Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 26 March, 05:29

Kristianstadsbladet - 15 mar 19 kl. 00:01

Göingehem säljer av fastigheterDet kommunala bostadsbolaget har bestämt sig för att sälja ut en av sina fastigheter i Glimåkra..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Glimåkra

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göingehem, säljerav , fastigheter
Kristianstadsbladet - 11 jan 17 kl. 03:00

Göingehem vill köpa fastigheter i Knislinge

Göingehem vill att kommunen godkänner ett lån på närmare 23 miljoner kronor, pengar som bland annat ska gå till att köpa två hyreshus av ett privat fastighetsbolag..

Kristianstadsbladet - 26 feb 19 kl. 18:00

Nytt förslag: Göingehem ska inte äga tomter

Göingehem ska i framtiden inte förvärva eller äga obebyggda fastigheter. Nu vill Östra Göinge kommuns företrädare ändra i ägardirektivet för det kommunala fastighetsbolaget. Det innebär att bolaget kan få göra sig av med obebyggda mark..

Kristianstadsbladet - 31 jul 14 kl. 15:21

Hyresgäster protesterar mot höjning

Foto: Annica Jönsson
Senaste hyreshöjningen på 50 kronor mer i månaden blev droppen för flera av Göingehem AB:s hyresgäster i Knislinge.De har nu lämnat in en protestlista till företaget.
Ett 20-tal hyresgäster hos Göingehem AB i Knislinge har skrivit på protestlistan.

Kristianstadsbladet - 22 feb 18 kl. 00:01

Stambyte kräver tålmodiga hyresgäster: Varje lägenhet får mulltoa

Fuktskador i äldre hyresfastigheter är en trist historia både för hyresgäster och fastighetsägare. Göingehem satsar stenhårt på stambyte i 1474 fastigheter..

Kristianstadsbladet - 02 jun 14 kl. 09:33

Flyktingförläggning kan öppna

Migrationsverket väljer nu att öppna minst 100 nya asylplatser i Östra Göinge på gamla Brobysjukhuset, helt i strid med kommunledningens uttalade vilja.Det är ett statligt övergrepp på en enskild kommun, säger kommunstyrelsens ordförande Patric Åberg (M).
Det var för någon timme sedan som Patric Åberg blev uppring av Migrationsverkest Caroline Henjered som har ansvar för hela Sveriges flyktingmottagande och hon berättade att man har för avsikt att teckna kontrakt med Brobysjukhuset i dag, om minst 100 platser.

Kristianstadsbladet - 12 jun 14 kl. 07:10

Oenighet om asylinvandring

Foto: ANDERS WIKLUND / TT

Som kommuninvånare är jag oerhört förundrad över, de officiella maktspråk som kommunalrådet Patric Åberg (M) för fram i media. Med brösttoner, basunerar Patric ut: ”statligt övergrepp på enskild kommun”. Det är ett barnsligt uttalande.

Kristianstadsbladet - 24 jun 14 kl. 11:53

"Sluta försök manipulera folk"

Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Replik på Mats Rosenqvist ”Oenighet om asylinvandring”, 12/6.
”Sanningen är den, att stagnerad omflyttning av asylsökanden beror på brist på bostäder och risken är överhängande att de stannar en längre tid i kommunen”, skriver du. Innebär detta att de personer som har kommit till Broby via Migrationsverket inte är fria att skapa en framtid i Östra Göinge?

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Räddningsinsats efter brand i Trelleborg, tre gripna efter biljakt och Trump får nio miljarder till muren mot Mexiko. Här är nattens nyheter – lokalt och i omvärlden. .

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Tre tonåringar häktade för överfall

Två tonåringar har häktats för två överfall i Malmö i början av mars, skriver Sydsvenskan. En tredje tonåring har häktats för ett av överfallen. Den 5 mars överfölls en kvinna i 60-årsåldern i Beijers park.

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Het kamp om upphovsrätten på nätet

Slutspurten är här i kampen om nya upphovsrättsregler på nätet. Tuffa ord väntar när EU-parlamentet i dag debatterar och röstar om regler som fått anhängare och motståndare att gräla i flera år.(TT).

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

"Skavlan" tappar i Norge

Intervjuprogrammet "Skavlan", som leds av Fredrik Skavlan, har nått en ny bottennotering när det gäller tittarsiffror i Norge. Bara 121 000 såg lördagens program, vilket är hela 100 000 färre än veckan innan, skriver Dagens Næringsliv.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Halep tog ny seger mot Williams

Simona Halep trivs mot Venus Williams. När spelarna möttes i Miamis mastersturnering tog rumänskan sin fjärde raka seger mot Williams, nu med siffrorna 6-3, 6-3. - Jag är verkligen glad över hur mitt spel fungerade, sade Halep på innerplansintervjun efter matchen.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Debatt: Ska det vara så här?

Läste för en tid sedan artikeln här i Kristianstadsbladet om hur nya övervakningskameror ska öka tryggheten och stoppa kriminell aktivitet på vissa platser, skriver Liberalernas Robert Madrusan..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Insändare: Ett åldersintegrerat samhälle är gladare!

Samhället idag är i stor utsträckning ålderssegregerat. Många barn och äldre är ensamma vilket skapar ohälsa och onödiga kostnader. Gemensamt för dagis, fritids, låg- , mellan-, och högstadieskolan är att de oftast är separerade i olika byggnader.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Insändare: Vi måste få prata om islam

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Insändare: Psykvården hinner inte med att hjälpa alla

Flyktingmottagandet ger oönskade undanträngningseffekter på den skånska psykiatriska vården, skriver företrädare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och utvecklar sitt resonemang..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.