Nyteknik > Teknik

Thursday, 21 March, 20:45

Liknande nyheter

Taggar: Opportunityssista , bildfrån , Marsen , mäktig, panorama
Nya Wermlands Tidningen - 28 mar 14 kl. 09:23

Mäktig konsert

Lördagen den 22 mars bjöds Brunskogborna och tillresta på en mäktig blåsarkonsert i Brunskog kyrka då ett 50-tal musiker fyllde koret..

Nyteknik - 10 jan 18 kl. 16:22

Här är Nasas nya bild på Jupiter

Nasa visar upp en ny mäktig bild på Jupiter..

SmålandsPosten - 07 apr 14 kl. 01:20

Krönikan: En bild av kaptenens gåva

Östers Denis Velic sa något fint efter 4-1-succén i gårdagens superettanpremiär borta mot Ängelholm:
”Fantastiskt roligt att folket står bakom oss trots det miserabla fjolåret. Vi kommer att göra vårt yttersta, varje vecka, för att kunna skänka dem lite glädje." Om det vi fick se på ett regndisigt Olympia i går kväll kommer att sätta standarden för lagkaptenens löfte är Östers hårt prövade anhängare att gratulera.

UNT - 18 dec 14 kl. 10:00

En mäktig besvärjelse mot glömskan

Vi från Jedwabne1 Anna Bikonts rika reportage är såväl en imponerande rekonstruktion av ett historiskt massmord, som en skakande bild av ett samtida Polen – där tystnad råder..

YLE - 17 feb 17 kl. 05:52

Laine lät kanonen tala under Crosbys uppvisning – Pittsburghkaptenen nådde mäktig milstolpe

Både Patrik Laine och Sidney Crosby visade framfötterna då Winnipeg gästade Pittsburgh. Laine lät kanonen tala igen samtidigt som Crosby blev den 84:e spelaren genom tiderna att nå 1000 poäng i NHL. Det blev en total Sidney Crosby-show i Pittsburgh under natten till fredag.

Jmini.se - 03 jul 17 kl. 21:43

Mäktig medelhavskänsla längs Vätterns strand

Den som tagit den mäktiga bilden ovan är Jmini-läsaren Tina Holmer. ”Som vid Medelhavet... Nästan...

NSD - 22 apr 18 kl. 14:32

Majestätiskt mäktig musik

Johan de Meijs första symfoni, ”Sagan om Ringen” från 1984 – 1988, är fem spännande satser där det på bästa sätt attraktivt tonmålas upp en bild av de landskap J..

SR - 15 jun 18 kl. 08:57

"Han var en väldigt mäktig informell makthavare"

För vissa är han ett monster, hos andra är han mycket omtyckt. I arbetet med dokumentären Kulturprofilen, kvinnorna och Akademien, har en mycket mångfacetterad bild av den så kallade Kulturprofilen framträtt, säger skaparen Jesper Huor..

DN - 19 feb 18 kl. 22:19

Björn af Kleen: De drabbade Floridaungdomarnas energi är mäktig

Är helgens vrede efter skolskjutningen i Florida tecken på en ny radikal ungdomsrörelse? Den 24 mars väntas ungdomar över hela USA demonstrera för strängare vapenlagar. Men är attityden representativ för landet i stort?.

Skånskan - 17 jan 19 kl. 07:46

Mäktig månförmörkelse på gång

Skåne Kasta ett extra öga på himlen på måndag morgon. Om himlen är klar syns en förmörkad måne i väster.Det är bara ett knappt halvår sedan den förra månförmörkelsen.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 4 timmar sedan

Källa: Här är prislappen på Ikeas smarta Sonoshögtalare Symfonisk

I sommar lanserar Ikea och Sonos en serie uppkopplade högtalare. Nu kommer färska uppgifter om hur ”Symfonisk” ska se ut – och hur mycket den kan kosta..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Nokiatelefoner skickade känsliga uppgifter till Kina

Nokiatelefoner av modellen 7 Plus kan i flera månader ha skickat känsliga uppgifter till en datorserver i Kina, rapporterar norska NRK. Dessa har hamnat hos den statsägda telekomoperatören China Telekom..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Uppvärmningsbranschen kaxigast i omställningen till fossilfrihet

Fyra nya branscher har tagit fram färdplaner för hur de ska bli fossilfria. Mest ambitiös är uppvärmningsbranschen, som siktar på att vara klimatpositiv 2045..

Nyteknik - 5 timmar sedan

”Energilagring i stor skala kan rädda effektbalansen”

DEBATT. Elförsörjningen till södra Sverige är problematisk och Sydvästlänken är flera år försenad. Varför inte satsa på pumpkraftverk som energilager?

Nyteknik - 5 timmar sedan

Northvolt i batterisamarbete med Volkswagen

Den tyska fordonsjätten Volkswagen (VW) och den svenska batteritillverkaren Northvolt satsar, tillsammans med en rad andra aktörer, på forskning och utveckling av battericeller i projektet European Battery Union (EBU), enligt VW..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Fiats satsning – ikonbilen kommer enbart med eldrift

Fiat återuppväckte modellen efter mer än 30 års träda – och 500 blev en älskad citybil. Nu är det dags för retroikonen att uppdateras, och då chockar italienarna. Den kommer nämligen enbart som elbil..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Regeringens klimatpolitik når inte målen: ”Det är allvarligt”

Regeringens klimatpolitik räcker inte till för att nå målen om minskade utsläpp..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Konami tar ”Castlevania” och ”Contra” till moderna spelkonsoler

Spelutvecklaren Konami firar 50 år. Det gör man genom att släppa ”Anniversary Collection”: Tre samlingar med riktiga spelklassiker som funkar i din moderna spelkonsol..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Asteroidens beteende och utseende överraskar forskarna

Nasas farkost ligger i omloppsbana runt asteroiden Bennu. Inför landningen har forskarna upptäckt utbrott som kan vara en helt ny slags aktivitet..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Ford utmanar Tesla: ”Hold your horses”

Ford meddelar att deras nya elbil inspirerad av Mustangen kommer finnas hos handlarna lagom till att Teslas börjar leverera nya Model Y. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.