UT > Nyheter

Wednesday, 20 March, 16:11

Liknande nyheter

Taggar: Unikt, dansprojekttill , Ulricehamn
BT - 19 nov 12 kl. 13:14

Ulricehamn blir hjärtsäkert

Cityföreningen i Ulricehamn vill att alla som vistas i centrum, och på sikt i hela kommunen, skall kunna få hjälp vid hjärtstopp. Till den 31 januari kommer 20 hjärtstartare att placeras ut i centrum och ytterligare tio i andra orter i kommunen. De senaste tre åren har det inträffat tre fall i Ulricehamn då någon fått hjärtstopp, men räddats tack vare att det fanns en hjärtstartare i närheten och personer som kunde använda den.

UT - 12 dec 13 kl. 19:42

Lucior från Ulricehamn sprider ljus i Rugby

Två före detta Montessorielever från Ulricehamn ger sig till helgen ut på en miniturné i Rugby i England för att sprida luciatraditionen dit. Det är Krista Chittem och Linda Skogholm, som båda har gått på Montessoriskolan Lindängen, som i kväll (torsdag) åker över till England och staden Rugby. Där kommer de att framföra ett kortare luciaprogram vid flera skolor samt sjukhem i staden.

BT - 03 feb 12 kl. 22:00

Årets företagare korad i Ulricehamn

På fredagskvällen korades årets företagare i Ulricehamn. ? Det här ger publicitet och positivitet också åt andra företag, sa vinnaren Christer Kallin.

Blekinge Läns tidning - 07 dec 18 kl. 14:39

Satsar på dansprojekt

Ett nytt dansprojekt ska locka ungdomar att bli mer kreativa. Det hoppas Rachid Merzi, breakdancelärare. På måndag startar satsningen..

BT - 14 jun 16 kl. 16:02

"Unikt att så många anmält sig"

Idag drar integrationsprojektet Sommarlyftet igång i Ulricehamn. Totalt har 67 nyanlända ungdomar anmält sig..

BT - 14 apr 12 kl. 13:59

Ulricehamn höll undan mot Stafsinge

Ulricehamn kunde knipa tre sköna pinnar i premiärmatchen mot Stafsinge, trots att gästerna desperat jagade en kvittering i slutet av matchen. 17.00: Ulricehamn höll undan och vann sin premiärmatch mot ett vilt jagande Stafsinge.

BT - 10 jan 14 kl. 12:52

S i Ulricehamn har konkreta jobbförslag

Socialdemokraterna tror på Ulricehamn. Vi är övertygade om att kommunen växer i befolkning de närmaste åren. Närheten till två städer med över 100 000 invånare och förbättrade kommunikationer stärker Ulricehamn.

BT - 14 apr 12 kl. 13:59

Just nu: Ulricehamn-Stafsinge 2-1

Ulricehamn spelar premiär i division tre på hemmaplan mot Stafsinge. 16.40: Stafsinge har lyckats reducera genom en nick, men fortsatt ledning för Ulricehamn med ett par minuter kvar att spela.

UT - 29 aug 13 kl. 08:32

Arena Ulricehamn med brett program

Under en dryg vecka med start nu på lördag arrangeras flera aktiviteter i Ulricehamn inom ramen för satsningen Arena Ulricehamn. Här några smakprov:
? Slöjd- och byggnadsvård i Stadsparken i Ulricehamn.

UT - 11 jan 14 kl. 07:22

Glädjande järnvägsbesked för Ulricehamn

Beskedet att regeringen vill snabbutreda en utbyggnad av järnvägstrafiken mellan Stockholm och Göteborg och därmed via Ulricehamn är positivt, säger Ulricehamns kommunchef Karl-Erik Claesson. Det var när infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd öppnade årets Transportforum i Linköping i onsdags som hon gav beskedet. Regeringen vill ha ett underlag för utbyggnaden av stambanan från Stockholm till Göteborg och Malmö.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Man fick inte ut betyg - JO kritiserar kommunen

Justitieombudsmannen (JO) kritiserar Ulricehamn kommun för långsam handläggning när en man begärde ut betyg från en högstadieskola. .

UT - 3 timmar sedan

Webb-tv: ”Jag var väl lite överexalterad”

Lennart Selin hade svårt att hålla känslorna i styr när han kommenterade Nittorps avgörande match mot Lions Strömstad i klubbens webb-tv. Se och hör höjdpunkterna längre ner i artikeln..

UT - 6 timmar sedan

Ulricehamns Tidning startades 1869

Redan 1869 startades Ulricehamns Tidning. Då med utgivning en gång i veckan. Idag är UT en tredagarstidning i pappersformat och en ständigt levande nyhetsförmedlare på nätet.

UT - 15 timmar sedan

Politik: Gör nytt försök med handlingsprogram

Den 4 april görs ett nytt försök av den styrande minoriteten i Ulricehamns kommun att få igenom sitt kommunalpolitiska handlingsprogram för innevarande mandatperiod..

UT - 18 timmar sedan

Ljuset på egenföretagarna under näringslivsgalan

Under näringslivsgalan som går av stapeln på fredag har ett nytt pris instiftats. Årets soloföretagare är utmärkelsen som hyllar företagare som vågar gå sin egen väg. .

UT - 18 timmar sedan

Brott: Man slog sönder rutor på hotellentré

Polisen larmades ut till Storgatan i Tranemo under tisdagen då en man i 60-årsåldern uppträdde berusat och slog sönder fönsterrutor. .

UT - 22 timmar sedan

Holmin (M) valdes till nytt uppdrag

Regionpolitikern och tidigare ledamoten i Ulricehamns kommunfullmäktige, Lars Holmin (M), har valts in som ersättare i Sveriges kommuner och landstings, SKL, styrelse. .

UT - 23 timmar sedan

Så länge väntas vägarbetet på Bogesundsgatan pågå

Under tisdagen sattes första skopan i marken på Bogesundsgatan där ombyggnad av gång- och cykelbanan ska ske..

UT - Igår: 14:14

Kille åtalas för sönderslagen toalett

Ett bråk på Mc Donalds i höstas där bland annat en toalett vandaliserades har nu lett fram till åtal vid Borås tingsrätt. .

UT - Igår: 12:44

Jonas Emtervall: Nittorp tillbaka där klubben hör hemma

Nittorp är tillbaka där klubben hör hemma – i ishockeyns division 2. Jag ska vara helt ärlig och erkänna att jag inte trodde på det här, vare sig inför säsongen eller innan kvalspelet satte igång..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.