hos exportföretagen

De svenska exportföretagens syn på framtiden dämpas rejält i en ny mätning från Business Sweden. Trots att både den svenska och den globala konjunkturen tuffar på ser exportföretagen tuffare tider framöver..

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 12 kl. 10:11

Stort intresse hos företagen

Hur mycket en yrkeshögskoleutbildning lokalt i Karlskoga betyder blir tydligt när man ser på det intresse som utbildningen genererar hos de lokala företagen. Det är många företag som vill vara med och utgöra en del av utbildningen..

Affärsvärlden - 29 jul 14 kl. 14:40

Inbromsade löneförväntningar hos företagen

Löneförväntningarna bromsar in hos de svenska företagen och SKOP:s förväntansindex för lönerna minskar efter vårens uppgång. Fortfarande är det dock fler som tror på snabbare löneökningar än som tror på långsammare löneökningar..

Kristianstadsbladet - 19 jun 17 kl. 10:16

Vart fjärde jobb hos storföretagen borta

Sedan år 2000 har nästan vart fjärde jobb hos landets 25 största företag försvunnit, rapporterar Arbetet. Sveriges största företag har allt färre anställda på hemmaplan. Det visar en karläggning av de 25 största börsföretagen baserade i Sverige som den fackliga tidningen Arbetet genomfört.

Sydsvenskan - 19 jun 17 kl. 10:16

Vart fjärde jobb hos storföretagen borta

Sedan år 2000 har nästan vart fjärde jobb hos landets 25 största företag försvunnit, rapporterar Arbetet. Sveriges största företag har allt färre anställda på hemmaplan. Det visar en karläggning av de 25 största börsföretagen baserade i Sverige som den.

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

Porträtt: Hjertén hoppas bli etta i ettan

Isac Hjertén har flyttat söderut. Efter fyra utvecklande men också lite skyddade år inom IFK Göteborgs akademivärld är det dags att pröva vingarna på seniornivå. Tvååker är första destinationen..

UT - 9 timmar sedan

Jörgen Wester: Nu är vi tillbaka på rätt spår igen

Nu kan hon pusta ut, sambon, VM-vintern på skidor har nått vägs ände. Vinterstudion är på väg in i sommar-ide, och helgnätterna kan bli som vanligt igen..

UT - 9 timmar sedan

Brist på platser för korttidsboende ökar kostnaderna

Det blir allt svårare för Ulricehamns kommun att klara den ökade efterfrågan på korttidsboende. Det gör att kostnaderna ökar..

UT - 10 timmar sedan

Bo Högborn: Vad har vi att lära av Kuba?

Det är högt i tak i Vänsterpartiet Ulricehamn, hävdar dess företrädare. Så bra. Synd att takhöjden i socialistiska enpartistaten Kuba är desto lägre.

UT - 10 timmar sedan

Insändare: Vätgasbilar nog bäst men långt bort i tid

Precis som Martin Berg (SD) tror jag att vätgasdrivna fordon är det kanske bästa alternativet till dagens bensin- och dieselbilar (UT 16/3). .

UT - 10 timmar sedan

Insändare: P-övervakningen ett stort skämt

Parkeringsövervakningen i Ulricehamns kommun är ett stort aprilskämt. 261 utskrivna parkeringsböter under 2018 talar sitt tydliga språk..

UT - 10 timmar sedan

Insändare: Skolan är inte till för alla – tillgodoser inte alla behov

Varje kväll när man går och lägger sig börjar hjärnan snurra och jag har svårt att koppla av och somna in. Ibland kommer tårarna och även om jag kämpar emot går det inte att hålla in dem..

UT - 10 timmar sedan

Vänsterpartiet: ”Skulle du fråga Jonas Sjöstedt kanske han inte tycker att vi skulle ta hit någon från Svensk-kubanska, men vi har högt i tak”

Är kommunistdiktaturen på Kuba och socialistregimen i Venezuela mer rumsrena för Vänsterpartiet i Ulricehamn, än till exempel Moderaterna och Kristdemokraterna här i kommunen? KD tar tillfället att väcka frågan inför en kontroversiell inbjudan. .

UT - 11 timmar sedan

Glitter och glamour på företagarkväll – här är alla vinnare

Först inspirerande föreläsningar, mat och prisutdelningar. Sedan ännu mer mat och ännu mer prisutdelningar. Galakvällen har blivit en galadag för ortens företagare.

UT - 12 timmar sedan

Bildspecial: Glada miner på festlig galakväll

Det blev en högtidlig kväll för Ulricehamnsföretagarna under fredagen. UT fanns på plats i minglet. Fastnade du på bild?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.