UT > Nyheter

Wednesday, 20 March, 12:07

UT - 14 mar 19 kl. 01:00

Helge Nyberg växer och satsar på NordamerikaTidigare har Helge Nyberg tackat nej till affärer från USA. Nu är vagn- och truckföretaget mogna och har hittat en öppning för att växa på USA marknaden och vara aktiva utanför sin huvudmarknad i Europa – Potentialen är enorm, säger Helge Nybergs vd, Peter Sprigg. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Nyberg, Nordamerika, Helge Nyberg, USA, Europa, Helge Nybergs, Sprigg

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helge, Nyberg, växeroch , satsar, Nordamerika
UT - 04 mar 16 kl. 13:22

Sprigg prisad efter utmärkt år för Helge Nyberg

Helge Nyberg AB växer så det knakar. Efter ett 2015 där både omsättning och vinst nått rekordnivåer prisas nu vd:n Peter Sprigg..

UT - 20 dec 17 kl. 07:39

De växer på den tyska marknaden

Vagn- och trucktillverkaren Helge Nyberg AB fortsätter att satsa på den tyska marknaden. Ett nystartat dotterbolag ska ge fortsatt tillväxt där och skapar samtidigt nya jobb i Ulricehamn..

UT - 17 jan 19 kl. 06:00

Sjuhäradsföretaget växer – visar upp kanonresultat

Helge Nyberg AB i Ulricehamn fortsätter växa. De senaste två åren har företaget ökat sin omsättning med 28 procent. Närheten till e-handelsbranschen är en framgångsfaktor..

Kristianstadsbladet - 02 jun 14 kl. 12:25

Världsdj:n Sebjak klar när Helgeå satsar på house

Foto: Fredrik Etoall
Norra Europas stor housefest Summerburst har precis avklingat. Nu presenterar Helgeåfestivalen i Knislinge en storsatsning på den elektroniska dansmusiken.
- Mitt bland alla rock- och popälskare introduceras nu ett "superhäftigt luft-tält".

YLE - 02 apr 15 kl. 10:00

SFP satsar på kvantitet i Västnyland

Hela tio västnylänningar finns med på Svenska Folkpartiets lista över hugade kandidater som vill ta sin plats i plenisalen. I förra riksdagsvalet gick SFP bakåt i alla kommuner i Västnyland utom i Lojo, men nu kavlar man upp ärmarna och går till ny kamp. I Raseborg ställer SFP upp sex kandidater.

YLE - 20 aug 16 kl. 10:34

Katja Nyberg: När drömmen blir sann

Mitt knä och min axel håller på att falla av. Men det gör ingenting. Jag har nått mitt mål.

YA - 22 sep 14 kl. 06:30

Familjeföretaget växer västerut

Foto: Bass Nilsson
XL-Bygg Hans Anders expanderar. På torsdag öppnar det sydöstskånska familjeföretaget en ny byggvaruhandel i Malmö.– Har vi lyckats här i 164 år kan vi lyckas i Malmö också, säger Jörgen Nyberg, vice vd i företaget.

Skånskan - 26 aug 16 kl. 06:00

Va Syd satsar för att slippa fler utsläpp

Malmö Om tre år ska det inte längre kunna ske, sådana utsläpp av orenat avloppsvatten som gjordes i Sege å natten mellan måndag och tisdag. Va Syd ska bygga om reningsverket vid Sjölunda för 250 miljoner kronor.Natten mellan måndagen och tisdagen föll ett kraftigt regn i Malmö.

YLE - 01 okt 14 kl. 09:54

HSS Media får ingen gemensam chefredaktör, satsar på det digitala

Mediekoncernen HSS Media meddelade igår att de inte kommer att anställa någon gemensam chefredaktör för sina tre tidningar. Vasabladets chefredaktör Niklas Nyberg får istället axla en dubbelroll som både chefredaktör samt ansvarig för den digitala utvecklingen. Niklas Nyberg är ny chefredaktör för Vasabladet.

YLE - 12 aug 15 kl. 07:03

Delningsekonomin växer - vad blir konsekvenserna?

Tjänster såsom Uber och Airbnb sänker tröskeln till arbetsmarknaden och gör det lättare att kunna extraknäcka. Men de kanaliserar också ofta pengar till utlandet och leder till fler otrygga jobb, påpekar forskare. Samåkningstjänsten Uber och övernattningstjänsten Airbnb är två av de kändaste exemplen på ett fenomen som kallas delningsekonomi och som växer snabbt just nu.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Ulricehamns Tidning startades 1869

Redan 1869 startades Ulricehamns Tidning. Då med utgivning en gång i veckan. Idag är UT en tredagarstidning i pappersformat och en ständigt levande nyhetsförmedlare på nätet.

UT - 11 timmar sedan

Politik: Gör nytt försök med handlingsprogram

Den 4 april görs ett nytt försök av den styrande minoriteten i Ulricehamns kommun att få igenom sitt kommunalpolitiska handlingsprogram för innevarande mandatperiod..

UT - 14 timmar sedan

Ljuset på egenföretagarna under näringslivsgalan

Under näringslivsgalan som går av stapeln på fredag har ett nytt pris instiftats. Årets soloföretagare är utmärkelsen som hyllar företagare som vågar gå sin egen väg. .

UT - 14 timmar sedan

Brott: Man slog sönder rutor på hotellentré

Polisen larmades ut till Storgatan i Tranemo under tisdagen då en man i 60-årsåldern uppträdde berusat och slog sönder fönsterrutor. .

UT - 18 timmar sedan

Holmin (M) valdes till nytt uppdrag

Regionpolitikern och tidigare ledamoten i Ulricehamns kommunfullmäktige, Lars Holmin (M), har valts in som ersättare i Sveriges kommuner och landstings, SKL, styrelse. .

UT - 19 timmar sedan

Så länge väntas vägarbetet på Bogesundsgatan pågå

Under tisdagen sattes första skopan i marken på Bogesundsgatan där ombyggnad av gång- och cykelbanan ska ske..

UT - 21 timmar sedan

Kille åtalas för sönderslagen toalett

Ett bråk på Mc Donalds i höstas där bland annat en toalett vandaliserades har nu lett fram till åtal vid Borås tingsrätt. .

UT - 23 timmar sedan

Jonas Emtervall: Nittorp tillbaka där klubben hör hemma

Nittorp är tillbaka där klubben hör hemma – i ishockeyns division 2. Jag ska vara helt ärlig och erkänna att jag inte trodde på det här, vare sig inför säsongen eller innan kvalspelet satte igång..

UT - Igår: 10:59

Dags att rocka sockor på mässa för alla

Rullstolsbasket, pingis, dans och korvgrillning är några av aktiviteterna när kommunen anordnar mässan Fritid för alla. Mässan arrangeras på rocka sockorna-dagen. .

UT - Igår: 10:49

Energibolagets vd i pension i sommar

Per Ingloff, vd för Ulricehamns Energi AB går i pension i sommar. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.