UT > Nyheter

Saturday, 23 March, 13:30

Liknande nyheter

Taggar: Jazzgigantertill , Ulricehamn
BT - 14 apr 12 kl. 13:59

Ulricehamn höll undan mot Stafsinge

Ulricehamn kunde knipa tre sköna pinnar i premiärmatchen mot Stafsinge, trots att gästerna desperat jagade en kvittering i slutet av matchen. 17.00: Ulricehamn höll undan och vann sin premiärmatch mot ett vilt jagande Stafsinge.

BT - 10 jan 14 kl. 12:52

S i Ulricehamn har konkreta jobbförslag

Socialdemokraterna tror på Ulricehamn. Vi är övertygade om att kommunen växer i befolkning de närmaste åren. Närheten till två städer med över 100 000 invånare och förbättrade kommunikationer stärker Ulricehamn.

BT - 14 apr 12 kl. 13:59

Just nu: Ulricehamn-Stafsinge 2-1

Ulricehamn spelar premiär i division tre på hemmaplan mot Stafsinge. 16.40: Stafsinge har lyckats reducera genom en nick, men fortsatt ledning för Ulricehamn med ett par minuter kvar att spela.

UT - 29 aug 13 kl. 08:32

Arena Ulricehamn med brett program

Under en dryg vecka med start nu på lördag arrangeras flera aktiviteter i Ulricehamn inom ramen för satsningen Arena Ulricehamn. Här några smakprov:
? Slöjd- och byggnadsvård i Stadsparken i Ulricehamn.

UT - 11 jan 14 kl. 07:22

Glädjande järnvägsbesked för Ulricehamn

Beskedet att regeringen vill snabbutreda en utbyggnad av järnvägstrafiken mellan Stockholm och Göteborg och därmed via Ulricehamn är positivt, säger Ulricehamns kommunchef Karl-Erik Claesson. Det var när infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd öppnade årets Transportforum i Linköping i onsdags som hon gav beskedet. Regeringen vill ha ett underlag för utbyggnaden av stambanan från Stockholm till Göteborg och Malmö.

UT - 27 jul 13 kl. 10:21

Ulricehamn - en säker sommarstad

Sommarbrotten minskar i Ulricehamn.
Kanske för att tjuvarna befinner sig någon annanstans. Tittar man tio år tillbaka i tiden har de typiska sommarbrotten, cykel-, båt- och fickstölder, minskat i Ulricehamn.

UT - 12 jul 14 kl. 09:06

Villapriserna rusar i Ulricehamn

Villapriserna i Ulricehamn har stigit med 25 procent på ett år. Det gör marknaden till en av landets absolut hetaste. Siffrorna från Mäklarstatistik talar sitt tydliga språk.

BT - 15 dec 14 kl. 22:09

Ulricehamn kan samarbeta

I Ulricehamn sker det politikerna i riksdagen och i Borås inte klarar av. Det Göran Persson och Bengt Westerberg argumenterat för som en möjlighet för att lösa knutarna i Riksdagen, en samverkan mellan M och S, men som synes omöjligt – såväl där som i Borås – fungerar i 23 kommuner landet runt. Ulricehamn är en.

BT - 16 sep 11 kl. 08:14

Ulricehamn blir Vasaloppscenter

Ulricehamn är en skidort där besökarna kan vara säkra på goda träningsförhållanden.
Det har man nu svart på vitt på. I går fick nämligen Ulricehamn bekräftat att man blir landets elfte så kallade Vasaloppscenter.

BT - 23 sep 11 kl. 08:12

Fjärrvärmepris har stigit mest i Ulricehamn

I Ulricehamn har priset på fjärrvärme stigit med 51 procent över en tioårsperiod. Därmed står de för den största ökningen i Sjuhärad.
?

BT - 05 mar 13 kl. 00:30

Ulricehamn ut ur skamvrån

Det är tufft att vara kommun i dessa jämförelsernas tidevarv. Det listas och jämförs på ett helt annat sätt än tidigare. Det finns seniorkommun, årets grannsamverkanskommun, årets IT-kommun, bästa skolkommun, årets föreningsvänligaste med mycket mera.

Fler nyheter från UT

UT - 45 minuter sedan

Just nu: Larm om brand i byggnad

Vid 12.30-tiden på lördagen fick räddningstjänsten larm om en brand i en mindre byggnad i Varnum..

UT - 1 timme sedan

Öppet hus i blivande Tegelbruket

I lördags fick den intresserade allmänheten chansen till en närmare inblick i Byggarvids planer på att utveckla delar av Bronäsområdet till stadsdelen Tegelbruket..

UT - 7 timmar sedan

Porträtt: Hjertén hoppas bli etta i ettan

Isac Hjertén har flyttat söderut. Efter fyra utvecklande men också lite skyddade år inom IFK Göteborgs akademivärld är det dags att pröva vingarna på seniornivå. Tvååker är första destinationen..

UT - 12 timmar sedan

Jörgen Wester: Nu är vi tillbaka på rätt spår igen

Nu kan hon pusta ut, sambon, VM-vintern på skidor har nått vägs ände. Vinterstudion är på väg in i sommar-ide, och helgnätterna kan bli som vanligt igen..

UT - 12 timmar sedan

Brist på platser för korttidsboende ökar kostnaderna

Det blir allt svårare för Ulricehamns kommun att klara den ökade efterfrågan på korttidsboende. Det gör att kostnaderna ökar..

UT - 13 timmar sedan

Bo Högborn: Vad har vi att lära av Kuba?

Det är högt i tak i Vänsterpartiet Ulricehamn, hävdar dess företrädare. Så bra. Synd att takhöjden i socialistiska enpartistaten Kuba är desto lägre.

UT - 13 timmar sedan

Insändare: Vätgasbilar nog bäst men långt bort i tid

Precis som Martin Berg (SD) tror jag att vätgasdrivna fordon är det kanske bästa alternativet till dagens bensin- och dieselbilar (UT 16/3). .

UT - 13 timmar sedan

Insändare: P-övervakningen ett stort skämt

Parkeringsövervakningen i Ulricehamns kommun är ett stort aprilskämt. 261 utskrivna parkeringsböter under 2018 talar sitt tydliga språk..

UT - 13 timmar sedan

Insändare: Skolan är inte till för alla – tillgodoser inte alla behov

Varje kväll när man går och lägger sig börjar hjärnan snurra och jag har svårt att koppla av och somna in. Ibland kommer tårarna och även om jag kämpar emot går det inte att hålla in dem..

UT - 13 timmar sedan

Vänsterpartiet: ”Skulle du fråga Jonas Sjöstedt kanske han inte tycker att vi skulle ta hit någon från Svensk-kubanska, men vi har högt i tak”

Är kommunistdiktaturen på Kuba och socialistregimen i Venezuela mer rumsrena för Vänsterpartiet i Ulricehamn, än till exempel Moderaterna och Kristdemokraterna här i kommunen? KD tar tillfället att väcka frågan inför en kontroversiell inbjudan. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.