Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 26 March, 15:07

Liknande nyheter

Taggar: Bedrägeri, Semesterfirareblev , snuvad, sitt, Airbnb-boende
DI - 5 timmar sedan

L-toppen utreds för misstänkt bedrägeri

Åklagare har beslutat att inleda en förundersökning om misstänkt bedrägeri i samband med riksdagsledamoten Emma Carlsson Löfdahls (L) lägenhetshyra..

Skånskan - 29 okt 18 kl. 05:00

Pojkvän avslöjade grovt bedrägeri

MALMÖ 882 000 kronor försvann från ett hyrbilsföretag och spåren ledde fram till en 31-årig revisor på företaget.
Nu åtals kvinnan för grovt bedrägeri tillsammans med två manliga kumpaner från Malmö och Skarpnäck.Under ett dygn i juli försvann 882 000 kronor från hyrbilsföretagets konto i Malmö och fördelades sedan ut till olika konton.

Kristianstadsbladet - 13 nov 18 kl. 13:52

Bedrägeri: Man blåste semesterfirare på sommarstuga – fick 42 000 kronor

En man hyrde ut en sommarstuga till flera personer samtidigt under Sweden Rock-veckan 2017 och 2018, men någon semesterbostad fick de aldrig. Nu åtalas han för bedrägeri..

Blekinge Läns tidning - 13 nov 18 kl. 13:52

Bedrägeri: Man blåste semesterfirare på sommarstuga – fick 42 000 kronor

En man hyrde ut en sommarstuga till flera personer samtidigt under Sweden Rock-veckan 2017 och 2018, men någon semesterbostad fick de aldrig. Nu åtalas han för bedrägeri..

Barometern - 07 aug 14 kl. 06:28

Drabbad anmäler Telenor för bedrägeri

En minderårig person i Kalmar har med sina föräldrars hjälp polis­anmält företaget Telenor för medhjälp till bedrägeri sedan de inte stängt av ett abonnemang på en telefon som kunden aldrig beställt eller ens fått.
– Vi pratade med Telenors bedrägeriavdelning den 7 juli men fortfarande kan abonnemanget användas säger en anhörig till den drabbade.
Abonnemanget ska kosta 199 kronor i månaden men den drabbade familjen har fått fakturor på mellan 540 och 890 kronor i månaden för olika tjänster – bland annat ska den minderåriga enligt den senaste fakturan ha beställt en betaltjänst från ett utländskt dating­företag som sköts via en registrerad och parkerad domän i Kroatien.

Cornucopia - 25 feb 16 kl. 09:02

Högsta domstolen: Falska bud på bostäder är bedrägeri

Högsta domstolen har nu fällt sitt avgörande kring falska bud vid budgivningar på bostäder. Det är kort och gott bedrägeri att lägga bud för att trissa upp priset.

Hovrätten har tidigare friat i fallet, men nu har alltså HD fällt en vägledande dom.

BT - 15 jan 13 kl. 12:16

Kriminell hantverkare åtalas för grovt bedrägeri med ROT

Mannen från Boråsområdet drev byggfirmor och misstänks ha bluffat med ROT-avdrag så att Skatteverket betalade ut nära 600 000 kronor till honom. Nu åtalas han för grovt bedrägeri. I tio fall handlar det om utbetalningar för arbeten som inte ens utförts och i några fall har mannen felaktigt påstått sig ha utfört ROT-arbeten för högre belopp än de var i verkligheten.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 12:49

80-åring utsatt för bedrägeri

LANDSKRONA
En 80-årig kvinna i Landskrona har utsatts för bedrägeri och ska även förlorat sitt id-kort. Händelsen ska ha inträffat någon gång mellan den 20-27 januari sedan någon eller några försökt beställa varor i kvinnans namn och id-uppgifter.
Nu kom inte bedragarna värst långt och bedrägeriet uppdagades i tid, men polisen har i dagsläget ingen misstänkt person.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen varnar för ny typ av bedrägeri – efter FacebookinläggLurade KFC

På sin Facebooksida varnar en man i trakterna kring Falun för bedrägeri. Mannen ska ha blivit uppringd av en person som av misstag råkat sätta in 5 500 kronor på hans konto.Den felaktiga insättningen är dock en bluff.

YLE - 08 sep 16 kl. 16:30

Tidigare chef vid HOK-Elanto åtalad för mutbrott och grovt bedrägeri

Åtalen har väckts i en omfattande muthärva. HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör misstänks ha tagit emot mutor för ungefär 800 000 euro. Helsingfors häradsåklagare har beslutat att väcka åtal mot HOK-Elantos före detta fastighetsdirektör.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 5 minuter sedan

Vårblommorna är tillbaka vid Garvaregården

På Olof Palmes plats vid Garvaregården blomstrar penséerna för fullt. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Björkstrid i Beddingestrand

En strid om fällning av björkar rasar i Beddingestrand. Ett par som förfasat sig över fällningen har kontaktat kommunen..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Brott: Man hade hästar trots djurförbud

En man i Trelleborgs kommun döms för brott mot djurskyddslagen. Han hade två hästar trots att han tidigare fått djurförbud. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Johanna Nylander: Kontrollera välgörenheten

Insamling av pengar för att täcka sjukvårdskostnader blir vanligare..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Klart: Han förstärker TFF

Trelleborgs FF har letat förstärkningar ända sedan säsongsslutet förra året. Nu får klubben tillökning i form av målvakten Andreas Larsen..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Polisen: Män skulle göra inbrott – greps i bil

Tre män i 30-årsåldern greps på måndagseftermiddagen i en bil utanför Klagstorp. Polisen misstänker att de förberedde inbrott..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Ny utmärkelse till prisad Trelleborgslärare

Hon har blivit utsedd till Sveriges bästa lärare och fått Guldäpplet för sina insatser inom skolan. Nu utses Maria Glawe på Söderslättsgymnasiet dessutom till årets FN-lärare. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Eldsjälen Ken brinner för att leda

Hyllningarna har fullständigt haglat över Ken Kvist sedan han för knappt två veckor sedan utsågs till Årets ledare och Årets eldsjäl. – Jag är stolt över Höllvikens boxningsklubb, över det vi står för och det varumärke vi byggt upp. Det är häftigt, säger han..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Skegrie idrottshall: Elever längtar efter övergångsställe

För Skegries sexor är ett övergångsställe över Västra Värlingevägen extra saknat. Om två och en halv månad slutar de på Skegrie skola och får kanske aldrig ha lektioner i nya idrottshallen. .

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Brand i centrala Trelleborg

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.