UT > Nyheter

Friday, 22 March, 04:56

UT - 14 mar 19 kl. 01:00

Kettil står stadigt i betongenJohan Kettil är företagaren som bor i Ulricehamn, men är Limmaredsbo i själ och hjärta samtidigt som han brinner för Tranemo kommun. I dagarna blir samgåendet mellan G-betong och Prefab i Tranemo färdigt och Johan Kettil kommer då att basa över två fabriker och 140 anställda. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Kettil, Ulricehamn, Limmaredsbo, Tranemo, Prefab, Johan Kettil

Dela artikeln

49 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kettil, står, stadigti , betongen

Fler nyheter från UT

UT - 7 timmar sedan

Brott: Såg man med pistolliknande föremål utanför Ica – larmade polisen

Under torsdagen skickades en polispatrull till Ica där en man går in i butiken med kniv och två pistolliknande föremål. .

UT - 7 timmar sedan

Bildspel: Full aktivitet under mässan för fritidsaktiviteter

Full aktivitet rådde under torsdagskvällen när Fritidsmässan intåg sim- och sporthallen. .

UT - 10 timmar sedan

”Jag har alltid tyckt om att vara kreativ”

När Rune Gelotte flyttade till landet började han jobba med träkonst. Men material och teknik är inte så viktigt för honom. Det viktiga är vad som finns där när han är färdig..

UT - 11 timmar sedan

Cellprovsbussen stannade till i stan: ”Superbra att möjligheten finns”

Utanför Ica Tornet stod Västra Götalandsregionens mobila cellprovsmottagning parkerad under torsdagen. Där krävdes ingen tidsbokning för provtagning eller för att allmänt tala om sexuell och reproduktiv hälsa. – Det ska vara en låg tröskel att ta sig hit för att få hjälp, säger barnmorskan Sofia Wickstrand Linhem.

UT - 11 timmar sedan

Förberedelserna inför Stars for life är igång

Om några veckor smäller det och ett hundratal elever från skolorna i Ulricehamn sluter samman med proffsmusiker för att uppträda under Stars for Life in Concert. Nu är förberedelserna i full gång. .

UT - 15 timmar sedan

Nytt företag tar över busstrafiken

Istället för Netbus blir det från och med nästa år företaget Sandarna Transporter som tar över busstrafiken i bland annat Ulricehamns kommun. .

UT - 15 timmar sedan

Kontor och musikstudio på gång vid Järnvägstorget

Där tidigare inredningsföretaget Room by me huserade på Järnvägstorget ska nu företaget Tech design flytta in och ha både kontor och musikstudio. .

UT - 19 timmar sedan

Matglad åsna söker nytt hem

Länsstyrelsen söker nytt hem till tre omhändertagna åsnor, bland annat den vänliga och matglada Ketty..

UT - 21 timmar sedan

Dramatisk biljakt slutade i sjö

Natten till torsdag försökte två män köra i från polisen och en av dem försökte sedan fly genom att hoppa i sjön Tolken. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.